Kosmetiikan joulukalenteri ilahduttaa joulunalusaikaa

Kosmetiikan joulukalenterit ovat vakiinnuttaneet paikkansa joulukalentereiden joukossa. Ne ilahduttavat joulunalusaikaa ja luukuista löytää helposti uusia suosikkituotteita. Parhaat kalenterit menevät vuosi vuodelta kuin kuumille kiville, joten nyt on aika suunnata ostoksille. Kalenterit löydät Eastonin K-Citymarketin kauneusosastolta.
(Lue rohkeasti eteenpäin, sillä juttu ei sisällä tarkkoja tuotepaljastuksia.)

Mikä oikein on kosmetiikan joulukalenteri?

Pääasiassa kosmetiikkakalenteri sisältää 12–25 luukkua, joiden takaa paljastuu kokeilu- ja täysikokoista kosmetiikkaa. Usein kalentereiden sisältö on suunnattu joko meikkiin, ihonhoitoon tai vaikkapa kynsiin. Kosmetiikkakalenteri ilahduttaa siis joka päivä ennen varsinaista jouluaattoa, ja moni ostaakin sellaisen itselleen hemmotteluksi joulunajan kiireisiin.

Kosmetiikkakalentereiden ihastuttavin uutuus on Lumenen kalenteri 2023

Yksi ylellisimmistä K-Citymarketin Eastonin valikoimissa olevista kalenterista on Lumenen Pohjoinen 2023 kauneuskalenteri. Sen löydät Lumenen tuotteiden vierestä. Tämä kauneusjoulukalenteri sisältää 24 rakastettua Lumene-tuotetta. Jokaisesta uudesta luukusta paljastuu ihastuttava yllätys: sisältönä 18 upeaa ihonhoitotuotetta ja 6 meikkituotesuosikkia. Kalenteri on täydellinen joko lahjaksi tai itsellesi päivittäiseen hemmotteluun. Täytyy tunnustaa, että tämän hankin itselleni tänä vuonna ja kalenteri on nyt odottamassa joulukuun alkua.

Essencen hittikalenteria löytyy Eastonista

Myös tänä vuonna Eastonin K-Citymarketista löytyy erittäin suosittua Essencen joulukalenteria, joka sisältää etenkin nuorison suosimaa kosmetiikkaa. Essencen Merry Everything & Happy Always kalenteri on loistava joulukalenteri teinille tai nuorelle aikuiselle, jota kosmetiikan uutuudet kiinnostavat. Tämä Essencen kalenteri on perheemme 12-vuotiaan Linnean valinta. Hänellä on saman merkin kalenteri myös viime vuonna ja huomasimme, että se oli todella hintansa väärti. Luukkujen arvo on selkeästi kalenterin hintaa parempi.

NIVEA Advent Calendar 2023 -joulukalenteri

NIVEAn joulukalenterilla aloitat lähtölaskennan jouluun!

NIVEAlta löytyy kaksi erilaista adventtikalenteria, joista toinen sisältää miehille suunnattuja tuotteita. Kalentereissa on NIVEAn ja Labellon klassikkotuotteita sekä uutuuksia ihon hoitoon. Testasimme NIVEAn adventtikalenteria viime vuonna, ja olimme siihen tyytyväisiä. Jaoimme tuotteita vähän perheen jäsenten kesken ja kaikki tuotteet löysivät ottajansa.

Tunnelmallisen kalenterin 24 luukkua kätkevät sisäänsä NIVEAn ja Labellon suosituimpia tuotteita kasvoille, huulille ja vartalolle.

Löydät kalenterista ihania yllätyksiä jokaiselle päivälle: useita täysikokoisia ihonhoitotuotteita sekä muita hemmottelutuotteita.

NIVEA MEN Advent Calendar 2023 -joulukalenteri.

