Sitä itää

Tässäpä siitä harvinainen kanta-asiakasohjelma, että se tuottaa iloa sekä yksilölle että yhteisölle ostos kerrallaan! Jokainen Eastonissa tehty asiointikerta kerryttää sponsorointipottia, joka sijoitetaan äänestyksessä valitulle kohteelle. Sitä itää -kohde voi olla vaikkapa yhteinen tila tai paikallinen tapahtuma.
Lue lisää Sitä itää -ohjelmasta

Ehdota

Vinkkaa asiaa, paikkaa tai ilmiötä seuraavaan äänestykseen.

Äänestä

Anna äänesi ja vaikuta, mikä on seuraava keräyskohde.

Kerrytä

Jokainen Eastonissa tehty ostos kerryttää yhteistä hyvää Itä-Helsingin alueelle.

Pienennä

Ehdota seuraavaa Sitä itää -kohdetta

Haemme nyt kohde-ehdotuksia seuraavaan äänestykseen. Ehdota meille itähelsinkiläistä asiaa, paikkaa, ilmiötä tai vaikkapa seuraa, joka mielestäsi kaipaisi Sitä itää -ohjelman sponsorointia. Mikäli kohteelle on olemassa vastuutaho, joka voisi hallinnoida hanketta, mainitse se hakemuksessasi. Esiraatimme valitsee ehdotuksista kolme lopulliseen äänestykseen. Kartalta näet jo ehdotettuja kohteita. Tutustu Sitä itää -ohjelman sääntöihin.

Aloita etsimällä kohteesi sijainti ja asettamalla karttaan merkki sen kohdalle klikkaamalla.

Tai
 • Täytä alla olevat kentät

  Julkaisemme nämä sivustolla moderaation jälkeen.


 • Ilmoittajan yhteystiedot

  Emme julkaise näitä sivustolla.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Jatka ›

Ehdotetut kohteet

Selaa tästä ehdotuksia seuraavaksi Sitä itää -kohteeksi. Eastonin raati valitsee ehdotuksista kolme lopulliseen äänestykseen.

Syksyn  2018 kerrytyskohde Roihu ry.

Syksyllä 2018  kerrytimme Sitä itää -sponsorointirahaa pesäpalloseura Roihu ry:lle uutta buffettikonttia varten.

Roihuvuoressa aktiivisesti toimiva pesäpalloseura pelaa pelinsä Roihuvuoren pesäpallokentällä. Roihun kentällä buffettikäytössä on ikivanha kontti, joka on laho ja ampiaispesien tyyssija.

Peleistä saatavat buffettituotot ovat juniorijoukkueiden pääasiallinen varainhankintakeino, jolla harrastamisen kulut voidaan pitää maltillisina ja näin mahdollistaa pesäpalloaharrastus monelle lähiseudun lapselle.

Sitä Itää –sponsorointirahalla mahdollisetetaan uuden buffetkontin hankinta ja ehostus.

Kerrytyskampanja oli 10.10.-24.10. ja siihen laskettiin kaikki Easton Helsingissä tehdyt asiointikerrat.

KERRYTYSTAVOITE
3000 €

Uuden Sitä Itää -kohteen kerrytys on päättynyt!

Syksyn Sitä Itää – äänestyksen voitti pesäpalloseura Roihu ry. Kohteen sponsorointipottia kerrytettiin 10.10.–24.10., jonka aikana jokainen asiointi Easton Helsingissä kerrytti 3000 €:n tavoitesummaa. Tavoitesumma saavutettiin hienosti kampanja-aikana! Kiitos kaikille Eastonissa asioineille!

 

100 %
0 %
100 %

Kiitos äänistä, keräyskohteen äänestys on päättynyt

Uusi buffetti-kontti Roihulle

1877 ääntä

Roihuvuoressa aktiivisesti toimiva pesäpalloseura pelaa pelinsä Roihuvuoren pesäpallokentällä. Roihun kentällä buffettikäytössä on ikivanha kontti, joka on laho ja ampiaispesien tyyssija.

Näytä lisää
Voittaja!

Uusi buffetti-kontti Roihulle

Peleistä saatavat buffettituotot ovat juniorijoukkueiden pääasiallinen varainhankintakeino, jolla harrastamisen kulut voidaan pitää maltillisina ja näin mahdollistaa pesäpalloaharrastus monelle lähiseudun lapselle.

