Nappaa piknik-eväät mukaan ja nauti ihanasta kesästä Itä-Helsingin rannoilla

Suuntaa kesäpiknikille Itä-Helsingin ihanille rannoille Eastonin Cittarin kautta. Valikoimista löydät monenlaista valmista kylmälaukkuun ja mukaan nautittavaksi. Kokeile vaikkapa K-Ruokamaailman oman Mexico-ateriasarjan burritoja, Köökin valmiita täytettyjä patonkeja tai Marjatorilta löytyviä suloisen pieniä Pirkan Helposti mukaan -marjasekoitusrasioita, niin biitsipäivästäsi tulee täydellinen.

Ihanan isolle Aurinkolahden rannalle vai pomppimaan Rastilaan?

Merellisestä Itä-Helsingistä löytyy upeita hiekkarantoja, jotka odottavat kesästä nautiskelijaa. Suuren biitsin tunnelmaa löytyy esimerkiksi Aurinkolahdesta tai Herttoniemenrannasta, kun taas kunnon actionia saa Rastilan Lappis-vesipuistosta. Oli valintasi mikä tahansa, kannattaa rannalle kurvata Cittarin kautta ja napata mukaan piknik-eväät, joten ulkoilusta voi nauttia koko päivän.
Perheemme lempipuuhaa on pakata mukaan hiekkalelut, uikkarit sekä isot rantapyyhkeet ja suunnata rannalle. Vinkkaan mitä kaikkea Eastonin Cittarista haemme kylmälaukkuun yleensä mukaan.

1. Kotikeittiön patongit, jotka ovat leivottu Fazerin leipään. Oma suosikkini on tomaatti-mozzarella, lasten ehdoton suosikki mango-currykana. Patongeissa on muuten kokeilussa ihana kauraleipä, joten pyydä ensi kerralla sitä. On erinomainen!

2. Herneet ja tuoreet marjat. Marjatorin valikoima on valtava ja mansikkaa ja herneitä löytyy aina. Kokeile esimerkiksi Pirkan ihania pieniä, helposti mukaan -rasioita, joissa on sekoitus eri marjoja.

3. Hevi-osastolta pala vesimelonia, muutama omena tai rasiallinen viinirypäleitä. Näitä kannattaa heittää kylmälaukkuun muutama. Nestepitoiset hedelmät maistuvat helteessä ihanilta ja virkistävät oloa.

4. Pussillinen rouskuvaa. Pähkinät sekä erilaiset kuivien hedelmien sekoitukset ovat oivaa pikaruokaa piknikille. Uusitun pähkinöiden hyllyn löydät hevi-osaston yhteydestä. Näissä on usein tarjous, kaksi pussia edullisemmin.

5. Mexico-ateriasarjan valmiit kylmät burritot ja burrito bowl -lautaset. Nämä kylmäkaapin valmiit ateriat ovat piknik-ruoan runko ja pitävät nälän loitolla. Maistuvat etenkin nälkäisille teineille ja aikuisille.

6. Easton Köökin valmiit salaatit. Kotikeittiö eli Köökki valmistaa päivittäin tuoreita salaattiannoksia kuten Caesar-salaattia ja omaa suosikkiani leipäjuustosalaattia, jossa on aina runsaasti kauden hedelmiä ja marjoja. Salaattiannos kannellisessa rasiassa sujahtaa helposti kylmälaukkuun ja on loistava kesäpäivän lounas.

Viimeisenä vinkkinä on tietysti piknik-juomat kuten kylmät kahvijuomat, virvokkeet ja smoothiet. Niitä löydät kaupan kylmähyllyistä. Ja mikäli kaipaat rannalle leluja mukaan, Eastonin K-Citymarketissa ovat kaikki kesän uimalelut alennettu jo -40% hintaan.

Ihania piknikpäiviä myös teille!

Anna Liljeroos

Anna Liljeroos

Neuvosta vaari ja Hetkiä idässä -blogien takana on itähelsinkiläinen perheenäiti Anna Liljeroos. Neuvosta vaari on itäisen Helsingin oma niksipirkka, Hetkiä idässä taas innostaa liikkeelle ruokahalua herättäen.

Aiheeseen liittyen

Tervetuloa juhlimaan 5-vuotiasta kauppakeskus Eastonia!

Itä-Helsingin arjen sankari Easton Helsinki täyttää 5 vuotta! Tule kanssamme juhlimaan 5.–9.10.

Neuvosta vaari
27.09.2022

Mansikkahillovertailussa painivat kaupan suursuosikit

Mansikkahillovertailu paljastaa kotimaisen huippuhillon lisäksi tuotteen, jossa maistuu kunnolla mansikka. Ota neuvosta vaari ja kokeile mikä on sinun suosikkisi.

