Eastoniin saapuva Iltapuku Outlet tarjoaa uniikkeja juhlamekkoja viiden päivän ajan

Onko edessä juhlat, jonne etsit upeaa iltapukua? Nyt on loistava tilaisuus löytää unelmien mekko Iltapuku Outletin pop-upista. Ihania iltapukuja ja tanssiaismekkoja suureen juhlaan tarjoava liike saapuu visiitille Eastoniin. Eastonin Hansakäytävälle avattavasta pop-up – myymälästä löydät upeita pukuja vain tämän tapahtuman ajan. Tule tekemään löytöjä!

Tähän liiketilaan Eastonin Hansakäytävälle avataan Iltapuku Outletin myymälä keskiviikkona 8.3.2023.

Pop-up myymälään on tulossa yli tuhat mekkoa

Eastonin ja Itäkeskuksen yhdistävällä Hansakäytävällä on suuri liiketila, jonne Iltapuku Outlet avatuu naistenpäivänä, keskiviikkona 8.3.2023. Kyseessä on entinen apteekin liiketila, jonka löydät kierreportaiden ja aulan läheisyydestä. Iltapuku Outlet palvelee 8.-12.3.2023 ja liike on auki seuraavasti:

Ke 8.3.2023 klo 12 – 19
To 9.3.2023 klo 12 – 19
Pe 10.3.2023 klo 12 – 19
La 11.3.2023 klo 12 – 18
Su 12.3.2023 klo 12 – 16

Onko mekkokaupan konsepti sinulle tuttu?

Iltapuku Outletin konsepti poikkea perinteisistä kivijalkamyymälöistä. Mekot ovat saatavana vain myyntitapahtumista, jotka perustetaan päiviksi tai muutamiksi. Heillä ei ole verkkokauppaa tai varastomyyntiä ja useimpia pukuja on saatavilla vain yksi tai kaksi kappaletta. Liikkeen henkilökunta kannustaa ostamaan heti sopivan mekon sen löydyttyä, sillä tosiaan mekot ovat usein uniikkeja yksittäiskappaleita. Kun liike pakkaa tavaransa seuraavaan kohteeseen, ei varastoja voida purkaa väliajoilla, mikäli mekon osto on jäänyt mietityttämään ja joku tietty puku on jäänyt ostamatta. Iltapuku Outletin kaikki mekot ovat upeita pitkiä iltapukuja, joita ihmiset ostavat asuksi esimerkiksi yliopiston vuosijuhliin tai asuksi saadessaan kutsun häihin.

Upea valikoima pukuja uudistuu jokaiseen pop-uppiin

Iltapuku Outlet ostaa mekkoja suurissa erissä eri valmistajilta ympäri Eurooppaa. He ottavat myyntiin poistoeriä, mallikappaleita, edullisia suureriä, varastoihin jääneitä yksittäiskappaleita rekkalasteittain ja kokoaa niistä kuhunkin pop-uppiin hyvän kattauksen juuri sillä hetkellä ajankohtaisia pukuja. Kokoja on tarjolla koosta XS aina kokoon XXXXL saakka.

Kaikki iltapuvut maksavat alle 200 €. Poistorekeistä löytyvät iltapukujen edullisimmat löydöt alle 100 eurolla ja esimerkiksi Eastonin pop-uppiin on tulossa tarjousmekkoja hintaan 79 € tai kaksi mekkoa sadalla eurolla. Kannattaa tutustua myös koruvalikoimaan.

Laita siis loppuviikoksi kalenteriisi muistutus myynneistä ja pyydä vaikka ystävää mukaan. Iltapuku Outletin tarjonta on vertaansa vailla, joten tässä on tilaisuus hankkia useampikin luomus tuleviin juhliin. Onnea unelmien puvun etsintään ja ihania juhlia juuri sinulle!

Anna Liljeroos

Anna Liljeroos

Neuvosta vaari ja Hetkiä idässä -blogien takana on itähelsinkiläinen perheenäiti Anna Liljeroos. Neuvosta vaari on itäisen Helsingin oma niksipirkka, Hetkiä idässä taas innostaa liikkeelle ruokahalua herättäen.

Aiheeseen liittyen

Eastonin kesäsomettaja Linnea Liljeroos kertoo, mikä nuoria kiinnostaa

Kesän ajan kauppakeskus Eastonin somekanavista löytyy videoita ja suosituksia nuorten ääntä edustavan Linnean näkövinkkelistä.

Neuvosta vaari
22.05.2024

Tervetuloa viihtymään Eastonin Perhepäivään lauantaina 25.5. kello 11–15

Kauppakeskus Eastonin uusi iloinen tapahtuma, Perhepäivä järjestetään lauantaina 25.5. kello 11–15. Tule mukaan nauttimaan ilmaisesta ohjelmasta ja hauskasta tekemisestä koko perheen voimin.