Sitä Itää –sponsorointirahalla mahdollisetetaan uuden buffet-kontin hankinta ja ehostus.

Yksinäisyyttä vähentäviä autoretkiä ikäihmisille

1651 ääntä

Itä-Helsingissä asuu paljon yksinäisiä pienituloisia ikäihmisiä.
Moni iäkäs sulkeutuu kotiinsa, kun liikkeelle pääsy on eri syistä vaikeaa.

Näytä lisää
Äänestys päättynyt

Yksinäisyyttä vähentäviä autoretkiä ikäihmisille

Automies on vapaaehtoisten yhteisö, joka järjestää iäkkäiden iloksi ja yksinäisyyden vähentämiseksi maksuttomia autoretkiä.

Autoretkien kohteet ja reitit valitaan iäkkäiden toiveiden mukaan.
Automiehet tarjoavat kyydin ja seuraa koko retken ajan, kotipihasta lähtien. Mukaan voi tulla toinen iäkäs tai avustaja.

Sitä Itää – sponsorointisummalla olisi mahdollistanut autoretken 50 itähelsinkiläiselle iäkkäälle.

Katsomopenkit kesäteatteriin

54 ääntä

Teatteriyhdistys IHME ry. haluaisi tehdä kesäteatteria lapsille, mutta katsomo puuttuu

Näytä lisää
Äänestys päättynyt

Katsomopenkit kesäteatteriin

Teatteriyhdistys IHME ry on itähelsinkiläinen harrastajateatteri. Yhdistyksellä olisi mahdollisuus tehdä kesäteatteria Vuosaaren Omenamäessä sijaitsevan torpan pihassa. Hankkeen toteutus ei kuitenkaan etene, koska yhdistyksellä ei ole varaa hankkia pihapiiriin katsomoa.

Sitä Itää –sponsorointirahalla yhdistys olisi voinut rakentaa katsomopenkit noin 50 katsojalle sekä keveitä lavastuselementtejä ja ryhtyä tarjoamaan kulttuurielämyksiä lapsille myös kesäaikana

SITÄ ITÄÄ -KOHTEET

Yhteisöllisen Sitä Itää – asiakkuusohjelmamme kautta olemme sponsoroineet jo seuraavia kohteita:
Mielenterveysseura MieTo Ry.

Historian ensimmäisen Sitä itää -kampanjan avulla MieTo Ry pystyi kattamaan ryhmätoimintaansa ja tapahtumiensa kustannuksia, joihin suunnitellut varat jouduttiin käyttämään kunnostamistöihin, mm. hajonneen yhteysveneen korjaamiseen.

RAHAA KERRYTETTIIN:3000 €
Puotinkylän Valtti Ry.

Puotikylän Valtti on yli tuhannen pelaajan urheiluseura. Suurin osa pelaajista on Itä-Helsingin alueen junioreja – sekä tyttöjä että poikia.

Sitä Itää – yhteisöllisen asiakkuusohjelman avulla mahdollistettiin 13 juniorijalkapalloilijan harrastuksen jatkuminen perheiden taloustilanteesta huolimatta.

RAHAA KERRYTETTIIN:3000 €
Vuosaaren VPK

Vuosaaren VPK:n nuoriso-osasto järjestää matalan kynnyksen palokuntanuorisotyötä lähialueen 10–17-vuotiaille. Nuoriso-osastossa opitaan palokuntatoimintaa sekä arjen tärkeitä turvallisuustaitoja.

Sitä Itää – yhteisöllisen asiakkuusohjelman avulla Vuosaaren VPK hankki nuorille 20 uutta harjoitusasua vanhojen ja kuluneiden tilalle.

RAHAA KERRYTETTIIN
3000 €

Info

Sitä itää -kanta-asiakkuusohjelman säännöt

Sitä itää on Suomen yhteisöllisin kanta-asiakkuusohjelma, joka ilahduttaa yksilön sijasta kokonaista yhteisöä. Jokainen kampanja-ajan asiointikerta Easton Helsingissä kerryttää Sitä itää -pottia, jolla sponsoroidaan äänestyksessä valittua itähelsinkiläistä kehityskohdetta. Sellainen voi olla vaikkapa paikallinen tapahtuma, paikka tai yhteinen toiminta. Parempi Itä-Helsinki ostos kerrallaan!

