Suojaa iho auringolta. Tässä Apteekki Eastonin parhaat aurinkosuojatuotteet

Kun helle hellii, ja UV-säteily on huipussaan, on tärkeää suojata iho auringolta ja päivittää aurinkosuojatuotteet parhaimpiin uutuuksiin. Apteekki Eastonista löydät laajan ja laadukkaan tuotevalikoiman kesän suosituimpia aurinkotuotteita.

Apteekki Eastonista löytyy aurinkosuojatuotteet kasvoille ja vartalolle kosmetiikan huippumerkeiltä, kuten Vichy, Aco, Avène, La Roche-Posay, Atopik, Louis Widmer, Actinica ja Eucerin.

Ihan aluksi, katso onko kaapissasi vanhentuneita voiteita

Kävin jututtamassa Apteekki Eastonin henkilökuntaa aurinkosuojatuotteiden vuoden 2024 muutoksista ja uutuuksista. Ihan alkuun puheeksi tuli se, että aurinkovoiteiden käyttöikä on yleensä 12 kuukautta. Usein viime vuotiset ja sitä vanhemmat rasvat ovat jo vanhentuneet ja ne on aika päivittää uusiin. Kaapin perukoille unohtuneet voiteet kannattaa laittaa pois ja hankkia uudet tilalle, niin rasvan kaikki ominaisuudet toimivat parhaiten.

Ensimmäisenä nettihitti La Roche-Posaylta

Tuotesuosituksista kuulin, että edelleen La Roche-Posay Anthelios UVMUNE Invisible Fluid SPF50+ on monen suosikki. Kevyt emulsio on hypoallerginen ja suojaa ihoa sekä UVA- että UVB-säteiltä. Emulsio on iholla huomaamaton, se ei jätä ihoa rasvaisen tuntuiseksi eikä tahmaa. Tuote sopii käytettäväksi myös meikin alla ja se lupaa olevansa hienkestävä.

Toisena, mitä suurempi suoja sen parempi

Eastonin apteekista kerrotaan myös, että asiakkaat pyytävät nykyään aiempaa korkeampia suojakertoimia. Markkinoille on tullut jopa SPF 100 -tuote Eucerinilta. Tuote on tarkoitettu aktiinisen keratoosin eli ihosyövän esiasteiden ja ei-melanoottisen-ihosyövän ehkäisyyn tai aktiinisen keratoosin liitännäishoitona. SPF 100 -suojakertoimensa ansiosta tuote tarjoaa erittäin korkean UVB- ja UVA-suojan. Sen helposti levittyvä, kevyt koostumus sopii täydellisesti jokapäiväiseen käyttöön. Samaan tarkoitukseen on Actinican SPF50+ voide Galdermalta.

Kolmantena asiakkaiden suosikkina ovat sävyttävät aurinkosuojavoiteet kasvoille

Kolmas kovan menekin aurinkosuojatuote on esimerkiksi Avènen ja Vichyn kevyt kasvovoide, jossa on kaunis pohjasävy valmiina. Nämä aurinkovoiteet sopivat erinomaisesti helppoon lomailuun, jossa meikkauksen haluaa jättää vähemmälle, mutta kaipaa kuitenkin pientä tasoitusta kasvojen sävyyn. Olen itse ihastunut erityisesti näihin voiteisiin ja kesällä korvaankin meikkivoiteen useimmiten sävytetyllä aurinkovoiteella. Tule kokeilemaan testerin sävyä apteekkiin ja valitse itsellesi sopivin! Suojakertoimia sävytetyissä aurinkosuojavoiteissa on 50.

Avène Sun Ultra Fluid Perfector SPF50+ -voiteessa on kaunis beige sävy valmiina, joka sopii monelle.

