Mitä koiralle joululahjaksi? Tässä Loven lahjavinkit kaikille karvakavereille

Jouluna on hyvä muistaa myös eläinystäviä. Jos lahjojen keksiminen tuottaa päänvaivaa, kannattaa asiaa kysyä koiralta itseltään. Kävimme Loven kanssa Mustissa ja Mirrissä, jossa se vinkkasi kuonollaan monta hyvää lahjaideaa.

 Jostain syystä palvelijamme tahtovat pukea meille jouluina kummallisia asusteita vaikka ovat ymmärtäneet homman ihan väärin – heidänhän pitäisi meitä viihdyttää. Jos joulukoristeista tykkää, ovat nämä päähineet ihan kivoja.Koska olen pentu, sydämeni sykki kovaa kaikenlaisille värikkäille pehmoleluille. Kannan niitä suussani lähes aina, jos vaikka saisin jonkun innostumaan vetoleikistä. Niihin en kyllästy koskaan! Yksi joululahjareissun kohokohtia oli, että kun palvelijani ei ollut ihan valppaana, onnistuin sujauttamaan kuononi irtoherkkulaariin ja nappaamaan suuhuni useamman herkun. Hah ja rouskis! Jokainen koira innostuisi varmasti tällaisesta herkkupussista.Isommista herkuista suosittelen lahjakassiin ehdottomasti possunkorvia (rouskuva suosikkini) sekä Eat Rusticin kuivattuja eläinpaloja, joissa riittää jopa minulle jyrsittävää moneksi päiväksi. Itse valitsin tietenkin isoimman möykyn.

Törmäsin reissulla myös kummalliseen mattoon, joka voisi olla hauska, koska palvelijat voivat laittaa sinne nameja. Namien etsiminenhän on yksi lempiasioistani maailmassa ja kuulemma tällainen puuha myös rauhoittaa jos kierrokset välillä nousevat liikaa. Itse en kyllä sellaista huomaa ollenkaan.

Herkkuja mahan täydeltä, tietenkin!

Herkkukaupassa en hirveästi jaksanut kiinnostua vaatepuolesta, ja lisäksi kasvan niin nopeasti, että vaatteet jäävät aina pieneksi. Koska minulla ei ole lämmittävää aluskarvaa on vaatteissa se hyvä puoli, että huonolla säällä ne pitävät lämpimänä. Joskus pidän Jumppapomppaani ihan huvikseni sisälläkin. Pomppa-sarjan vaatteissa on mukavasti joustavuutta myös kaltaiselleni vilkkaalle tyypeille.

Varaslähtö jouluun

Jos lahjoja ei saa käyttöön heti, parasta joulunodotuksessa on joulukalenteri, josta löytyy joka päivä uudenlaisia herkkuja. Niitä testaamalla voi pohtia, pitääkö eniten ankasta, lampaasta, naudasta vai kanatwisteistä. En kuitenkaan ymmärrä, mitä järkeä kalenteria on avata luukku kerrallaan, kun sen voi tyhjentää kerralla. Minulla kalenteri kesti viisi päivää ja uskon, että tykkään edelleen eniten ankasta.Siispä ihanaa joulunodotusta ja muistakaa mussuttaa!

Anna Väre

Anna Väre

Anna Väre on vapaa toimittaja, copywriter ja Eastorin toimituspäällikkö, joka Hyllyjen välissä -blogissaan kohtaa ihmisiä ja ilmiöitä Eastonissa ja sen ympärillä. Minun reseptini -juttusarjassa sukelletaan annosten ja asioiden ytimeen ja jaetaan vinkkejä parempaan arkeen.

Aiheeseen liittyen

Näin valitset koirallesi valjaat, jotka tekevät liikkumisesta kivaa ja turvallista

Sopivia ja turvallisia valjaita valitessa on huomioitava koiran rakenne ja ominaisuudet. Tässä parhaat vinkit valjaskaupoille.

Yleinen
29.07.2021

Sitä itää -äänestyksen voittanut African Care auttaa eritaustaisia itähelsinkiläisiä tutustumaan

Meri-Rastilassa toimivan African Care ry:n tavoitteena on tukea maahanmuuttajataustaisten naisten arkea, terveyttä ja hyvinvointia.

Sitä itää
23.06.2021

Onko Roihuvuoressa Itä-Helsingin aktiivisin pyöräyhteisö? Satumaan Dynamo auttaa ja opettaa pyöräilijöitä

Auton pyöräilyyn vaihtanut Petteri kuuluu roihuvuorelaiseen Satumaan Dynamo -pyöräily-yhteisöön, joka jakaa mielellään apuaan ja osaamistaan pyöräilyyn liittyvissä asioissa.