Sitä itää -kanta-asiakkuusohjelman kautta Easton sponsoroi yhteensä kahta kohdetta vuodessa, ja ne voivat olla summaltaan 1000–3000 €. Sitä itää -kohteiden valinta ja lopulta sponsorointi rakentuu kolmen eri vaiheen ympärille: 1. Ehdota 2. Äänestä 3. Asioi. Kuka tahansa saa ehdottaa kehitysideoita, kunhan ne sijaitsevat Itä-Helsingin alueella. Sitä itää -kohteelle annettava tarkka summa määräytyy sen mukaan, kuinka paljon Eastonissa on kampanja-ajankohtana tehty yksittäisiä asiointikäyntejä.

Ehdota

Kuka tahansa voi ehdottaa itähelsinkiläistä kehityskohdetta Eastonin verkkosivujen kautta: www.eastonhelsinki.fi/sitäitää. Kohde-ehdotuksia kerätään erillisinä kampanja-aikoina. Ehdotetut kohteet moderoidaan asiattomien julkaisujen eliminoimiseksi ja julkaistaan sivustolla muutaman päivän aikana ehdotuksen jättämisestä. Eastonilla on oikeus jättää kohde julkaisematta, mikäli se kokee sisällön asiaan sopimattomana.

Easton tekee ehdotetuista kohteista esivalinnan seuraavaan vaiheeseen. Valinnan kriteereinä ovat:

 1. Kohde on toteutettavissa kuvatulla summalla
 2. Kohteen toteutukselle on osoitettu selkeä toteuttava taho tai henkilö, ja tältä on saatu alustavasti suostumus hankkeeseen osallistumiselle
 3. Pyydetty kehityssumma vastaa toteutukseen tarvittavaa määrää
 4. Kohde sijaitsee Itä-Helsingin alueella
 5. Kohde auttaa kehittämään paikallista hyvää

Äänestykseen valitaan kolme kohdetta, joihin Easton ottaa yhteyttä henkilökohtaisesti.

Äänestä

Eastonin esivalitseman kolmen kohteen välillä toteutetaan julkinen äänestys Eastonin verkkosivuilla: www.eastonhelsinki.fi/sitäitää. Äänestys on käynnissä kahden viikon ajan. Kuka tahansa voi käydä äänestysajanjakson aikana äänestämässä kohdetta yhden kerran. Eniten ääniä saanut kohde pääsee asiointivaiheeseen mukaan.

Asioi

Eniten ääniä saaneelle kohteelle kerrytetään pottia asioimalla Easton Helsingissä neljän viikon välisenä ajankohtana. Jokainen kampanja-ajankohdan aikainen asiointikerta kerryttää pottia saman verran, 1–5 senttiä. Mikäli tavoitesumma saadaan kasaan etuajassa, kerryttäminen lopetetaan aikaisemmin. Jos summasta ei täyty tarpeeksi kohteen toteutumiseen, kampanja ei toteudu.

Summan antaminen kohteille

Varsinainen tuki menee Eastonin markkinointibudjetista sen mukaan, montako asiointia Eastonissa on ajankohdan aikana tehty, eli yksittäisestä ostoksesta ei mene suoraan rahaa kampanjaan.

Äänestyksen voittaneesta kohteesta tehdään Sitä itää -kampanjan jatkomarkkinointia varten lyhyt video tai haastattelu sekä toteutuneesta kohteesta otetaan kuvia. Osa kohteista tulee olemaan esillä Eastonissa sijaitsevassa Sitä itää -galleriassa. Keskolla ja Easton Helsingillä on oikeus hyödyntää Sitä itää -kampanjan aikana tuotettuja materiaaleja muussa markkinoinnissaan.

Kohteeksi valittu kehityskohde tulee toteuttaa kahden kuukauden kuluttua lahjoitussumman saamisesta ja toteuttajatahon on toimitettava suunnitelma sekä kuvat toteutuksesta Easton Helsingille.

Arvonnan säännöt

Arvonnan järjestää Kesko Oyj yhteistyössä Easton Helsinki -kauppakeskuksen kanssa.