Nyt joulukalenteri myös miesten tuotteilla

NIVEAn peruskalenterin jätimme tänä vuonna hyllyyn, mutta ostin lahjaksi 15-vuotiaalle pojalleni Elielille tuon NIVEA MEN -kalenterin. Se vaikuttaa oivalta kalenterilta nuorelle miehelle, joka muutenkin rakastaa deodorantteja ja pitää repussaan Labellon huulirasvoja. Tästä kalenterista saa monta tuotetta arkikäyttöön mutta nuori löytää siitä varmasti myös uusia suosikkeja. Tämän voisi ostaa hyvin myös isänpäivälahjaksi puolisolle tai vanhemmalle! Tämä vinkiksi nyt isänpäivää varten.

NIVEA MEN -kalenterin 24 luukkua kätkevät sisäänsä NIVEA MENin, NIVEAn ja Labellon suosituimpia tuotteita kasvoille, huulille ja vartalolle. Löydät kalenterista ihania yllätyksiä jokaiselle päivälle. Hemmottele itseäsi tai osta lahjaksi!

Nämä ja muut kosmetiikan joulukalenterit löydät K-Citymarketin kauneusosastolta sekä osin myös K-Ruoan ja K-Citymarketin verkkokaupoista. Ihanaa joulun odotusta kosmetiikan joulukalentereiden kanssa. Mikä on sinun valintasi?

Anna Liljeroos

Anna Liljeroos

Neuvosta vaari ja Hetkiä idässä -blogien takana on itähelsinkiläinen perheenäiti Anna Liljeroos. Neuvosta vaari on itäisen Helsingin oma niksipirkka, Hetkiä idässä taas innostaa liikkeelle ruokahalua herättäen.

Aiheeseen liittyen

Apteekki Eastonin yrittäjäpariskunta siirtyy ansaitulle eläkkeelle

Apteekki Eastonin yrittäjäpariskunta, Seija ja Jukka-Pekka Mannermaa jäävät tänään eläkkeelle ja huomisesta alkaen Apteekki Eastonin vetäjän saappaisiin astuu uusi yrittäjä.

Neuvosta vaari
07.02.2024

K-Citymarket Eastonissa vedetään ketjun parasta hedelmä- ja vihanneskauppaa

K-Citymarket Eastonin hedelmä- ja vihannesosasto on vuoden 2023 paras hevikauppa! Palkinnon taustalla on hyvä asiakastyytyväisyys, loistava tiimi ja tuoreet tuotteet.

Neuvosta vaari
02.02.2024

Lavem-hääpukuliikkeen outletmyymälä on meillä tämän viikon

Eastonin Hansakäytävällä on tämän viikon hääpuku outlet, josta voit löytää upeita hääpukuja erittäin edullisin hinnoin.

Neuvosta vaari
16.01.2024

Cittari on lastattu sitruksilla. Vertailussa ihanat, erilaiset appelsiinit!

Maukkaat ja mehukkaat appelsiinit koukuttavat hyvällä tavalla. Löydä oma suosikkilajikkeesi kokeilemalla rohkeasti erityyppisiä appelsiineja, joiden sesonki on parhaimmillaan nyt.

Neuvosta vaari
12.01.2024

Info

Sitä itää -kanta-asiakkuusohjelman säännöt

Sitä itää on Suomen yhteisöllisin kanta-asiakkuusohjelma, joka ilahduttaa yksilön sijasta kokonaista yhteisöä. Jokainen kampanja-ajan asiointikerta Easton Helsingissä kerryttää Sitä itää -pottia, jolla sponsoroidaan äänestyksessä valittua itähelsinkiläistä kehityskohdetta. Sellainen voi olla vaikkapa paikallinen tapahtuma, paikka tai yhteinen toiminta. Parempi Itä-Helsinki ostos kerrallaan!