Neuvosta vaari
21.05.2024

Mammutin beesissä -tarjoukset ovat nyt parempia kuin koskaan!

Kevään Mammutin beesissä -kampanjasta löydät suuria tarjouksia pieniin ja isoihin arjen hankintoihin. Kurkkaa digikuvastoon jo ennakkoon ja nappaa tästä parhaat tärpit tarjouksiimme.

Neuvosta vaari
14.05.2024

Haluatko myyjäksi Eastonin ulkoparkkiksen Bewe-kirppikselle?

Kirpputorikausi on jälleen avattu ja Eastonin ulkoparkkipaikalta löytyy idän paras kirppis joka sunnuntai. Tule myymään tai tekemään löytöjä!

Neuvosta vaari
10.05.2024

Info

Sitä itää -kanta-asiakkuusohjelman säännöt

Sitä itää on Suomen yhteisöllisin kanta-asiakkuusohjelma, joka ilahduttaa yksilön sijasta kokonaista yhteisöä. Jokainen kampanja-ajan asiointikerta Easton Helsingissä kerryttää Sitä itää -pottia, jolla sponsoroidaan äänestyksessä valittua itähelsinkiläistä kehityskohdetta. Sellainen voi olla vaikkapa paikallinen tapahtuma, paikka tai yhteinen toiminta. Parempi Itä-Helsinki ostos kerrallaan!

Sitä itää -kanta-asiakkuusohjelman kautta Easton sponsoroi yhteensä kahta kohdetta vuodessa, ja ne voivat olla summaltaan 1000–3000 €. Sitä itää -kohteiden valinta ja lopulta sponsorointi rakentuu kolmen eri vaiheen ympärille: 1. Ehdota 2. Äänestä 3. Asioi. Kuka tahansa saa ehdottaa kehitysideoita, kunhan ne sijaitsevat Itä-Helsingin alueella. Sitä itää -kohteelle annettava tarkka summa määräytyy sen mukaan, kuinka paljon Eastonissa on kampanja-ajankohtana tehty yksittäisiä asiointikäyntejä.

Ehdota

Kuka tahansa voi ehdottaa itähelsinkiläistä kehityskohdetta Eastonin verkkosivujen kautta: www.eastonhelsinki.fi/sitäitää. Kohde-ehdotuksia kerätään erillisinä kampanja-aikoina. Ehdotetut kohteet moderoidaan asiattomien julkaisujen eliminoimiseksi ja julkaistaan sivustolla muutaman päivän aikana ehdotuksen jättämisestä. Eastonilla on oikeus jättää kohde julkaisematta, mikäli se kokee sisällön asiaan sopimattomana.

Easton tekee ehdotetuista kohteista esivalinnan seuraavaan vaiheeseen. Valinnan kriteereinä ovat:

  1. Kohde on toteutettavissa kuvatulla summalla
  2. Kohteen toteutukselle on osoitettu selkeä toteuttava taho tai henkilö, ja tältä on saatu alustavasti suostumus hankkeeseen osallistumiselle
  3. Pyydetty kehityssumma vastaa toteutukseen tarvittavaa määrää
  4. Kohde sijaitsee Itä-Helsingin alueella
  5. Kohde auttaa kehittämään paikallista hyvää

Äänestykseen valitaan kolme kohdetta, joihin Easton ottaa yhteyttä henkilökohtaisesti.

Äänestä

Eastonin esivalitseman kolmen kohteen välillä toteutetaan julkinen äänestys Eastonin verkkosivuilla: www.eastonhelsinki.fi/sitäitää. Äänestys on käynnissä kahden viikon ajan. Kuka tahansa voi käydä äänestysajanjakson aikana äänestämässä kohdetta yhden kerran. Eniten ääniä saanut kohde pääsee asiointivaiheeseen mukaan.

Asioi

Eniten ääniä saaneelle kohteelle kerrytetään pottia asioimalla Easton Helsingissä neljän viikon välisenä ajankohtana. Jokainen kampanja-ajankohdan aikainen asiointikerta kerryttää pottia saman verran, 1–5 senttiä. Mikäli tavoitesumma saadaan kasaan etuajassa, kerryttäminen lopetetaan aikaisemmin. Jos summasta ei täyty tarpeeksi kohteen toteutumiseen, kampanja ei toteudu.

Summan antaminen kohteille

Varsinainen tuki menee Eastonin markkinointibudjetista sen mukaan, montako asiointia Eastonissa on ajankohdan aikana tehty, eli yksittäisestä ostoksesta ei mene suoraan rahaa kampanjaan.