 

Aurinkovoiteet suojaavat myös sinivalolta

Sinivalosta eli HEV-valosta on ollut puhetta älylaitteiden käytön yhteydessä. Sinivaloa kuitenkin saadaan myös auringosta, sillä se on juuri se valon aallonpituus, joka saa pilvettömän taivaan näyttämään siniseltä. Avènen tuotteet antavat suojan UVA- ja UVB -säteitä sekä sinivaloa vastaan. Pakkauksista voikin erottaa HEV BLUE LIGHT -merkinnän.

Suojaa perheen pienimmät hajusteettomilla, vedenkestävillä ja helposti levitettävillä aurinkovoiteilla

Lapsille apteekista suositellaan esimerkiksi ACO Sun Kids Active -tuotesarjaa. Eastonin apteekista löytyvät herkälle iholle sopivat, erittäin vedenkestävät aurinkosuojatuotteet: ACO Sun Kids Active Spray SPF50 aurinkosuojasuihke ja helppokäyttöinen Aco Sun Kids Active Roll-on SPF 50+ -aurinkosuoja. Tuotesarjasta löytyy oikeastaan aurinkotuotteita kaikenlaisissa mahdollisissa pakkauksissa tuubeista suihkeisiin ja puikkoihin. Pakkauskokojen valikoiman ansiosta ACOlta löytyy tuote niin pieneen reppuun kuin isompaankin laukkuun.

Tule tutustumaan tuotteisiin Apteekki Eastoniin ja kysy henkilökunnalta rohkeasti apua. He auttavat mielellään oikeanlaisen aurinkovoiteen valinnassa.

Anna Liljeroos

Anna Liljeroos

Neuvosta vaari ja Hetkiä idässä -blogien takana on itähelsinkiläinen perheenäiti Anna Liljeroos. Neuvosta vaari on itäisen Helsingin oma niksipirkka, Hetkiä idässä taas innostaa liikkeelle ruokahalua herättäen.

Aiheeseen liittyen

Eastonin Finlaysonin pop-upissa on loppuunmyynti

Eastonissa koko kesän ilahduttaneessa Finlayson pop-upissa on nyt loppuunmyynti. Liikkeessä myydään kaikki tuotteet pois nyt loistavin tarjouksin.

Neuvosta vaari
23.07.2024

Kesämyymälämme Finlaysonin alennukset kiihtyvät

Pop-up myymälämme Finlaysonin kesäalennus kiihtyy. Löydät sieltä monia kodin tuotteita ja tekstiilejä nyt jopa -50% alennuksella. 

Neuvosta vaari
24.06.2024

Mansikkkakausi on parhaimmillaan nyt!

Mansikkakausi alkoi tänä vuonna ennätysaikaisin ja kotimaista mansikkaa on jo tarjolla. K-Citymarket Eastoniin saapuu lähes päivittäin marjoja ja nyt kannattaa olla marjojen pakastusta varten tavallista aikaisemmin liikenteessä.

Neuvosta vaari
20.06.2024

Finlayson pop-up palaa kesäksi Eastoniin upein tuottein

Saimme kauppakeskus Eastoniin ihanan Finlaysonin pop-up myymälän koko kesäksi. Liike palvelee kauppakeskuksen ensimmäisessä kerroksessa elokuun loppuun saakka.

Neuvosta vaari
07.06.2024

Info

Sitä itää -kanta-asiakkuusohjelman säännöt

Sitä itää on Suomen yhteisöllisin kanta-asiakkuusohjelma, joka ilahduttaa yksilön sijasta kokonaista yhteisöä. Jokainen kampanja-ajan asiointikerta Easton Helsingissä kerryttää Sitä itää -pottia, jolla sponsoroidaan äänestyksessä valittua itähelsinkiläistä kehityskohdetta. Sellainen voi olla vaikkapa paikallinen tapahtuma, paikka tai yhteinen toiminta. Parempi Itä-Helsinki ostos kerrallaan!

