Pop up –ravintola Kolme K:ta Ravintolapäivänä Eastonissa
Ravintolapäivänä 18.5. Eastonin kauppakäytävällä avautuu päivän ajaksi ravintola Kolme K:ta. Tuolloin ruoanlaittoon intohimoisesti suhtautuvat alan ammattilaiset ja ystävykset Hannu Karhuketo, Eero Kennovaara ja Pasi Kaunisto pistävät parastaan.
Kolmikosta Pasi on työskennellyt Lontoon Michelin-tähtiravintoloissa, Eero on tehnyt pitkän työuran ruotsinlaivojen ravintoloissa ja Hannu on itseoppinut kokki, joka kuuluu muun muassa Helsingin Paistinkääntäjiin ja Suomalaisen Klubin Gastronomiseen kerhoon.
Herrakolmikon menu hyödyntää sesongin raaka-aineita ja tarjolla on jokaiselle jotakin.
Lauantain menu on seuraava:
Haukifingers, chirazamajoneesia, 5,00€
Gäddafingers men chirazamajonnäs
Pike fingers with chiraza mayo
Nyhtöpossu hodari, 5,00€
Pulled pork med bröd
Pulled pork hod dog
Marinoitua parsaa ja korvasieni-hernesalaattia, 5,00€
Marinerad sparris med murkel-ärtsallad
Marinated Asparagus with False morel and pean salad
Tervetuloa maistelemaan!
Maksuvälineinä käyvät kortti ja käteinen.