 

Easton Helsingin Easton Bravuuri -arvonnassa voi voittaa 50 € -arvoisen K-ryhmän lahjakortin julkaisemalla kuvan omasta bravuuristaan Instagramissa ja lisäämällä kuvatekstiin kampanjan virallisen hashtagin #eastonbravuuri. Lahjakortteja arvotaan yhteensä 10 kpl. Arvonta järjestetään 11.9.–13.10.2017. Arvonta suoritetaan ja voittajat julkaistaan jokaisen viikon perjantaina klo 16. Kaikki perjantaisin 12.00 mennessä Instagrammissa julkaistut kuvat otetaan arvonnassa huomioon.

Osallistumalla arvontaan hyväksyt arvonnan järjestäjän säännöt:
1.Voidaksesi osallistua arvontaan Instagram-tilisi tulee olla julkinen. Arvonnan ikäraja on 13 vuotta. Easton Helsingin työntekijät eivät voi osallistua arvontaan.
2. Arvonnassa otetaan huomioon ainoastaan ne kuvat, jotka on julkaistu kampanja-aikana ja merkitty #eastonbravuuri-hashtagilla
3. Kuvan lähettäjällä tulee olla oikeudet kuvan lähettämiseksi arvontaan. Lähettäjällä on oltava suostumus sekä kuvaajalta että kaikilta kuvassa esiintyviltä henkilöiltä.
4. Arvonnan järjestäjällä on oikeus poimia Instagramista #eastonbravuuri-hashtagilla merkittyjä kuvia ja ohjata ne eastonhelsinki.fi-sivuston someseinälle. Kuvia ei käytetä Eastonin markkinoinnissa tai mainonnassa ilman kuvan ottajan lupaa.
5. Arvonnan voittaja julkaistaan Easton Helsingin Instagramissa: https://www.instagram.com/eastonhelsinki/. Mikäli voittajaa ei tavoiteta 10 päivän sisällä, arvonnan järjestäjällä on oikeus suorittaa voittajan valinta uudestaan.
6. Lahjakortin lunastamiseen sovelletaan lahjakortin sääntöjä. Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi.
7. Arvonnan järjestäjän vastuu rajoittuu näissä säännöissä mainitun palkinnon euromääräiseen arvoon. Arvonnan järjestäjä ei vastaa mahdollisista teknisistä syistä tapahtuneista virhearvonnoista, todetuista väärinkäytöksistä tai teknisestä toimimattomuudesta järjestäjästä tai yhteistyökumppanista riippumattomista syistä. Arvontasivu toimii useimmilla yleisin käytössä olevilla selaimilla.
8. Arvonnan sääntöjen lisäksi osallistujat sitoutuvat noudattamaan Instagramin käyttöehtoja. Instagram ei ole mukana arvonnan järjestämisessä.

Aukioloajat

Palvelut

Noutopiste

Leikkipaikka

Lastenhoitohuone

Kierrätys

Esteettömyys

Julkinen liikenne

Eastonin K-Citymarketin ruuan noutopiste sijaitsee katutasossa, P1-kerroksessa. Tilaa tuotteet verkkokaupasta ja nouda ne kätevästi ostosten tai kotimatkan lomassa!

Easton tarjoaa viihdyttäviä hetkiä myös pikkuväelle. Hauska ja turvallinen leikkipaikka sijaitsee Eastonin 1. kerroksessa.

Lastenhoitohuone sijaitsee Eastonin 1. kerroksessa leikkipaikan vieressä.

Pullonpalautuspiste löytyy P2-kerroksen keskisisäänkäynnin yhteydestä. Rinki-kierrätyspiste löytyy Gotlanninkadun varrelta.

Taksin pysähdyspaikka sijaitsee katutasossa P1-kerroksen keskimmäisen sisäänkäynnin edessä. Invapysäköintipaikkoja löytyy runsaasti sisäänkäyntien välittömästä läheisyydestä.

Easton sijaitsee hyvien julkisten kulkuyhteyksien varrella. Itäkeskuksen metroasemalta pääset Eastoniin Hansasillan kautta tai esimerkiksi bussilla 97V. Lähimmät bussipysäkit sijaitsevat Kauppakartanonkadulla sekä Meripellontiellä.

Löytötavarat

Löytötavaroita voit kysyä K-Citymarketin asiakaspalvelupisteestä.

Promootiopaikat

Promootiopaikkojen varaukset:

Clear Channel Suomi:
Sari Korhonen, sari.korhonen@clearchannel.fi
Joni Raute, joni.raute@clearchannel.fi
promootiot@clearchannel.fi/ puh. +358 207 312 058

Sulje