Tässä Cittarin parhaat kauneustuotteet syysihon hoitoon

K-Citymarketin kauneusosasto on aarreaitta, josta löytyy edullisia ja laadukkaita iho-, kasvojenhoito- ja meikkituotteita laidasta laitaan. Myös luonnonkosmetiikkaa ja vegaanisia tuotteita kysytään yhä enemmän ja tarjonta myös kasvaa jatkuvasti. Kysyin kosmetiikkaosastosta vastaavalta Julialta hänen suosituksensa syysihon hoitoon.

Kosmetiikka- ja hygieniaosaston vastaava Julia, mitä ihanaa uutta teillä on nyt meikkirintamalla tarjolla?

– Uusin tulokas värikosmetiikassa on kesällä liikkeeseen saatu GOSH Copenhagen -merkki, jonka tuotesarja on lähes täysin vegaaninen ja hajusteeton. GOSH on tanskalainen kosmetiikkabrändi, joka on kasvattanut vegaanisten tuotteiden valikoimaansa ja heidän tavoitteenaan on muuttua kokonaan vegaaniseksi sarjaksi.

Heidän tuotteistaan suosittelen kokeilemaan todella kuulaan ihon antavaa Facelift Primer -pohjustusvoidetta. Voide tasoittaa ihohuokoset ja tuo kauniin tasaisen hehkun kasvoille. Tätä käyttämällä, et tarvitse valokuvissa kaunistavaa filtteriä!

Just Click It! -ripsivärissä on taas hauska pakkaus. Ripsaripurkkia ei kierretä vaan korkki painetaan auki klikkaamalla. Se on todella kätevää ja myös ripsiväri on erinomainen.

Laveran luonnonkosmetiikka-valikoima on todella kattava.

Kreetalaisen Korres -tuotesarjan salainen aineosa on Koroneiki -oliivipuun antioksidanttinen oliiviöljy.

Meikkivälineistä löytyy suuri valimoima siveltimiä esimerkiksi Iberolta.

Kasvonaamioita teillä riittää.  Mitä osaat kertoa esimerkiksi suosituista kangasnaamioista?

– Kasvoille levitettäviä kankaisia kasvonaamioita kysytään paljon. Yksi suosituimmista merkeistä on korealainen MISSHA. Esimerkiksi matkoille tai reissuun ei tarvitse pakata mukaan kaikkia erilaisia voiteita vaan muutaman yön reissun pärjää hyvin korvaamalla voiteet kertakäyttöisillä kasvonaamioilla. MISSHA Mascure Solution Sheet Mask -kangasnaamiot ovat hoitavia ja todella helppoja. Naamion jälkeen kasvoja ei tarvitse enää pestä vaan antaa hoitavien ainesosien imeytyä iholle. Kaikki naaamiomme sopivat erittäin hyvin syksyyn ja talveen, jolloin iho kaipaa kosteusta.

Naamioiden lisäksi  haluan mainita, että Misshalta kannattaa kokeilla jopa kulttimaineeseen noussutta BB-voidetta, jota kehutaan todella paljon!

Nämä kaikki vielä kokeilematta! Ihania vaikuttavia aineita näissä It’s skin -naamioissa.

Kauneusillat kotona ovat tyttöjen yhteistä aikaa

Julian vinkkaamat Misshan maskit ovat meillä vielä kokeilulistalla, mutta edellisessä kauneusillassa kokeilimme tyttäreni kanssa Kocostarin vohvelimaskeja. Me pidämme tyttäreni kanssa noin kerran kuussa yhteisen kauneusillan, jolloin saunomme, lakkaamme kynnet, hoidamme ihoa, katsomme jonkun leffan ja herkuttelemme hoidon lomassa. Tämä on mukavaa vastapainoa hektiselle arjelle ja loistava tekosyy näin syksyllä vetää yöpaita päälle ja iltaviiden jälkeen.

Kocostarin vohvelimaskeista ei tullut suurinta suosikkia, vaikka heidän perinteiset maskinsa ilman tuota reiällistä kangasta ovat aivan loistavia. Samoin heidän Foot Moisture Pack -jalkanaamionsa on pelastus kuiville jaloille. Kokeilemalla onneksi löytää suosikkinsa ja mikä parasta, hemmotteluhetki ei ole ikinä pettymys.

Ollanko kavereita? Tilaa Kaverikirjeemme tästä.

Anna Liljeroos

Anna Liljeroos

Neuvosta vaari ja Hetkiä idässä -blogien takana on itähelsinkiläinen perheenäiti Anna Liljeroos. Neuvosta vaari on itäisen Helsingin oma niksipirkka, Hetkiä idässä taas innostaa liikkeelle ruokahalua herättäen.

Aiheeseen liittyen

Kahvila Twenty Twon kuorrutetut vohvelit ovat 10/10!

Eastonin uusi kahvila on tervetullut lisä kauppakeskuksen tarjontaan. Makeisiin herkkuihin erikoistunut kahvila tarjoaa maailman parhaat minipannukakut sekä herkulliset vohvelit.