Summeri soikoon!
26.05.2021

VUODEN 2021 SITÄ ITÄÄ -KOHDE ON AFRICAN CARE RY

Vuoden 2021 Sitä itää -äänestys on ratkennut!

Yleinen
24.05.2021

Info

Sitä itää -kanta-asiakkuusohjelman säännöt

Sitä itää on Suomen yhteisöllisin kanta-asiakkuusohjelma, joka ilahduttaa yksilön sijasta kokonaista yhteisöä. Jokainen kampanja-ajan asiointikerta Easton Helsingissä kerryttää Sitä itää -pottia, jolla sponsoroidaan äänestyksessä valittua itähelsinkiläistä kehityskohdetta. Sellainen voi olla vaikkapa paikallinen tapahtuma, paikka tai yhteinen toiminta. Parempi Itä-Helsinki ostos kerrallaan!

Sitä itää -kanta-asiakkuusohjelman kautta Easton sponsoroi yhteensä kahta kohdetta vuodessa, ja ne voivat olla summaltaan 1000–3000 €. Sitä itää -kohteiden valinta ja lopulta sponsorointi rakentuu kolmen eri vaiheen ympärille: 1. Ehdota 2. Äänestä 3. Asioi. Kuka tahansa saa ehdottaa kehitysideoita, kunhan ne sijaitsevat Itä-Helsingin alueella. Sitä itää -kohteelle annettava tarkka summa määräytyy sen mukaan, kuinka paljon Eastonissa on kampanja-ajankohtana tehty yksittäisiä asiointikäyntejä.

Ehdota

Kuka tahansa voi ehdottaa itähelsinkiläistä kehityskohdetta Eastonin verkkosivujen kautta: www.eastonhelsinki.fi/sitäitää. Kohde-ehdotuksia kerätään erillisinä kampanja-aikoina. Ehdotetut kohteet moderoidaan asiattomien julkaisujen eliminoimiseksi ja julkaistaan sivustolla muutaman päivän aikana ehdotuksen jättämisestä. Eastonilla on oikeus jättää kohde julkaisematta, mikäli se kokee sisällön asiaan sopimattomana.

Easton tekee ehdotetuista kohteista esivalinnan seuraavaan vaiheeseen. Valinnan kriteereinä ovat:

  1. Kohde on toteutettavissa kuvatulla summalla
  2. Kohteen toteutukselle on osoitettu selkeä toteuttava taho tai henkilö, ja tältä on saatu alustavasti suostumus hankkeeseen osallistumiselle
  3. Pyydetty kehityssumma vastaa toteutukseen tarvittavaa määrää
  4. Kohde sijaitsee Itä-Helsingin alueella
  5. Kohde auttaa kehittämään paikallista hyvää

Äänestykseen valitaan kolme kohdetta, joihin Easton ottaa yhteyttä henkilökohtaisesti.

Äänestä

Eastonin esivalitseman kolmen kohteen välillä toteutetaan julkinen äänestys Eastonin verkkosivuilla: www.eastonhelsinki.fi/sitäitää. Äänestys on käynnissä kahden viikon ajan. Kuka tahansa voi käydä äänestysajanjakson aikana äänestämässä kohdetta yhden kerran. Eniten ääniä saanut kohde pääsee asiointivaiheeseen mukaan.

Asioi

Eniten ääniä saaneelle kohteelle kerrytetään pottia asioimalla Easton Helsingissä neljän viikon välisenä ajankohtana. Jokainen kampanja-ajankohdan aikainen asiointikerta kerryttää pottia saman verran, 1–5 senttiä. Mikäli tavoitesumma saadaan kasaan etuajassa, kerryttäminen lopetetaan aikaisemmin. Jos summasta ei täyty tarpeeksi kohteen toteutumiseen, kampanja ei toteudu.

Summan antaminen kohteille

Varsinainen tuki menee Eastonin markkinointibudjetista sen mukaan, montako asiointia Eastonissa on ajankohdan aikana tehty, eli yksittäisestä ostoksesta ei mene suoraan rahaa kampanjaan.

Äänestyksen voittaneesta kohteesta tehdään Sitä itää -kampanjan jatkomarkkinointia varten lyhyt video tai haastattelu sekä toteutuneesta kohteesta otetaan kuvia. Osa kohteista tulee olemaan esillä Eastonissa sijaitsevassa Sitä itää -galleriassa. Keskolla ja Easton Helsingillä on oikeus hyödyntää Sitä itää -kampanjan aikana tuotettuja materiaaleja muussa markkinoinnissaan.