Neuvosta vaari
22.09.2022

Eastonin liikkeissä tömistellään Mammutin beesissä upeilla tarjouksilla!

Cittarin Mammuttimarkkinoilla on pitkä historia ja hintakarnevaali täyttää tänä vuonna pyöreitä. Koska Eastonin muut liikkeet tömistelevät Mammutin beesissä, on koko talo täynnä tarjouksia 25.9. saakka.

Neuvosta vaari
14.09.2022

Uudet, upeat hevi-osaston kalusteet nostavat jo palkitun osaston ylimpään luokkaan

Eastonin Cittarin hevi eli hedelmä- ja vihannesosasto on saanut uudet kauniit kalusteet ja toivottaa asiakkaat tervetulleeksi koko kauppaan.

Neuvosta vaari
29.07.2022

Info

Sitä itää -kanta-asiakkuusohjelman säännöt

Sitä itää on Suomen yhteisöllisin kanta-asiakkuusohjelma, joka ilahduttaa yksilön sijasta kokonaista yhteisöä. Jokainen kampanja-ajan asiointikerta Easton Helsingissä kerryttää Sitä itää -pottia, jolla sponsoroidaan äänestyksessä valittua itähelsinkiläistä kehityskohdetta. Sellainen voi olla vaikkapa paikallinen tapahtuma, paikka tai yhteinen toiminta. Parempi Itä-Helsinki ostos kerrallaan!

Sitä itää -kanta-asiakkuusohjelman kautta Easton sponsoroi yhteensä kahta kohdetta vuodessa, ja ne voivat olla summaltaan 1000–3000 €. Sitä itää -kohteiden valinta ja lopulta sponsorointi rakentuu kolmen eri vaiheen ympärille: 1. Ehdota 2. Äänestä 3. Asioi. Kuka tahansa saa ehdottaa kehitysideoita, kunhan ne sijaitsevat Itä-Helsingin alueella. Sitä itää -kohteelle annettava tarkka summa määräytyy sen mukaan, kuinka paljon Eastonissa on kampanja-ajankohtana tehty yksittäisiä asiointikäyntejä.

Ehdota

Kuka tahansa voi ehdottaa itähelsinkiläistä kehityskohdetta Eastonin verkkosivujen kautta: www.eastonhelsinki.fi/sitäitää. Kohde-ehdotuksia kerätään erillisinä kampanja-aikoina. Ehdotetut kohteet moderoidaan asiattomien julkaisujen eliminoimiseksi ja julkaistaan sivustolla muutaman päivän aikana ehdotuksen jättämisestä. Eastonilla on oikeus jättää kohde julkaisematta, mikäli se kokee sisällön asiaan sopimattomana.

Easton tekee ehdotetuista kohteista esivalinnan seuraavaan vaiheeseen. Valinnan kriteereinä ovat:

  1. Kohde on toteutettavissa kuvatulla summalla
  2. Kohteen toteutukselle on osoitettu selkeä toteuttava taho tai henkilö, ja tältä on saatu alustavasti suostumus hankkeeseen osallistumiselle
  3. Pyydetty kehityssumma vastaa toteutukseen tarvittavaa määrää
  4. Kohde sijaitsee Itä-Helsingin alueella
  5. Kohde auttaa kehittämään paikallista hyvää

Äänestykseen valitaan kolme kohdetta, joihin Easton ottaa yhteyttä henkilökohtaisesti.

Äänestä

Eastonin esivalitseman kolmen kohteen välillä toteutetaan julkinen äänestys Eastonin verkkosivuilla: www.eastonhelsinki.fi/sitäitää. Äänestys on käynnissä kahden viikon ajan. Kuka tahansa voi käydä äänestysajanjakson aikana äänestämässä kohdetta yhden kerran. Eniten ääniä saanut kohde pääsee asiointivaiheeseen mukaan.

Asioi

Eniten ääniä saaneelle kohteelle kerrytetään pottia asioimalla Easton Helsingissä neljän viikon välisenä ajankohtana. Jokainen kampanja-ajankohdan aikainen asiointikerta kerryttää pottia saman verran, 1–5 senttiä. Mikäli tavoitesumma saadaan kasaan etuajassa, kerryttäminen lopetetaan aikaisemmin. Jos summasta ei täyty tarpeeksi kohteen toteutumiseen, kampanja ei toteudu.

Summan antaminen kohteille

Varsinainen tuki menee Eastonin markkinointibudjetista sen mukaan, montako asiointia Eastonissa on ajankohdan aikana tehty, eli yksittäisestä ostoksesta ei mene suoraan rahaa kampanjaan.

