Eastonin uusi Rokotepalvelu palvelee ilman ajanvarausta ja lähetettä

Suomen Rokotepalvelu on avannut viidennen rokoteklinikkansa Kauppakartanonkadulle Eastonin kivijalkaan. Toimisteestä saat esimerkiksi influenssarokotteen, vyöruusurokotteen tai kaukomatkalle tarvittavat rokotteet nopeasti ilman ajanvarausta. Tämän helpommaksi ei rokotusten ottaminen tule!

Suomen Rokotepalvelu Oy on toiminut rokottamisen ja matkailuneuvonnan asiantuntijana vuodesta 2008 lähtien. Heidän toiminta-ajatuksenaan on tuoda rokotteet lähelle asiakkaita ja tehdä rokotteiden ottaminen mahdollisimman helpoksi ja vaivattomaksi. Rokotepalvelun tavoitteena on siten ennaltaehkäistä sairauksia ja madaltaa ihmisten kynnystä huolehtia omasta rokotesuojastaan. Rokottautuminen on investointi omaan terveyteen ja säästää vuosittain valtavasti ihmishenkiä.

Tervetuloa uudelle rokoteklinikalle Eastoniin!

Rokotepalvelun rokotebussi on käynyt Eastonissa jo useamman kerran, ja nyt Eastoniin on avattu rokotepalvelun uusi toimipiste osoitteeseen Kauppakartanonkatu 3. Liiketila sijaitsee SOL Pesulapalvelun ja RE/MAX East kiinteistönvälitysliikkeen välissä.

Rokoteklinikka on avoinna arkisin kello 10.00–18.00. Oven ollessa suljettu voit soittaa ovikelloa, niin henkilökunta tulee avaamaan oven. Paikalle kuitenkin saa tulla ilman lähetettä ja ajanvarausta. Kaikki saatavilla olevat rokotteet ja lisätietoa niistä löydät Rokotepalvelun sivuilta täältä.

Rokotepalvelu Eastonin sairaanhoitajat Antti ja Anni.

Hoida influenssarokotesuoja kuntoon ennen influenssakautta

Influenssakausi lähestyy ja influenssarokote onkin tämän hetken tärkeimpiä ja suosituimpia rokotteita. Varsinainen influenssakausi ei ole vielä käynnistynyt, joten nyt on loistava aika hoitaa rokotesuoja kuntoon. Suojan kehittymiseen menee noin kaksi viikkoa, joten rokotteen voi ottaa vaikka samantien.

Influenssarokotteen hinta on 35€. Siinä kuten muissakin hinta on kokonaishinta johon sisältyy rokote, rokotusneuvonta, pistosmaksu, toimistomaksu sekä Kantamaksu.

Rokoteklinikan sairaanhoitajat Anni ja Antti näyttivät, miten helppoa rokotteen ottaminen on. Anni hoiti homman hyvin tottuneesti ja rauhallisella otteella. Antti taas kertoi, että influenssan lisäksi voi suojautua esimerkiksi ikävää vyöruusua tai ylähengitystieinfektioita aiheuttavaa pneumokokkia vastaan.

Rokotepalvelun kolme kantavaa asiakaslupausta ovat:

Asiakaskeskeisyys

Työskentelemme jatkuvasti varmistaaksemme, että sinulla asiakkaana on hyvä kokemus vieraillessasi meillä. Tarjoamme yksilöllistä, lämmintä ja juuri sinulle räätälöityä ennaltaehkäisevää terveydenhoitoa.

Tietotaito ja laatu

Suomen Rokotepalvelussa sinusta huolehtii laajan osaamisen omaava hoitohenkilökunta. Pitkä kokemus sekä kattavat ja ajankohtaiset koulutuksemme takaavat alan parhaan ja laadukkaimman rokotteisiin ja matkailuneuvontaan liittyvän asiantuntemuksen.