Neuvosta vaari
15.10.2021

Easton, idän sankari on 4-vee! Tervetuloa juhlimaan kanssamme!

Eastonin kauppakeskus on jo neljä vuotta! Löydät synttäritarjouksia kaikista liikkeistämme ja lauantaina 9.10. tarjoamme koronaturvallista ohjelmaa ja mukavaa musiikkia. Tervetuloa!

Neuvosta vaari
05.10.2021

Pizzaperjantain paras lätty tehdään East Pippurissa

Kun perheeseen tulee uusi vauva, tarvitaan kaikki apukeinot käyttöön: Wolt ja Foodora laulaa tai ruoka haetaan ravintolasta kauppareissulla. Se on viikonlopun kohokohta!

Neuvosta vaari
24.09.2021

Mammutin beesissä -tarjoukset täyttävät Eastonin torstaista sunnuntaihin. Tässä parhaat tärpit!

Eastonin Mammutin beesissä -tarjoukset ovat voimassa loppuviikon. Tule tekemään edullisia löytöjä!

Neuvosta vaari
22.09.2021

Info

Sitä itää -kanta-asiakkuusohjelman säännöt

Sitä itää on Suomen yhteisöllisin kanta-asiakkuusohjelma, joka ilahduttaa yksilön sijasta kokonaista yhteisöä. Jokainen kampanja-ajan asiointikerta Easton Helsingissä kerryttää Sitä itää -pottia, jolla sponsoroidaan äänestyksessä valittua itähelsinkiläistä kehityskohdetta. Sellainen voi olla vaikkapa paikallinen tapahtuma, paikka tai yhteinen toiminta. Parempi Itä-Helsinki ostos kerrallaan!

Sitä itää -kanta-asiakkuusohjelman kautta Easton sponsoroi yhteensä kahta kohdetta vuodessa, ja ne voivat olla summaltaan 1000–3000 €. Sitä itää -kohteiden valinta ja lopulta sponsorointi rakentuu kolmen eri vaiheen ympärille: 1. Ehdota 2. Äänestä 3. Asioi. Kuka tahansa saa ehdottaa kehitysideoita, kunhan ne sijaitsevat Itä-Helsingin alueella. Sitä itää -kohteelle annettava tarkka summa määräytyy sen mukaan, kuinka paljon Eastonissa on kampanja-ajankohtana tehty yksittäisiä asiointikäyntejä.

Ehdota

Kuka tahansa voi ehdottaa itähelsinkiläistä kehityskohdetta Eastonin verkkosivujen kautta: www.eastonhelsinki.fi/sitäitää. Kohde-ehdotuksia kerätään erillisinä kampanja-aikoina. Ehdotetut kohteet moderoidaan asiattomien julkaisujen eliminoimiseksi ja julkaistaan sivustolla muutaman päivän aikana ehdotuksen jättämisestä. Eastonilla on oikeus jättää kohde julkaisematta, mikäli se kokee sisällön asiaan sopimattomana.

Easton tekee ehdotetuista kohteista esivalinnan seuraavaan vaiheeseen. Valinnan kriteereinä ovat:

  1. Kohde on toteutettavissa kuvatulla summalla
  2. Kohteen toteutukselle on osoitettu selkeä toteuttava taho tai henkilö, ja tältä on saatu alustavasti suostumus hankkeeseen osallistumiselle
  3. Pyydetty kehityssumma vastaa toteutukseen tarvittavaa määrää
  4. Kohde sijaitsee Itä-Helsingin alueella
  5. Kohde auttaa kehittämään paikallista hyvää

Äänestykseen valitaan kolme kohdetta, joihin Easton ottaa yhteyttä henkilökohtaisesti.

Äänestä

Eastonin esivalitseman kolmen kohteen välillä toteutetaan julkinen äänestys Eastonin verkkosivuilla: www.eastonhelsinki.fi/sitäitää. Äänestys on käynnissä kahden viikon ajan. Kuka tahansa voi käydä äänestysajanjakson aikana äänestämässä kohdetta yhden kerran. Eniten ääniä saanut kohde pääsee asiointivaiheeseen mukaan.

Asioi

Eniten ääniä saaneelle kohteelle kerrytetään pottia asioimalla Easton Helsingissä neljän viikon välisenä ajankohtana. Jokainen kampanja-ajankohdan aikainen asiointikerta kerryttää pottia saman verran, 1–5 senttiä. Mikäli tavoitesumma saadaan kasaan etuajassa, kerryttäminen lopetetaan aikaisemmin. Jos summasta ei täyty tarpeeksi kohteen toteutumiseen, kampanja ei toteudu.

Summan antaminen kohteille

Varsinainen tuki menee Eastonin markkinointibudjetista sen mukaan, montako asiointia Eastonissa on ajankohdan aikana tehty, eli yksittäisestä ostoksesta ei mene suoraan rahaa kampanjaan.