Sitä itää -kanta-asiakkuusohjelman kautta Easton sponsoroi yhteensä kahta kohdetta vuodessa, ja ne voivat olla summaltaan 1000–3000 €. Sitä itää -kohteiden valinta ja lopulta sponsorointi rakentuu kolmen eri vaiheen ympärille: 1. Ehdota 2. Äänestä 3. Asioi. Kuka tahansa saa ehdottaa kehitysideoita, kunhan ne sijaitsevat Itä-Helsingin alueella. Sitä itää -kohteelle annettava tarkka summa määräytyy sen mukaan, kuinka paljon Eastonissa on kampanja-ajankohtana tehty yksittäisiä asiointikäyntejä.

Ehdota

Kuka tahansa voi ehdottaa itähelsinkiläistä kehityskohdetta Eastonin verkkosivujen kautta: www.eastonhelsinki.fi/sitäitää. Kohde-ehdotuksia kerätään erillisinä kampanja-aikoina. Ehdotetut kohteet moderoidaan asiattomien julkaisujen eliminoimiseksi ja julkaistaan sivustolla muutaman päivän aikana ehdotuksen jättämisestä. Eastonilla on oikeus jättää kohde julkaisematta, mikäli se kokee sisällön asiaan sopimattomana.

Easton tekee ehdotetuista kohteista esivalinnan seuraavaan vaiheeseen. Valinnan kriteereinä ovat:

  1. Kohde on toteutettavissa kuvatulla summalla
  2. Kohteen toteutukselle on osoitettu selkeä toteuttava taho tai henkilö, ja tältä on saatu alustavasti suostumus hankkeeseen osallistumiselle
  3. Pyydetty kehityssumma vastaa toteutukseen tarvittavaa määrää
  4. Kohde sijaitsee Itä-Helsingin alueella
  5. Kohde auttaa kehittämään paikallista hyvää

Äänestykseen valitaan kolme kohdetta, joihin Easton ottaa yhteyttä henkilökohtaisesti.

Äänestä

Eastonin esivalitseman kolmen kohteen välillä toteutetaan julkinen äänestys Eastonin verkkosivuilla: www.eastonhelsinki.fi/sitäitää. Äänestys on käynnissä kahden viikon ajan. Kuka tahansa voi käydä äänestysajanjakson aikana äänestämässä kohdetta yhden kerran. Eniten ääniä saanut kohde pääsee asiointivaiheeseen mukaan.

Asioi

Eniten ääniä saaneelle kohteelle kerrytetään pottia asioimalla Easton Helsingissä neljän viikon välisenä ajankohtana. Jokainen kampanja-ajankohdan aikainen asiointikerta kerryttää pottia saman verran, 1–5 senttiä. Mikäli tavoitesumma saadaan kasaan etuajassa, kerryttäminen lopetetaan aikaisemmin. Jos summasta ei täyty tarpeeksi kohteen toteutumiseen, kampanja ei toteudu.

Summan antaminen kohteille

Varsinainen tuki menee Eastonin markkinointibudjetista sen mukaan, montako asiointia Eastonissa on ajankohdan aikana tehty, eli yksittäisestä ostoksesta ei mene suoraan rahaa kampanjaan.

Äänestyksen voittaneesta kohteesta tehdään Sitä itää -kampanjan jatkomarkkinointia varten lyhyt video tai haastattelu sekä toteutuneesta kohteesta otetaan kuvia. Osa kohteista tulee olemaan esillä Eastonissa sijaitsevassa Sitä itää -galleriassa. Keskolla ja Easton Helsingillä on oikeus hyödyntää Sitä itää -kampanjan aikana tuotettuja materiaaleja muussa markkinoinnissaan.

Kohteeksi valittu kehityskohde tulee toteuttaa kahden kuukauden kuluttua lahjoitussumman saamisesta ja toteuttajatahon on toimitettava suunnitelma sekä kuvat toteutuksesta Easton Helsingille.

Arvonnan säännöt

Arvonnan järjestää Kesko Oyj yhteistyössä Easton Helsinki -kauppakeskuksen kanssa.