Sitä itää -kanta-asiakkuusohjelman kautta Easton sponsoroi yhteensä kahta kohdetta vuodessa, ja ne voivat olla summaltaan 1000–3000 €. Sitä itää -kohteiden valinta ja lopulta sponsorointi rakentuu kolmen eri vaiheen ympärille: 1. Ehdota 2. Äänestä 3. Asioi. Kuka tahansa saa ehdottaa kehitysideoita, kunhan ne sijaitsevat Itä-Helsingin alueella. Sitä itää -kohteelle annettava tarkka summa määräytyy sen mukaan, kuinka paljon Eastonissa on kampanja-ajankohtana tehty yksittäisiä asiointikäyntejä.

Ehdota

Kuka tahansa voi ehdottaa itähelsinkiläistä kehityskohdetta Eastonin verkkosivujen kautta: www.eastonhelsinki.fi/sitäitää. Kohde-ehdotuksia kerätään erillisinä kampanja-aikoina. Ehdotetut kohteet moderoidaan asiattomien julkaisujen eliminoimiseksi ja julkaistaan sivustolla muutaman päivän aikana ehdotuksen jättämisestä. Eastonilla on oikeus jättää kohde julkaisematta, mikäli se kokee sisällön asiaan sopimattomana.

Easton tekee ehdotetuista kohteista esivalinnan seuraavaan vaiheeseen. Valinnan kriteereinä ovat:

  1. Kohde on toteutettavissa kuvatulla summalla
  2. Kohteen toteutukselle on osoitettu selkeä toteuttava taho tai henkilö, ja tältä on saatu alustavasti suostumus hankkeeseen osallistumiselle
  3. Pyydetty kehityssumma vastaa toteutukseen tarvittavaa määrää
  4. Kohde sijaitsee Itä-Helsingin alueella
  5. Kohde auttaa kehittämään paikallista hyvää

Äänestykseen valitaan kolme kohdetta, joihin Easton ottaa yhteyttä henkilökohtaisesti.

Äänestä

Eastonin esivalitseman kolmen kohteen välillä toteutetaan julkinen äänestys Eastonin verkkosivuilla: www.eastonhelsinki.fi/sitäitää. Äänestys on käynnissä kahden viikon ajan. Kuka tahansa voi käydä äänestysajanjakson aikana äänestämässä kohdetta yhden kerran. Eniten ääniä saanut kohde pääsee asiointivaiheeseen mukaan.

Asioi

Eniten ääniä saaneelle kohteelle kerrytetään pottia asioimalla Easton Helsingissä neljän viikon välisenä ajankohtana. Jokainen kampanja-ajankohdan aikainen asiointikerta kerryttää pottia saman verran, 1–5 senttiä. Mikäli tavoitesumma saadaan kasaan etuajassa, kerryttäminen lopetetaan aikaisemmin. Jos summasta ei täyty tarpeeksi kohteen toteutumiseen, kampanja ei toteudu.

Summan antaminen kohteille

Varsinainen tuki menee Eastonin markkinointibudjetista sen mukaan, montako asiointia Eastonissa on ajankohdan aikana tehty, eli yksittäisestä ostoksesta ei mene suoraan rahaa kampanjaan.

Äänestyksen voittaneesta kohteesta tehdään Sitä itää -kampanjan jatkomarkkinointia varten lyhyt video tai haastattelu sekä toteutuneesta kohteesta otetaan kuvia. Osa kohteista tulee olemaan esillä Eastonissa sijaitsevassa Sitä itää -galleriassa. Keskolla ja Easton Helsingillä on oikeus hyödyntää Sitä itää -kampanjan aikana tuotettuja materiaaleja muussa markkinoinnissaan.

Kohteeksi valittu kehityskohde tulee toteuttaa kahden kuukauden kuluttua lahjoitussumman saamisesta ja toteuttajatahon on toimitettava suunnitelma sekä kuvat toteutuksesta Easton Helsingille.

Arvonnan säännöt

Arvonnan järjestää Kesko Oyj yhteistyössä Easton Helsinki -kauppakeskuksen kanssa.