Äänestyksen voittaneesta kohteesta tehdään Sitä itää -kampanjan jatkomarkkinointia varten lyhyt video tai haastattelu sekä toteutuneesta kohteesta otetaan kuvia. Osa kohteista tulee olemaan esillä Eastonissa sijaitsevassa Sitä itää -galleriassa. Keskolla ja Easton Helsingillä on oikeus hyödyntää Sitä itää -kampanjan aikana tuotettuja materiaaleja muussa markkinoinnissaan.

Kohteeksi valittu kehityskohde tulee toteuttaa kahden kuukauden kuluttua lahjoitussumman saamisesta ja toteuttajatahon on toimitettava suunnitelma sekä kuvat toteutuksesta Easton Helsingille.

Arvonnan säännöt

Arvonnan järjestää Kesko Oyj yhteistyössä Easton Helsinki -kauppakeskuksen kanssa.

 

Easton Helsingin Easton Bravuuri -arvonnassa voi voittaa 50 € -arvoisen K-ryhmän lahjakortin julkaisemalla kuvan omasta bravuuristaan Instagramissa ja lisäämällä kuvatekstiin kampanjan virallisen hashtagin #eastonbravuuri. Lahjakortteja arvotaan yhteensä 10 kpl. Arvonta järjestetään 11.9.–13.10.2017. Arvonta suoritetaan ja voittajat julkaistaan jokaisen viikon perjantaina klo 16. Kaikki perjantaisin 12.00 mennessä Instagrammissa julkaistut kuvat otetaan arvonnassa huomioon.

Osallistumalla arvontaan hyväksyt arvonnan järjestäjän säännöt:
1.Voidaksesi osallistua arvontaan Instagram-tilisi tulee olla julkinen. Arvonnan ikäraja on 13 vuotta. Easton Helsingin työntekijät eivät voi osallistua arvontaan.
2. Arvonnassa otetaan huomioon ainoastaan ne kuvat, jotka on julkaistu kampanja-aikana ja merkitty #eastonbravuuri-hashtagilla
3. Kuvan lähettäjällä tulee olla oikeudet kuvan lähettämiseksi arvontaan. Lähettäjällä on oltava suostumus sekä kuvaajalta että kaikilta kuvassa esiintyviltä henkilöiltä.
4. Arvonnan järjestäjällä on oikeus poimia Instagramista #eastonbravuuri-hashtagilla merkittyjä kuvia ja ohjata ne eastonhelsinki.fi-sivuston someseinälle. Kuvia ei käytetä Eastonin markkinoinnissa tai mainonnassa ilman kuvan ottajan lupaa.
5. Arvonnan voittaja julkaistaan Easton Helsingin Instagramissa: https://www.instagram.com/eastonhelsinki/. Mikäli voittajaa ei tavoiteta 10 päivän sisällä, arvonnan järjestäjällä on oikeus suorittaa voittajan valinta uudestaan.
6. Lahjakortin lunastamiseen sovelletaan lahjakortin sääntöjä. Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi.
7. Arvonnan järjestäjän vastuu rajoittuu näissä säännöissä mainitun palkinnon euromääräiseen arvoon. Arvonnan järjestäjä ei vastaa mahdollisista teknisistä syistä tapahtuneista virhearvonnoista, todetuista väärinkäytöksistä tai teknisestä toimimattomuudesta järjestäjästä tai yhteistyökumppanista riippumattomista syistä. Arvontasivu toimii useimmilla yleisin käytössä olevilla selaimilla.
8. Arvonnan sääntöjen lisäksi osallistujat sitoutuvat noudattamaan Instagramin käyttöehtoja. Instagram ei ole mukana arvonnan järjestämisessä.

Aukioloajat

ma–su 24h

 

Palvelut

Noutopiste

Lastenhoitohuone

Kierrätys

Esteettömyys

Julkinen liikenne

Eastonin K-Citymarketin ruuan noutopiste sijaitsee katutasossa, P1-kerroksessa. Tilaa tuotteet verkkokaupasta ja nouda ne kätevästi ostosten tai kotimatkan lomassa!

Lastenhoitohuone on remontin vuoksi toistaiseksi pois käytöstä.

Pullonpalautuspiste löytyy P2-kerroksen keskisisäänkäynnin yhteydestä. Rinki-kierrätyspiste löytyy Gotlanninkadun varrelta.

Taksin pysähdyspaikka sijaitsee katutasossa P1-kerroksen keskimmäisen sisäänkäynnin edessä. Invapysäköintipaikkoja löytyy runsaasti sisäänkäyntien välittömästä läheisyydestä.

Easton sijaitsee hyvien julkisten kulkuyhteyksien varrella. Itäkeskuksen metroasemalta pääset Eastoniin Hansasillan kautta tai esimerkiksi bussilla 97V. Lähimmät bussipysäkit sijaitsevat Kauppakartanonkadulla sekä Meripellontiellä.

Löytötavarat

Löytötavaroita voit kysyä K-Citymarketin asiakaspalvelupisteestä.

 

Sulje