Valmistujaisjuhlat viimeinkin

Viimeinkin tarkoittaa tässä tapauksessa sekä opiskeluvuosia että kevään koronakurimuksen aiheuttamaa viivästystä. Viime viikonloppuna nimittäin juhlittiin maisterijuhliani viimeinkin. Valmistuin huhtikuussa elintarviketieteiden maisteriksi ja nyt kesällä uskallettiin järjestää pienet juhlat perheelle ja lähimmäisille. Ajatuksena oli pitää puutarhajuhlat mutta rankan sateen vuoksi juhlat siirrettiin sisälle. Siitä huolimatta tunnelma oli ylimmillään ja ainakin itse sankarille, päivä oli ikimuistoinen.

Isoäidin jalanjäljissä

Valmistujaisjuhlissa yhtenä ohjelmanumerona oli edesmenneen isoäitini kirjeen lukeminen. Hän lähetti minulle postia noin kymmenen vuotta sitten, jolloin olin vasta yhden lapsen äiti. Olin saanut opiskelupaikan Helsingin yliopistosta mutta opintoni etenivät hitaasti. Kirjeessä hän kertoi siitä, miten miesten ollessa rintamalla, yliopistojen ovista astui pikku hiljaa enemmän naisia. Hän oli uranuurtaja ja valmistui teologisesta tiedekunnasta kaikkien ällistykseksi. Samalla hän kannusti minua ja osasi sanoa juuri oikeat sanat. Nyt vuosia myöhemmin voin todeta, että olin ottanut hänen sanansa sydämeeni. Valmistujaisjuhlassa oli koskettavaa muistella hänen rakkauttaan ja sitä, että nyt vihdoin tuosta hänen toiveestaan tuli totta. On myös kunnia kävellä hänen jalanjäljissään ja jatkaa esimerkin näyttämistä myös omalle tyttärelleni isoäitini ja äitini tavoin. Meistä naisista voi tulla maistereita ja tohtoreita siinä missä miehistäkin!

Opintopolkuni on ollut matka johon mahtui elämää mukaan

Opiskelin tätä tutkinto yli kymmenen vuotta. Ison perheen ja erityislasten ohella urakka ei ollut minulle helppo. Ehdin saada neljä lasta opintojeni aikana. Laskin, että olen myös imettänyt neljä vuotta ja seitsemän kuukautta tänä aikana eli 1675 päivää. Niinä päivinä en ole voinut mennä huolettomasti menojani. Äitiyden, työnteon ja opintojen yhdistämisessä on ollut haasteensa mutta se on ollut kaiken sen arvoista. Juuri nyt mietin minne urapolkuni minut johdattaa ja mitä seuraava syksy tuo tullessaan. Mitään ei ole sovittuna ja kaikki kortit ovat avoinna. Suurin toiveeni on saada koulutustani vastaavaa asiantuntijatyötä.

Ruoat ja juomat oli helppo tilata Cittarista

Juhlien tarjoiluja tein osin itse ja osan hankin valmiina. Kakut tilasin Vaaralan Fazerilta. Salaatit, alkoholittomat juomat, piirakkatarvikkeet ym. olivat suuressa ruokatilauksessa, jonka tein Eastonin K-Citymarketin Tilaa ja nouda -palvelua käyttäen. Tilasin sieltä jopa ruusut, neilikat ja harsokukat, joista tein juhliin kauniita kukka-asetelmia. Säästin varmasti tunteja aikaa kun en mennyt itse keräilemään noita juhlaostoksia.

Minulle valmistujaisjuhla ja sen jakaminen läheisten kanssa merkitsi paljon. Oli ihana kiittää heitä tuesta kakulla ja kahvilla! Samalla oli ihana nähdä myös vanhempia sukulaisia, joille järjestimme oman vastaanottoajan ruuhkien välttämiseksi ennen lapsiperheitä. Porrastamalla vieraiden tuloaikoja juhlat onnistuivat mainiosti -vaikka unelma puutarhajuhlista jäi seuraavaan kertaan.

Anna Liljeroos

Anna Liljeroos

Neuvosta vaari ja Hetkiä idässä -blogien takana on itähelsinkiläinen perheenäiti Anna Liljeroos. Neuvosta vaari on itäisen Helsingin oma niksipirkka, Hetkiä idässä taas innostaa liikkeelle ruokahalua herättäen.

Aiheeseen liittyen

Myllypuron uudella kampuksella rakennetaan hyvinvointia. Tältä siellä näyttää.

Myllypuron tyylikäs kampus mahdollistaa yli 6000 opiskelijan opinnot hyvinvoinnin ja rakentamisen alalla. Samalla se vie idän alueiden kehitystä oikeaan suuntaan.

Hetkiä idässä
25.08.2020

Pieninkin päiväkotiin, syksy on uusi alku meille kaikille

Päiväkodin aloitus on tunteellista sekä lapselle että vanhemmalle, mutta elämä menee eteenpäin ja lapset kasvavat. Uskon, että työnteon ja äitiyden yhdistäminen on mahdollista. Jos jossakin, niin nimenomaan Suomessa!