Joustavuus

Rokotteiden ottaminen meillä on helppoa, nopeaa ja edullista! Aikaa ei tarvitse varata etkä tarvitse lääkärin lähetettä, riittää kun saavut paikalle. Tule Rokoteklinikallemme tai -bussiin silloin, kun sinulle parhaiten sopii.

Matkailuun liittyvät rokotukset helposti ja vaivattomasti

Rokoteklinikka palvelee myös matkailijoita. Mikäli kaipaat rokoteneuvontaa, voit tutustua matkailuneuvonta-sivuille tai varata ajan matkailuneuvontaan klinikalle. Jos kohdemaasi on sinulle tuttu, voit hakea tarvittavat rokotteet ilman matkailuneuvontaa rokoteklinikalta ilman ajanvarausta.

Hinnaston kaikista rokotteista löydät täältä.
Yhteystiedot Eastonin rokoteklinikalle ovat p. 050-3748 616 / easton@rokotepalvelu.fi

Anna Liljeroos

Anna Liljeroos

Neuvosta vaari ja Hetkiä idässä -blogien takana on itähelsinkiläinen perheenäiti Anna Liljeroos. Neuvosta vaari on itäisen Helsingin oma niksipirkka, Hetkiä idässä taas innostaa liikkeelle ruokahalua herättäen.

Aiheeseen liittyen

Myyntipäivä Bewen kirppiksellä kannatti. Tule myymään tai ostoksille Itiksen isoimmalle kirppikselle

Kahvilan pitäminen Eastonin ulkoparkkipaikan sunnuntaikirppiksellä oli hauskaa puuhaa. Tule sinäkin kokeilemaan miten kauppa käy yhdellä Itä-Helsingin suurimmista kirppiksistä.

Neuvosta vaari
19.05.2023

Idän Mammuttimarkkinat ja Mammutin beesissä tarjoavat kovia tarjouksia 17.–28.5.

Keväiset Mammuttimarkkinat ja Eastonin Mammutin beesissä -tarjoustapahtuma tulevat taas. Tarjoukset ovat nyt kovempia kuin koskaan, joten suuntaa edullisille ostoksille idän omaan Eastoniin.

Neuvosta vaari
15.05.2023

Jussi hoitaa – Idän paras pyörähuolto palvelee Intersport Eastonissa

Tervetuloa Intersport Eastonin pyörähuoltoon, jossa laitetaan polkupyörät kesäkuntoon.

Neuvosta vaari
09.05.2023

Puhdas auto lisää ajomukavuutta – kurvaa siis Car Stationiin

Keväällä kadut pöllyävät likaa ja autot kaipaavat säännöllistä huoltoa ja pesua. Autopesut onnistuvat Eastonin Car Stationissa kauppakäynnin yhteydessä ilman odottelua.

Neuvosta vaari
02.05.2023

Info

Sitä itää -kanta-asiakkuusohjelman säännöt

Sitä itää on Suomen yhteisöllisin kanta-asiakkuusohjelma, joka ilahduttaa yksilön sijasta kokonaista yhteisöä. Jokainen kampanja-ajan asiointikerta Easton Helsingissä kerryttää Sitä itää -pottia, jolla sponsoroidaan äänestyksessä valittua itähelsinkiläistä kehityskohdetta. Sellainen voi olla vaikkapa paikallinen tapahtuma, paikka tai yhteinen toiminta. Parempi Itä-Helsinki ostos kerrallaan!

Sitä itää -kanta-asiakkuusohjelman kautta Easton sponsoroi yhteensä kahta kohdetta vuodessa, ja ne voivat olla summaltaan 1000–3000 €. Sitä itää -kohteiden valinta ja lopulta sponsorointi rakentuu kolmen eri vaiheen ympärille: 1. Ehdota 2. Äänestä 3. Asioi. Kuka tahansa saa ehdottaa kehitysideoita, kunhan ne sijaitsevat Itä-Helsingin alueella. Sitä itää -kohteelle annettava tarkka summa määräytyy sen mukaan, kuinka paljon Eastonissa on kampanja-ajankohtana tehty yksittäisiä asiointikäyntejä.

