Mitä lahjaksi lapselle? – Tässä joulun parhaat lahjaideat Eastonista

Joulu lähestyy ja tontut kurkkivat. Isoin juttu joululahjat lienevät lapsille, jotka odottavat aattoiltaa toiveikkaan jännittyneenä.  Kahden lapsen isänä Eastonin kauppakeskuspäällikkö Olli Virtanen keräsi Eastonin liikkeistä lahjavinkkejä, jotka sopivat monen ikäisille lapsille ja moneen budjettiin.
Puuilo, otsalamppu, 29,90 €

Meillä lapset tykkäävät leikkiä pihalla ja talvella lisävalolle onkin tarvetta. Puuilosta löytyi ulkoleikkeihin soveltuva laadukkaan oloinen Vartan otsalamppu kolmen vuoden takuulla. Tämän otsavalon valitsin sen keveyden ja ladattavuuden perusteella. Värinä musta on helppo, sillä se sopii kaikille.

Laskettelumonot, 119 €, Intersport Easton

Lapset tunnetusti kasvavat silmissä, eli erilaiset jalkineetkin käyvät nopeasti pieneksi vaikka ne vielä muuten olisivatkin käyttökunnossa. Kohta 11-vuotta täyttävä tyttäremme tarvitsee uudet laskettelumonot ja Intersport Eastonista löytyikin kohtuuhintainen vaihtoehto. Koska etelän laskettelukausi ei vielä ole alkanut, on Intersportin monovalikoima nyt parhaimmillaan. Sitten kun lasten laskutaidot kehittyvät ja jalan kasvu hidastuu, liikkeestä löytyy monoja vaativampaankin käyttöön.

Vanulapputeline 4 € ja meikkiteline 8 €, Eurokauppa

Tyttäremme on jo jonkin aikaa ollut kiinnostunut kauneudenhoidosta. Näin isänä olen ehkä väärä henkilö ostamaan kosmetiikkaa, mutta josko osaisin ostaa aiheeseen liittyviä tarvikkeita 😉 Hansakäytävän Eurokaupasta löysin edulliset telineet vanulapuille ja meikeille, jotta tyttären kosmetiikkatuotteet pysyisivät edes vähän paremmin järjestyksessä.

Cluedo -lautapeli, 39,99 (nyt tarjouksessa 31,99), K-Citymarket Easton

Lapset tuijottavat meillä(kin) liikaa puhelimen ruutua. Heidät saa onneksi innostumaan esimerkiksi lautapeleistä varsinkin, jos vanhemmat pelaavat mukana. Eastonin K-Citymarketin lautapelivalikoima yllätti laajuudellaan eli valinta ei ollut kovin helppo. Perheestämme löytyy entuudestaan useita lautapelejä, mutta arvoitusten ratkaisua vaativia pelejä ei vielä juurikaan ole. Lahjapakettiin valikoitui tämän vuoksi Cluedo Classic -peli, joka sattui olemaan sopivasti tarjouksessa. Toisena vaihtoehtona olisivat olleet erilaiset pakohuonepelit, joten seuraavallakin kerralla lautapeli löytynee Cittarista.

 Koruaskartelusetti, 14,99 €, K-Citymarket Easton

Tyttäremme innostui pienen tauon jälkeen taas tekemään rannekoruja, joten erivärisiä ja -muotoisia helmiä kuluu runsaasti. Citymarketin askarteluosastolta löytyi oiva setti nuorelle korutaiteilijalle.

Lego Technic Chevrolet Camaro Nascar, 57,99 (Nyt tarjouksessa 48,99), K-Citymarket Easton

Poikamme tykkää isänsä tavoin tehdä käsillään ja myös tekniikka kiinnostaa. Tekniikka-Legot ovat tässä tapauksessa oiva ratkaisu. Kyseistä Citymarketista löytyvää Chevrolet Camaroa meillä ei vielä ole ja se sopii ikäsuosituksenkin puolesta hyvin, eli tästä lahjasta riittää sopivasti puuhaa ja haastetta joulun jälkeenkin.

Eurokauppa, juomapullot, 4 €

Lapsemme tykkäävät juoda kaiken juomapulloista, vaikka ne näin vanhemman näkökulmasta ovatkin hankalia, kun ne eivät sovellu astianpesukoneeseen – tiskaushan jää usein vanhempien vastuulle. Hansakäytävän Eurokaupasta löytyy vaikka mitä pienellä budjetilla, valitsin mukaani edullisia juomapulloja, joita saa pirteissä väreissä.

Anna Väre

Anna Väre

Anna Väre on vapaa toimittaja, copywriter ja Eastorin toimituspäällikkö, joka Hyllyjen välissä -blogissaan kohtaa ihmisiä ja ilmiöitä Eastonissa ja sen ympärillä. Minun reseptini -juttusarjassa sukelletaan annosten ja asioiden ytimeen ja jaetaan vinkkejä parempaan arkeen.