Äänestyksen voittaneesta kohteesta tehdään Sitä itää -kampanjan jatkomarkkinointia varten lyhyt video tai haastattelu sekä toteutuneesta kohteesta otetaan kuvia. Osa kohteista tulee olemaan esillä Eastonissa sijaitsevassa Sitä itää -galleriassa. Keskolla ja Easton Helsingillä on oikeus hyödyntää Sitä itää -kampanjan aikana tuotettuja materiaaleja muussa markkinoinnissaan.

Kohteeksi valittu kehityskohde tulee toteuttaa kahden kuukauden kuluttua lahjoitussumman saamisesta ja toteuttajatahon on toimitettava suunnitelma sekä kuvat toteutuksesta Easton Helsingille.

Arvonnan säännöt

Arvonnan järjestää Kesko Oyj yhteistyössä Easton Helsinki -kauppakeskuksen kanssa.

 

Easton Helsingin Easton Bravuuri -arvonnassa voi voittaa 50 € -arvoisen K-ryhmän lahjakortin julkaisemalla kuvan omasta bravuuristaan Instagramissa ja lisäämällä kuvatekstiin kampanjan virallisen hashtagin #eastonbravuuri. Lahjakortteja arvotaan yhteensä 10 kpl. Arvonta järjestetään 11.9.–13.10.2017. Arvonta suoritetaan ja voittajat julkaistaan jokaisen viikon perjantaina klo 16. Kaikki perjantaisin 12.00 mennessä Instagrammissa julkaistut kuvat otetaan arvonnassa huomioon.

Osallistumalla arvontaan hyväksyt arvonnan järjestäjän säännöt:
1.Voidaksesi osallistua arvontaan Instagram-tilisi tulee olla julkinen. Arvonnan ikäraja on 13 vuotta. Easton Helsingin työntekijät eivät voi osallistua arvontaan.
2. Arvonnassa otetaan huomioon ainoastaan ne kuvat, jotka on julkaistu kampanja-aikana ja merkitty #eastonbravuuri-hashtagilla
3. Kuvan lähettäjällä tulee olla oikeudet kuvan lähettämiseksi arvontaan. Lähettäjällä on oltava suostumus sekä kuvaajalta että kaikilta kuvassa esiintyviltä henkilöiltä.
4. Arvonnan järjestäjällä on oikeus poimia Instagramista #eastonbravuuri-hashtagilla merkittyjä kuvia ja ohjata ne eastonhelsinki.fi-sivuston someseinälle. Kuvia ei käytetä Eastonin markkinoinnissa tai mainonnassa ilman kuvan ottajan lupaa.
5. Arvonnan voittaja julkaistaan Easton Helsingin Instagramissa: https://www.instagram.com/eastonhelsinki/. Mikäli voittajaa ei tavoiteta 10 päivän sisällä, arvonnan järjestäjällä on oikeus suorittaa voittajan valinta uudestaan.
6. Lahjakortin lunastamiseen sovelletaan lahjakortin sääntöjä. Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi.
7. Arvonnan järjestäjän vastuu rajoittuu näissä säännöissä mainitun palkinnon euromääräiseen arvoon. Arvonnan järjestäjä ei vastaa mahdollisista teknisistä syistä tapahtuneista virhearvonnoista, todetuista väärinkäytöksistä tai teknisestä toimimattomuudesta järjestäjästä tai yhteistyökumppanista riippumattomista syistä. Arvontasivu toimii useimmilla yleisin käytössä olevilla selaimilla.
8. Arvonnan sääntöjen lisäksi osallistujat sitoutuvat noudattamaan Instagramin käyttöehtoja. Instagram ei ole mukana arvonnan järjestämisessä.

Aukioloajat

ma–su 24h

 

Palvelut

Noutopiste

Lastenhoitohuone

Kierrätys

Esteettömyys

Julkinen liikenne

Eastonin K-Citymarketin ruuan noutopiste sijaitsee katutasossa, P1-kerroksessa. Tilaa tuotteet verkkokaupasta ja nouda ne kätevästi ostosten tai kotimatkan lomassa!

Lastenhoitohuone on remontin vuoksi toistaiseksi pois käytöstä.

Pullonpalautuspiste löytyy P2-kerroksen keskisisäänkäynnin yhteydestä. Rinki-kierrätyspiste löytyy Gotlanninkadun varrelta.

Taksin pysähdyspaikka sijaitsee katutasossa P1-kerroksen keskimmäisen sisäänkäynnin edessä. Invapysäköintipaikkoja löytyy runsaasti sisäänkäyntien välittömästä läheisyydestä.

Easton sijaitsee hyvien julkisten kulkuyhteyksien varrella. Itäkeskuksen metroasemalta pääset Eastoniin Hansasillan kautta tai esimerkiksi bussilla 97V. Lähimmät bussipysäkit sijaitsevat Kauppakartanonkadulla sekä Meripellontiellä.

Löytötavarat

Löytötavaroita voit kysyä K-Citymarketin asiakaspalvelupisteestä.

 

Sulje