Ehdota

Kuka tahansa voi ehdottaa itähelsinkiläistä kehityskohdetta Eastonin verkkosivujen kautta: www.eastonhelsinki.fi/sitäitää. Kohde-ehdotuksia kerätään erillisinä kampanja-aikoina. Ehdotetut kohteet moderoidaan asiattomien julkaisujen eliminoimiseksi ja julkaistaan sivustolla muutaman päivän aikana ehdotuksen jättämisestä. Eastonilla on oikeus jättää kohde julkaisematta, mikäli se kokee sisällön asiaan sopimattomana.

Easton tekee ehdotetuista kohteista esivalinnan seuraavaan vaiheeseen. Valinnan kriteereinä ovat:

  1. Kohde on toteutettavissa kuvatulla summalla
  2. Kohteen toteutukselle on osoitettu selkeä toteuttava taho tai henkilö, ja tältä on saatu alustavasti suostumus hankkeeseen osallistumiselle
  3. Pyydetty kehityssumma vastaa toteutukseen tarvittavaa määrää
  4. Kohde sijaitsee Itä-Helsingin alueella
  5. Kohde auttaa kehittämään paikallista hyvää

Äänestykseen valitaan kolme kohdetta, joihin Easton ottaa yhteyttä henkilökohtaisesti.

Äänestä

Eastonin esivalitseman kolmen kohteen välillä toteutetaan julkinen äänestys Eastonin verkkosivuilla: www.eastonhelsinki.fi/sitäitää. Äänestys on käynnissä kahden viikon ajan. Kuka tahansa voi käydä äänestysajanjakson aikana äänestämässä kohdetta yhden kerran. Eniten ääniä saanut kohde pääsee asiointivaiheeseen mukaan.

Asioi

Eniten ääniä saaneelle kohteelle kerrytetään pottia asioimalla Easton Helsingissä neljän viikon välisenä ajankohtana. Jokainen kampanja-ajankohdan aikainen asiointikerta kerryttää pottia saman verran, 1–5 senttiä. Mikäli tavoitesumma saadaan kasaan etuajassa, kerryttäminen lopetetaan aikaisemmin. Jos summasta ei täyty tarpeeksi kohteen toteutumiseen, kampanja ei toteudu.

Summan antaminen kohteille

Varsinainen tuki menee Eastonin markkinointibudjetista sen mukaan, montako asiointia Eastonissa on ajankohdan aikana tehty, eli yksittäisestä ostoksesta ei mene suoraan rahaa kampanjaan.

Äänestyksen voittaneesta kohteesta tehdään Sitä itää -kampanjan jatkomarkkinointia varten lyhyt video tai haastattelu sekä toteutuneesta kohteesta otetaan kuvia. Osa kohteista tulee olemaan esillä Eastonissa sijaitsevassa Sitä itää -galleriassa. Keskolla ja Easton Helsingillä on oikeus hyödyntää Sitä itää -kampanjan aikana tuotettuja materiaaleja muussa markkinoinnissaan.

Kohteeksi valittu kehityskohde tulee toteuttaa kahden kuukauden kuluttua lahjoitussumman saamisesta ja toteuttajatahon on toimitettava suunnitelma sekä kuvat toteutuksesta Easton Helsingille.

Arvonnan säännöt

Arvonnan järjestää Kesko Oyj yhteistyössä Easton Helsinki -kauppakeskuksen kanssa.