Aiheeseen liittyen

”Apteekkityö on ollut aina suurin intohimoni” 

Marjaniemessä asuva Taru Pietiläinen aloitti uutena apteekkarina Eastonissa.

Hyllyjen välissä
04.03.2024

3 x rapsakkaa tofua – Näin saat tofusta hyvää ja maukasta

Tässä parhaat niksit tofun maustamiseen ja käsittelyyn.

Miltä maistui?
28.02.2024

Palvelemme tälläkin viikolla 24/7

Kauppakeskus Easton on auki 24h vuorokaudessa.

Yleinen
30.01.2024

Näin syödään vuonna 2024: Hyvää oloa, lohtua, perinteitä ja yhdessäoloa

Lohtruruokaa, yhdessä oloa, kokonaisvaltaisempaa hyvinvointia – Näin syödään vuonna 2024

Hyllyjen välissä
09.01.2024

Info

Sitä itää -kanta-asiakkuusohjelman säännöt

Sitä itää on Suomen yhteisöllisin kanta-asiakkuusohjelma, joka ilahduttaa yksilön sijasta kokonaista yhteisöä. Jokainen kampanja-ajan asiointikerta Easton Helsingissä kerryttää Sitä itää -pottia, jolla sponsoroidaan äänestyksessä valittua itähelsinkiläistä kehityskohdetta. Sellainen voi olla vaikkapa paikallinen tapahtuma, paikka tai yhteinen toiminta. Parempi Itä-Helsinki ostos kerrallaan!

Sitä itää -kanta-asiakkuusohjelman kautta Easton sponsoroi yhteensä kahta kohdetta vuodessa, ja ne voivat olla summaltaan 1000–3000 €. Sitä itää -kohteiden valinta ja lopulta sponsorointi rakentuu kolmen eri vaiheen ympärille: 1. Ehdota 2. Äänestä 3. Asioi. Kuka tahansa saa ehdottaa kehitysideoita, kunhan ne sijaitsevat Itä-Helsingin alueella. Sitä itää -kohteelle annettava tarkka summa määräytyy sen mukaan, kuinka paljon Eastonissa on kampanja-ajankohtana tehty yksittäisiä asiointikäyntejä.

Ehdota

Kuka tahansa voi ehdottaa itähelsinkiläistä kehityskohdetta Eastonin verkkosivujen kautta: www.eastonhelsinki.fi/sitäitää. Kohde-ehdotuksia kerätään erillisinä kampanja-aikoina. Ehdotetut kohteet moderoidaan asiattomien julkaisujen eliminoimiseksi ja julkaistaan sivustolla muutaman päivän aikana ehdotuksen jättämisestä. Eastonilla on oikeus jättää kohde julkaisematta, mikäli se kokee sisällön asiaan sopimattomana.

Easton tekee ehdotetuista kohteista esivalinnan seuraavaan vaiheeseen. Valinnan kriteereinä ovat:

  1. Kohde on toteutettavissa kuvatulla summalla
  2. Kohteen toteutukselle on osoitettu selkeä toteuttava taho tai henkilö, ja tältä on saatu alustavasti suostumus hankkeeseen osallistumiselle
  3. Pyydetty kehityssumma vastaa toteutukseen tarvittavaa määrää
  4. Kohde sijaitsee Itä-Helsingin alueella
  5. Kohde auttaa kehittämään paikallista hyvää

Äänestykseen valitaan kolme kohdetta, joihin Easton ottaa yhteyttä henkilökohtaisesti.

Äänestä

Eastonin esivalitseman kolmen kohteen välillä toteutetaan julkinen äänestys Eastonin verkkosivuilla: www.eastonhelsinki.fi/sitäitää. Äänestys on käynnissä kahden viikon ajan. Kuka tahansa voi käydä äänestysajanjakson aikana äänestämässä kohdetta yhden kerran. Eniten ääniä saanut kohde pääsee asiointivaiheeseen mukaan.

Asioi

Eniten ääniä saaneelle kohteelle kerrytetään pottia asioimalla Easton Helsingissä neljän viikon välisenä ajankohtana. Jokainen kampanja-ajankohdan aikainen asiointikerta kerryttää pottia saman verran, 1–5 senttiä. Mikäli tavoitesumma saadaan kasaan etuajassa, kerryttäminen lopetetaan aikaisemmin. Jos summasta ei täyty tarpeeksi kohteen toteutumiseen, kampanja ei toteudu.

Summan antaminen kohteille

Varsinainen tuki menee Eastonin markkinointibudjetista sen mukaan, montako asiointia Eastonissa on ajankohdan aikana tehty, eli yksittäisestä ostoksesta ei mene suoraan rahaa kampanjaan.