Kohteeksi valittu kehityskohde tulee toteuttaa kahden kuukauden kuluttua lahjoitussumman saamisesta ja toteuttajatahon on toimitettava suunnitelma sekä kuvat toteutuksesta Easton Helsingille.

Arvonnan säännöt

Arvonnan järjestää Kesko Oyj yhteistyössä Easton Helsinki -kauppakeskuksen kanssa.

 

Easton Helsingin Easton Bravuuri -arvonnassa voi voittaa 50 € -arvoisen K-ryhmän lahjakortin julkaisemalla kuvan omasta bravuuristaan Instagramissa ja lisäämällä kuvatekstiin kampanjan virallisen hashtagin #eastonbravuuri. Lahjakortteja arvotaan yhteensä 10 kpl. Arvonta järjestetään 11.9.–13.10.2017. Arvonta suoritetaan ja voittajat julkaistaan jokaisen viikon perjantaina klo 16. Kaikki perjantaisin 12.00 mennessä Instagrammissa julkaistut kuvat otetaan arvonnassa huomioon.

Osallistumalla arvontaan hyväksyt arvonnan järjestäjän säännöt:
1.Voidaksesi osallistua arvontaan Instagram-tilisi tulee olla julkinen. Arvonnan ikäraja on 13 vuotta. Easton Helsingin työntekijät eivät voi osallistua arvontaan.
2. Arvonnassa otetaan huomioon ainoastaan ne kuvat, jotka on julkaistu kampanja-aikana ja merkitty #eastonbravuuri-hashtagilla
3. Kuvan lähettäjällä tulee olla oikeudet kuvan lähettämiseksi arvontaan. Lähettäjällä on oltava suostumus sekä kuvaajalta että kaikilta kuvassa esiintyviltä henkilöiltä.
4. Arvonnan järjestäjällä on oikeus poimia Instagramista #eastonbravuuri-hashtagilla merkittyjä kuvia ja ohjata ne eastonhelsinki.fi-sivuston someseinälle. Kuvia ei käytetä Eastonin markkinoinnissa tai mainonnassa ilman kuvan ottajan lupaa.
5. Arvonnan voittaja julkaistaan Easton Helsingin Instagramissa: https://www.instagram.com/eastonhelsinki/. Mikäli voittajaa ei tavoiteta 10 päivän sisällä, arvonnan järjestäjällä on oikeus suorittaa voittajan valinta uudestaan.
6. Lahjakortin lunastamiseen sovelletaan lahjakortin sääntöjä. Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi.
7. Arvonnan järjestäjän vastuu rajoittuu näissä säännöissä mainitun palkinnon euromääräiseen arvoon. Arvonnan järjestäjä ei vastaa mahdollisista teknisistä syistä tapahtuneista virhearvonnoista, todetuista väärinkäytöksistä tai teknisestä toimimattomuudesta järjestäjästä tai yhteistyökumppanista riippumattomista syistä. Arvontasivu toimii useimmilla yleisin käytössä olevilla selaimilla.
8. Arvonnan sääntöjen lisäksi osallistujat sitoutuvat noudattamaan Instagramin käyttöehtoja. Instagram ei ole mukana arvonnan järjestämisessä.

Aukioloajat

ma–su 24h

 

Palvelut

Noutopiste

Lastenhoitohuone

Kierrätys

Esteettömyys

Julkinen liikenne

Eastonin K-Citymarketin ruuan noutopiste sijaitsee katutasossa, P1-kerroksessa. Tilaa tuotteet verkkokaupasta ja nouda ne kätevästi ostosten tai kotimatkan lomassa!

Lastenhoitohuone on remontin vuoksi toistaiseksi pois käytöstä.

Pullonpalautuspiste löytyy P2-kerroksen keskisisäänkäynnin yhteydestä. Rinki-kierrätyspiste löytyy Gotlanninkadun varrelta.

Taksin pysähdyspaikka sijaitsee katutasossa P1-kerroksen keskimmäisen sisäänkäynnin edessä. Invapysäköintipaikkoja löytyy runsaasti sisäänkäyntien välittömästä läheisyydestä.

Easton sijaitsee hyvien julkisten kulkuyhteyksien varrella. Itäkeskuksen metroasemalta pääset Eastoniin Hansasillan kautta tai esimerkiksi bussilla 97V. Lähimmät bussipysäkit sijaitsevat Kauppakartanonkadulla sekä Meripellontiellä.

Löytötavarat

Löytötavaroita voit kysyä K-Citymarketin asiakaspalvelupisteestä.

 

Sulje