 

Easton Helsingin Easton Bravuuri -arvonnassa voi voittaa 50 € -arvoisen K-ryhmän lahjakortin julkaisemalla kuvan omasta bravuuristaan Instagramissa ja lisäämällä kuvatekstiin kampanjan virallisen hashtagin #eastonbravuuri. Lahjakortteja arvotaan yhteensä 10 kpl. Arvonta järjestetään 11.9.–13.10.2017. Arvonta suoritetaan ja voittajat julkaistaan jokaisen viikon perjantaina klo 16. Kaikki perjantaisin 12.00 mennessä Instagrammissa julkaistut kuvat otetaan arvonnassa huomioon.

Osallistumalla arvontaan hyväksyt arvonnan järjestäjän säännöt:
1.Voidaksesi osallistua arvontaan Instagram-tilisi tulee olla julkinen. Arvonnan ikäraja on 13 vuotta. Easton Helsingin työntekijät eivät voi osallistua arvontaan.
2. Arvonnassa otetaan huomioon ainoastaan ne kuvat, jotka on julkaistu kampanja-aikana ja merkitty #eastonbravuuri-hashtagilla
3. Kuvan lähettäjällä tulee olla oikeudet kuvan lähettämiseksi arvontaan. Lähettäjällä on oltava suostumus sekä kuvaajalta että kaikilta kuvassa esiintyviltä henkilöiltä.
4. Arvonnan järjestäjällä on oikeus poimia Instagramista #eastonbravuuri-hashtagilla merkittyjä kuvia ja ohjata ne eastonhelsinki.fi-sivuston someseinälle. Kuvia ei käytetä Eastonin markkinoinnissa tai mainonnassa ilman kuvan ottajan lupaa.
5. Arvonnan voittaja julkaistaan Easton Helsingin Instagramissa: https://www.instagram.com/eastonhelsinki/. Mikäli voittajaa ei tavoiteta 10 päivän sisällä, arvonnan järjestäjällä on oikeus suorittaa voittajan valinta uudestaan.
6. Lahjakortin lunastamiseen sovelletaan lahjakortin sääntöjä. Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi.
7. Arvonnan järjestäjän vastuu rajoittuu näissä säännöissä mainitun palkinnon euromääräiseen arvoon. Arvonnan järjestäjä ei vastaa mahdollisista teknisistä syistä tapahtuneista virhearvonnoista, todetuista väärinkäytöksistä tai teknisestä toimimattomuudesta järjestäjästä tai yhteistyökumppanista riippumattomista syistä. Arvontasivu toimii useimmilla yleisin käytössä olevilla selaimilla.
8. Arvonnan sääntöjen lisäksi osallistujat sitoutuvat noudattamaan Instagramin käyttöehtoja. Instagram ei ole mukana arvonnan järjestämisessä.

Aukioloajat

ma–su 24h

 

Palvelut

Noutopiste

Lastenhoitohuone

Kierrätys

Esteettömyys

Julkinen liikenne

Eastonin K-Citymarketin ruuan noutopiste sijaitsee katutasossa, P1-kerroksessa. Tilaa tuotteet verkkokaupasta ja nouda ne kätevästi ostosten tai kotimatkan lomassa!

Lastenhoitohuone löytyy 1. kerroksen wc -tilojen yhteydestä.

Pullonpalautuspiste löytyy P2-kerroksen keskisisäänkäynnin yhteydestä. Rinki-kierrätyspiste löytyy Gotlanninkadun varrelta.

Taksin pysähdyspaikka sijaitsee katutasossa P1-kerroksen keskimmäisen sisäänkäynnin edessä. Invapysäköintipaikkoja löytyy runsaasti sisäänkäyntien välittömästä läheisyydestä.

Easton sijaitsee hyvien julkisten kulkuyhteyksien varrella. Itäkeskuksen metroasemalta pääset Eastoniin Hansasillan kautta tai esimerkiksi bussilla 97V. Lähimmät bussipysäkit sijaitsevat Kauppakartanonkadulla sekä Meripellontiellä.

Löytötavarat

Löytötavaroita voit kysyä K-Citymarketin asiakaspalvelupisteestä.

 

Sulje