 

Easton Helsingin Easton Bravuuri -arvonnassa voi voittaa 50 € -arvoisen K-ryhmän lahjakortin julkaisemalla kuvan omasta bravuuristaan Instagramissa ja lisäämällä kuvatekstiin kampanjan virallisen hashtagin #eastonbravuuri. Lahjakortteja arvotaan yhteensä 10 kpl. Arvonta järjestetään 11.9.–13.10.2017. Arvonta suoritetaan ja voittajat julkaistaan jokaisen viikon perjantaina klo 16. Kaikki perjantaisin 12.00 mennessä Instagrammissa julkaistut kuvat otetaan arvonnassa huomioon.

Osallistumalla arvontaan hyväksyt arvonnan järjestäjän säännöt:
1.Voidaksesi osallistua arvontaan Instagram-tilisi tulee olla julkinen. Arvonnan ikäraja on 13 vuotta. Easton Helsingin työntekijät eivät voi osallistua arvontaan.
2. Arvonnassa otetaan huomioon ainoastaan ne kuvat, jotka on julkaistu kampanja-aikana ja merkitty #eastonbravuuri-hashtagilla
3. Kuvan lähettäjällä tulee olla oikeudet kuvan lähettämiseksi arvontaan. Lähettäjällä on oltava suostumus sekä kuvaajalta että kaikilta kuvassa esiintyviltä henkilöiltä.
4. Arvonnan järjestäjällä on oikeus poimia Instagramista #eastonbravuuri-hashtagilla merkittyjä kuvia ja ohjata ne eastonhelsinki.fi-sivuston someseinälle. Kuvia ei käytetä Eastonin markkinoinnissa tai mainonnassa ilman kuvan ottajan lupaa.
5. Arvonnan voittaja julkaistaan Easton Helsingin Instagramissa: https://www.instagram.com/eastonhelsinki/. Mikäli voittajaa ei tavoiteta 10 päivän sisällä, arvonnan järjestäjällä on oikeus suorittaa voittajan valinta uudestaan.
6. Lahjakortin lunastamiseen sovelletaan lahjakortin sääntöjä. Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi.
7. Arvonnan järjestäjän vastuu rajoittuu näissä säännöissä mainitun palkinnon euromääräiseen arvoon. Arvonnan järjestäjä ei vastaa mahdollisista teknisistä syistä tapahtuneista virhearvonnoista, todetuista väärinkäytöksistä tai teknisestä toimimattomuudesta järjestäjästä tai yhteistyökumppanista riippumattomista syistä. Arvontasivu toimii useimmilla yleisin käytössä olevilla selaimilla.
8. Arvonnan sääntöjen lisäksi osallistujat sitoutuvat noudattamaan Instagramin käyttöehtoja. Instagram ei ole mukana arvonnan järjestämisessä.

Aukioloajat

ma–su 24h

 

Palvelut

Noutopiste

Lastenhoitohuone

Kierrätys

Esteettömyys

Julkinen liikenne

Eastonin K-Citymarketin ruuan noutopiste sijaitsee katutasossa, P1-kerroksessa. Tilaa tuotteet verkkokaupasta ja nouda ne kätevästi ostosten tai kotimatkan lomassa!

Lastenhoitohuone on remontin vuoksi toistaiseksi pois käytöstä.

Pullonpalautuspiste löytyy P2-kerroksen keskisisäänkäynnin yhteydestä. Rinki-kierrätyspiste löytyy Gotlanninkadun varrelta.

Taksin pysähdyspaikka sijaitsee katutasossa P1-kerroksen keskimmäisen sisäänkäynnin edessä. Invapysäköintipaikkoja löytyy runsaasti sisäänkäyntien välittömästä läheisyydestä.

Easton sijaitsee hyvien julkisten kulkuyhteyksien varrella. Itäkeskuksen metroasemalta pääset Eastoniin Hansasillan kautta tai esimerkiksi bussilla 97V. Lähimmät bussipysäkit sijaitsevat Kauppakartanonkadulla sekä Meripellontiellä.

Löytötavarat

Löytötavaroita voit kysyä K-Citymarketin asiakaspalvelupisteestä.

 

Sulje