Punainen possucurry
Punainen curry on miedosti tulinen, mutta makea kookosmaito tekee kastikkeesta sopivan mausteisen.
Ainekset 4 hlö
- 2 rs HK Rypsiporsas fileesuikaleita, maustamaton
- 1-2 rkl öljyä
- 1 sipuli
- 1/2 tl suolaa
- 2 valkosipulinkynttä
- 3 rkl punaista currytahnaa
- 1 tlk Pirkka kookosmaitoa
- 3 kevätsipulinvartta
Lisäksi
- 2 ps Pirkka itämaista riisisekoitusta
- tuoretta korianteria
- (Pirkka mieto punainen chili)
Valmistus 30–60 min
Valmistusohjeet
- Ruskista lihasuikaleet kuumalla pannulla rasvassa. Vähennä lämpöä ja kuullota myös hienonnettu sipuli sekä valkosipuli.
- Lisää suola, currytahna ja kookosmaito. Sekoita tasaiseksi ja hauduta kastiketta kannen alla noin 30 minuuttia. Ripottele lopuksi pinnalle suikaloitu kevätsipuli.
- Keitä riisi pakkauksen ohjeen mukaan. Tarjoa punainen currykastike riisin kanssa. Ripottele pinnalle hienonnettua korianteria (ja chiliä).
Huom! Varmistathan että sinulta löytyy lisäksi:
ripaus suolaa ja 2 rkl öljyä. Nämä reseptin ainesosat eivät tule ateriakassin mukana.
Ateriakassin ainesosat saatetaan korvata vastaavilla tuotteilla.
KAMPANJA: Kun tilaat ateriakassin ja noudat sen Eastonin noutopisteestä, saat keräilyn veloituksetta kampanjakoodilla Ateriakassi (norm. 4,90/6,90 €). (Huom! Vaikka olisit syöttänyt kampanjakoodin viestikenttään, näet noudon tilausta tehdessä maksullisena. Noutoa ei kuitenkaan veloiteta kun noudat kassin noutopisteeltä.)