Äänestyksen voittaneesta kohteesta tehdään Sitä itää -kampanjan jatkomarkkinointia varten lyhyt video tai haastattelu sekä toteutuneesta kohteesta otetaan kuvia. Osa kohteista tulee olemaan esillä Eastonissa sijaitsevassa Sitä itää -galleriassa. Keskolla ja Easton Helsingillä on oikeus hyödyntää Sitä itää -kampanjan aikana tuotettuja materiaaleja muussa markkinoinnissaan.

Kohteeksi valittu kehityskohde tulee toteuttaa kahden kuukauden kuluttua lahjoitussumman saamisesta ja toteuttajatahon on toimitettava suunnitelma sekä kuvat toteutuksesta Easton Helsingille.

Arvonnan säännöt

Arvonnan järjestää Kesko Oyj yhteistyössä Easton Helsinki -kauppakeskuksen kanssa.

 

Easton Helsingin Easton Bravuuri -arvonnassa voi voittaa 50 € -arvoisen K-ryhmän lahjakortin julkaisemalla kuvan omasta bravuuristaan Instagramissa ja lisäämällä kuvatekstiin kampanjan virallisen hashtagin #eastonbravuuri. Lahjakortteja arvotaan yhteensä 10 kpl. Arvonta järjestetään 11.9.–13.10.2017. Arvonta suoritetaan ja voittajat julkaistaan jokaisen viikon perjantaina klo 16. Kaikki perjantaisin 12.00 mennessä Instagrammissa julkaistut kuvat otetaan arvonnassa huomioon.

Osallistumalla arvontaan hyväksyt arvonnan järjestäjän säännöt:
1.Voidaksesi osallistua arvontaan Instagram-tilisi tulee olla julkinen. Arvonnan ikäraja on 13 vuotta. Easton Helsingin työntekijät eivät voi osallistua arvontaan.
2. Arvonnassa otetaan huomioon ainoastaan ne kuvat, jotka on julkaistu kampanja-aikana ja merkitty #eastonbravuuri-hashtagilla
3. Kuvan lähettäjällä tulee olla oikeudet kuvan lähettämiseksi arvontaan. Lähettäjällä on oltava suostumus sekä kuvaajalta että kaikilta kuvassa esiintyviltä henkilöiltä.
4. Arvonnan järjestäjällä on oikeus poimia Instagramista #eastonbravuuri-hashtagilla merkittyjä kuvia ja ohjata ne eastonhelsinki.fi-sivuston someseinälle. Kuvia ei käytetä Eastonin markkinoinnissa tai mainonnassa ilman kuvan ottajan lupaa.
5. Arvonnan voittaja julkaistaan Easton Helsingin Instagramissa: https://www.instagram.com/eastonhelsinki/. Mikäli voittajaa ei tavoiteta 10 päivän sisällä, arvonnan järjestäjällä on oikeus suorittaa voittajan valinta uudestaan.
6. Lahjakortin lunastamiseen sovelletaan lahjakortin sääntöjä. Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi.
7. Arvonnan järjestäjän vastuu rajoittuu näissä säännöissä mainitun palkinnon euromääräiseen arvoon. Arvonnan järjestäjä ei vastaa mahdollisista teknisistä syistä tapahtuneista virhearvonnoista, todetuista väärinkäytöksistä tai teknisestä toimimattomuudesta järjestäjästä tai yhteistyökumppanista riippumattomista syistä. Arvontasivu toimii useimmilla yleisin käytössä olevilla selaimilla.
8. Arvonnan sääntöjen lisäksi osallistujat sitoutuvat noudattamaan Instagramin käyttöehtoja. Instagram ei ole mukana arvonnan järjestämisessä.

Aukioloajat

ma–su 24h

 

Palvelut

Noutopiste

Lastenhoitohuone

Kierrätys

Esteettömyys

Julkinen liikenne

Eastonin K-Citymarketin ruuan noutopiste sijaitsee katutasossa, P1-kerroksessa. Tilaa tuotteet verkkokaupasta ja nouda ne kätevästi ostosten tai kotimatkan lomassa!

Lastenhoitohuone löytyy 1. kerroksen wc -tilojen yhteydestä.

Pullonpalautuspiste löytyy P2-kerroksen keskisisäänkäynnin yhteydestä. Rinki-kierrätyspiste löytyy Gotlanninkadun varrelta.

Taksin pysähdyspaikka sijaitsee katutasossa P1-kerroksen keskimmäisen sisäänkäynnin edessä. Invapysäköintipaikkoja löytyy runsaasti sisäänkäyntien välittömästä läheisyydestä.

Easton sijaitsee hyvien julkisten kulkuyhteyksien varrella. Itäkeskuksen metroasemalta pääset Eastoniin Hansasillan kautta tai esimerkiksi bussilla 97V. Lähimmät bussipysäkit sijaitsevat Kauppakartanonkadulla sekä Meripellontiellä.

Löytötavarat

Löytötavaroita voit kysyä K-Citymarketin asiakaspalvelupisteestä.

 

Sulje