Hetkiä idässä
19.08.2020

Löytöjä Bewen kirppikseltä Eastonin ulkoparkkikselta

Aurinkoisella Bewen kirppiksellä voi tehdä löytöjä design-valaisimista, vaatteista ja ihanista leluista. Tällä kertaa lykästi!

Hetkiä idässä
30.07.2020

Mellunmäen Me-talo Meltsi kannustaa oppimaan tarjoamalla lapsille monenlaista tekemistä

Maailman pohjoisimmalle metropysäkille Mellunmäkeen on avattu yhteisöllinen olohuone Meltsi. Se tarjoaa iloa ja apua lapsiperheiden arkeen, toivottamalla jokaisen tervetulleeksi yhteiseen toimintaan ja keskusteluihin leikin, oppimisen ja välipalan äärellä.

Hetkiä idässä
26.06.2020

Info

Sitä itää -kanta-asiakkuusohjelman säännöt

Sitä itää on Suomen yhteisöllisin kanta-asiakkuusohjelma, joka ilahduttaa yksilön sijasta kokonaista yhteisöä. Jokainen kampanja-ajan asiointikerta Easton Helsingissä kerryttää Sitä itää -pottia, jolla sponsoroidaan äänestyksessä valittua itähelsinkiläistä kehityskohdetta. Sellainen voi olla vaikkapa paikallinen tapahtuma, paikka tai yhteinen toiminta. Parempi Itä-Helsinki ostos kerrallaan!

Sitä itää -kanta-asiakkuusohjelman kautta Easton sponsoroi yhteensä kahta kohdetta vuodessa, ja ne voivat olla summaltaan 1000–3000 €. Sitä itää -kohteiden valinta ja lopulta sponsorointi rakentuu kolmen eri vaiheen ympärille: 1. Ehdota 2. Äänestä 3. Asioi. Kuka tahansa saa ehdottaa kehitysideoita, kunhan ne sijaitsevat Itä-Helsingin alueella. Sitä itää -kohteelle annettava tarkka summa määräytyy sen mukaan, kuinka paljon Eastonissa on kampanja-ajankohtana tehty yksittäisiä asiointikäyntejä.

Ehdota

Kuka tahansa voi ehdottaa itähelsinkiläistä kehityskohdetta Eastonin verkkosivujen kautta: www.eastonhelsinki.fi/sitäitää. Kohde-ehdotuksia kerätään erillisinä kampanja-aikoina. Ehdotetut kohteet moderoidaan asiattomien julkaisujen eliminoimiseksi ja julkaistaan sivustolla muutaman päivän aikana ehdotuksen jättämisestä. Eastonilla on oikeus jättää kohde julkaisematta, mikäli se kokee sisällön asiaan sopimattomana.

Easton tekee ehdotetuista kohteista esivalinnan seuraavaan vaiheeseen. Valinnan kriteereinä ovat:

  1. Kohde on toteutettavissa kuvatulla summalla
  2. Kohteen toteutukselle on osoitettu selkeä toteuttava taho tai henkilö, ja tältä on saatu alustavasti suostumus hankkeeseen osallistumiselle
  3. Pyydetty kehityssumma vastaa toteutukseen tarvittavaa määrää
  4. Kohde sijaitsee Itä-Helsingin alueella
  5. Kohde auttaa kehittämään paikallista hyvää

Äänestykseen valitaan kolme kohdetta, joihin Easton ottaa yhteyttä henkilökohtaisesti.

Äänestä

Eastonin esivalitseman kolmen kohteen välillä toteutetaan julkinen äänestys Eastonin verkkosivuilla: www.eastonhelsinki.fi/sitäitää. Äänestys on käynnissä kahden viikon ajan. Kuka tahansa voi käydä äänestysajanjakson aikana äänestämässä kohdetta yhden kerran. Eniten ääniä saanut kohde pääsee asiointivaiheeseen mukaan.

Asioi

Eniten ääniä saaneelle kohteelle kerrytetään pottia asioimalla Easton Helsingissä neljän viikon välisenä ajankohtana. Jokainen kampanja-ajankohdan aikainen asiointikerta kerryttää pottia saman verran, 1–5 senttiä. Mikäli tavoitesumma saadaan kasaan etuajassa, kerryttäminen lopetetaan aikaisemmin. Jos summasta ei täyty tarpeeksi kohteen toteutumiseen, kampanja ei toteudu.

Summan antaminen kohteille

Varsinainen tuki menee Eastonin markkinointibudjetista sen mukaan, montako asiointia Eastonissa on ajankohdan aikana tehty, eli yksittäisestä ostoksesta ei mene suoraan rahaa kampanjaan.