Äänestyksen voittaneesta kohteesta tehdään Sitä itää -kampanjan jatkomarkkinointia varten lyhyt video tai haastattelu sekä toteutuneesta kohteesta otetaan kuvia. Osa kohteista tulee olemaan esillä Eastonissa sijaitsevassa Sitä itää -galleriassa. Keskolla ja Easton Helsingillä on oikeus hyödyntää Sitä itää -kampanjan aikana tuotettuja materiaaleja muussa markkinoinnissaan.

Kohteeksi valittu kehityskohde tulee toteuttaa kahden kuukauden kuluttua lahjoitussumman saamisesta ja toteuttajatahon on toimitettava suunnitelma sekä kuvat toteutuksesta Easton Helsingille.

Arvonnan säännöt

Arvonnan järjestää Kesko Oyj yhteistyössä Easton Helsinki -kauppakeskuksen kanssa.

 

Easton Helsingin Easton Bravuuri -arvonnassa voi voittaa 50 € -arvoisen K-ryhmän lahjakortin julkaisemalla kuvan omasta bravuuristaan Instagramissa ja lisäämällä kuvatekstiin kampanjan virallisen hashtagin #eastonbravuuri. Lahjakortteja arvotaan yhteensä 10 kpl. Arvonta järjestetään 11.9.–13.10.2017. Arvonta suoritetaan ja voittajat julkaistaan jokaisen viikon perjantaina klo 16. Kaikki perjantaisin 12.00 mennessä Instagrammissa julkaistut kuvat otetaan arvonnassa huomioon.

Osallistumalla arvontaan hyväksyt arvonnan järjestäjän säännöt:
1.Voidaksesi osallistua arvontaan Instagram-tilisi tulee olla julkinen. Arvonnan ikäraja on 13 vuotta. Easton Helsingin työntekijät eivät voi osallistua arvontaan.
2. Arvonnassa otetaan huomioon ainoastaan ne kuvat, jotka on julkaistu kampanja-aikana ja merkitty #eastonbravuuri-hashtagilla
3. Kuvan lähettäjällä tulee olla oikeudet kuvan lähettämiseksi arvontaan. Lähettäjällä on oltava suostumus sekä kuvaajalta että kaikilta kuvassa esiintyviltä henkilöiltä.
4. Arvonnan järjestäjällä on oikeus poimia Instagramista #eastonbravuuri-hashtagilla merkittyjä kuvia ja ohjata ne eastonhelsinki.fi-sivuston someseinälle. Kuvia ei käytetä Eastonin markkinoinnissa tai mainonnassa ilman kuvan ottajan lupaa.
5. Arvonnan voittaja julkaistaan Easton Helsingin Instagramissa: https://www.instagram.com/eastonhelsinki/. Mikäli voittajaa ei tavoiteta 10 päivän sisällä, arvonnan järjestäjällä on oikeus suorittaa voittajan valinta uudestaan.
6. Lahjakortin lunastamiseen sovelletaan lahjakortin sääntöjä. Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi.
7. Arvonnan järjestäjän vastuu rajoittuu näissä säännöissä mainitun palkinnon euromääräiseen arvoon. Arvonnan järjestäjä ei vastaa mahdollisista teknisistä syistä tapahtuneista virhearvonnoista, todetuista väärinkäytöksistä tai teknisestä toimimattomuudesta järjestäjästä tai yhteistyökumppanista riippumattomista syistä. Arvontasivu toimii useimmilla yleisin käytössä olevilla selaimilla.
8. Arvonnan sääntöjen lisäksi osallistujat sitoutuvat noudattamaan Instagramin käyttöehtoja. Instagram ei ole mukana arvonnan järjestämisessä.

Aukioloajat

ma–su 24h

 

Palvelut

Noutopiste

Lastenhoitohuone

Kierrätys

Esteettömyys

Julkinen liikenne

Eastonin K-Citymarketin ruuan noutopiste sijaitsee katutasossa, P1-kerroksessa. Tilaa tuotteet verkkokaupasta ja nouda ne kätevästi ostosten tai kotimatkan lomassa!

Lastenhoitohuone löytyy 1. kerroksen wc -tilojen yhteydestä.

Pullonpalautuspiste löytyy P2-kerroksen keskisisäänkäynnin yhteydestä. Rinki-kierrätyspiste löytyy Gotlanninkadun varrelta.

Taksin pysähdyspaikka sijaitsee katutasossa P1-kerroksen keskimmäisen sisäänkäynnin edessä. Invapysäköintipaikkoja löytyy runsaasti sisäänkäyntien välittömästä läheisyydestä.

Easton sijaitsee hyvien julkisten kulkuyhteyksien varrella. Itäkeskuksen metroasemalta pääset Eastoniin Hansasillan kautta tai esimerkiksi bussilla 97V. Lähimmät bussipysäkit sijaitsevat Kauppakartanonkadulla sekä Meripellontiellä.

Löytötavarat

Löytötavaroita voit kysyä K-Citymarketin asiakaspalvelupisteestä.

 

Sulje