 

Easton Helsingin Easton Bravuuri -arvonnassa voi voittaa 50 € -arvoisen K-ryhmän lahjakortin julkaisemalla kuvan omasta bravuuristaan Instagramissa ja lisäämällä kuvatekstiin kampanjan virallisen hashtagin #eastonbravuuri. Lahjakortteja arvotaan yhteensä 10 kpl. Arvonta järjestetään 11.9.–13.10.2017. Arvonta suoritetaan ja voittajat julkaistaan jokaisen viikon perjantaina klo 16. Kaikki perjantaisin 12.00 mennessä Instagrammissa julkaistut kuvat otetaan arvonnassa huomioon.

Osallistumalla arvontaan hyväksyt arvonnan järjestäjän säännöt:
1.Voidaksesi osallistua arvontaan Instagram-tilisi tulee olla julkinen. Arvonnan ikäraja on 13 vuotta. Easton Helsingin työntekijät eivät voi osallistua arvontaan.
2. Arvonnassa otetaan huomioon ainoastaan ne kuvat, jotka on julkaistu kampanja-aikana ja merkitty #eastonbravuuri-hashtagilla
3. Kuvan lähettäjällä tulee olla oikeudet kuvan lähettämiseksi arvontaan. Lähettäjällä on oltava suostumus sekä kuvaajalta että kaikilta kuvassa esiintyviltä henkilöiltä.
4. Arvonnan järjestäjällä on oikeus poimia Instagramista #eastonbravuuri-hashtagilla merkittyjä kuvia ja ohjata ne eastonhelsinki.fi-sivuston someseinälle. Kuvia ei käytetä Eastonin markkinoinnissa tai mainonnassa ilman kuvan ottajan lupaa.
5. Arvonnan voittaja julkaistaan Easton Helsingin Instagramissa: https://www.instagram.com/eastonhelsinki/. Mikäli voittajaa ei tavoiteta 10 päivän sisällä, arvonnan järjestäjällä on oikeus suorittaa voittajan valinta uudestaan.
6. Lahjakortin lunastamiseen sovelletaan lahjakortin sääntöjä. Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi.
7. Arvonnan järjestäjän vastuu rajoittuu näissä säännöissä mainitun palkinnon euromääräiseen arvoon. Arvonnan järjestäjä ei vastaa mahdollisista teknisistä syistä tapahtuneista virhearvonnoista, todetuista väärinkäytöksistä tai teknisestä toimimattomuudesta järjestäjästä tai yhteistyökumppanista riippumattomista syistä. Arvontasivu toimii useimmilla yleisin käytössä olevilla selaimilla.
8. Arvonnan sääntöjen lisäksi osallistujat sitoutuvat noudattamaan Instagramin käyttöehtoja. Instagram ei ole mukana arvonnan järjestämisessä.

Aukioloajat

ma–su 24h

 

Palvelut

Noutopiste

Lastenhoitohuone

Kierrätys

Esteettömyys

Julkinen liikenne

Eastonin K-Citymarketin ruuan noutopiste sijaitsee katutasossa, P1-kerroksessa. Tilaa tuotteet verkkokaupasta ja nouda ne kätevästi ostosten tai kotimatkan lomassa!

Lastenhoitohuone löytyy 1. kerroksen wc -tilojen yhteydestä.

Pullonpalautuspiste löytyy P2-kerroksen keskisisäänkäynnin yhteydestä. Rinki-kierrätyspiste löytyy Gotlanninkadun varrelta.

Taksin pysähdyspaikka sijaitsee katutasossa P1-kerroksen keskimmäisen sisäänkäynnin edessä. Invapysäköintipaikkoja löytyy runsaasti sisäänkäyntien välittömästä läheisyydestä.

Easton sijaitsee hyvien julkisten kulkuyhteyksien varrella. Itäkeskuksen metroasemalta pääset Eastoniin Hansasillan kautta tai esimerkiksi bussilla 97V. Lähimmät bussipysäkit sijaitsevat Kauppakartanonkadulla sekä Meripellontiellä.

Löytötavarat

Löytötavaroita voit kysyä K-Citymarketin asiakaspalvelupisteestä.

 

Sulje