Äänestyksen voittaneesta kohteesta tehdään Sitä itää -kampanjan jatkomarkkinointia varten lyhyt video tai haastattelu sekä toteutuneesta kohteesta otetaan kuvia. Osa kohteista tulee olemaan esillä Eastonissa sijaitsevassa Sitä itää -galleriassa. Keskolla ja Easton Helsingillä on oikeus hyödyntää Sitä itää -kampanjan aikana tuotettuja materiaaleja muussa markkinoinnissaan.

Kohteeksi valittu kehityskohde tulee toteuttaa kahden kuukauden kuluttua lahjoitussumman saamisesta ja toteuttajatahon on toimitettava suunnitelma sekä kuvat toteutuksesta Easton Helsingille.

Arvonnan säännöt

Arvonnan järjestää Kesko Oyj yhteistyössä Easton Helsinki -kauppakeskuksen kanssa.

 

Easton Helsingin Easton Bravuuri -arvonnassa voi voittaa 50 € -arvoisen K-ryhmän lahjakortin julkaisemalla kuvan omasta bravuuristaan Instagramissa ja lisäämällä kuvatekstiin kampanjan virallisen hashtagin #eastonbravuuri. Lahjakortteja arvotaan yhteensä 10 kpl. Arvonta järjestetään 11.9.–13.10.2017. Arvonta suoritetaan ja voittajat julkaistaan jokaisen viikon perjantaina klo 16. Kaikki perjantaisin 12.00 mennessä Instagrammissa julkaistut kuvat otetaan arvonnassa huomioon.

Osallistumalla arvontaan hyväksyt arvonnan järjestäjän säännöt:
1.Voidaksesi osallistua arvontaan Instagram-tilisi tulee olla julkinen. Arvonnan ikäraja on 13 vuotta. Easton Helsingin työntekijät eivät voi osallistua arvontaan.
2. Arvonnassa otetaan huomioon ainoastaan ne kuvat, jotka on julkaistu kampanja-aikana ja merkitty #eastonbravuuri-hashtagilla
3. Kuvan lähettäjällä tulee olla oikeudet kuvan lähettämiseksi arvontaan. Lähettäjällä on oltava suostumus sekä kuvaajalta että kaikilta kuvassa esiintyviltä henkilöiltä.
4. Arvonnan järjestäjällä on oikeus poimia Instagramista #eastonbravuuri-hashtagilla merkittyjä kuvia ja ohjata ne eastonhelsinki.fi-sivuston someseinälle. Kuvia ei käytetä Eastonin markkinoinnissa tai mainonnassa ilman kuvan ottajan lupaa.
5. Arvonnan voittaja julkaistaan Easton Helsingin Instagramissa: https://www.instagram.com/eastonhelsinki/. Mikäli voittajaa ei tavoiteta 10 päivän sisällä, arvonnan järjestäjällä on oikeus suorittaa voittajan valinta uudestaan.
6. Lahjakortin lunastamiseen sovelletaan lahjakortin sääntöjä. Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi.
7. Arvonnan järjestäjän vastuu rajoittuu näissä säännöissä mainitun palkinnon euromääräiseen arvoon. Arvonnan järjestäjä ei vastaa mahdollisista teknisistä syistä tapahtuneista virhearvonnoista, todetuista väärinkäytöksistä tai teknisestä toimimattomuudesta järjestäjästä tai yhteistyökumppanista riippumattomista syistä. Arvontasivu toimii useimmilla yleisin käytössä olevilla selaimilla.
8. Arvonnan sääntöjen lisäksi osallistujat sitoutuvat noudattamaan Instagramin käyttöehtoja. Instagram ei ole mukana arvonnan järjestämisessä.

Aukioloajat

ma–su 24h

 

Palvelut

Noutopiste

Lastenhoitohuone

Kierrätys

Esteettömyys

Julkinen liikenne

Eastonin K-Citymarketin ruuan noutopiste sijaitsee katutasossa, P1-kerroksessa. Tilaa tuotteet verkkokaupasta ja nouda ne kätevästi ostosten tai kotimatkan lomassa!

Lastenhoitohuone on remontin vuoksi toistaiseksi pois käytöstä.

Pullonpalautuspiste löytyy P2-kerroksen keskisisäänkäynnin yhteydestä. Rinki-kierrätyspiste löytyy Gotlanninkadun varrelta.

Taksin pysähdyspaikka sijaitsee katutasossa P1-kerroksen keskimmäisen sisäänkäynnin edessä. Invapysäköintipaikkoja löytyy runsaasti sisäänkäyntien välittömästä läheisyydestä.

Easton sijaitsee hyvien julkisten kulkuyhteyksien varrella. Itäkeskuksen metroasemalta pääset Eastoniin Hansasillan kautta tai esimerkiksi bussilla 97V. Lähimmät bussipysäkit sijaitsevat Kauppakartanonkadulla sekä Meripellontiellä.

Löytötavarat

Löytötavaroita voit kysyä K-Citymarketin asiakaspalvelupisteestä.

 

Sulje