Vauvalle on tärkeintä antaa rakkautta ja syliä, muun tarvittavan saat Eastonista

Meillä odotetaan perheenlisäystä ja viidennen lapsen laskettu aika on enää muutaman viikon päässä. Kotona olemme valmistautuneet vauvan tuloon pesemällä pienet vaatteet lipastoon ja hankkimalla hyödylliset hoitotarvikkeet valmiiksi. Niiden ostaminen onnistuu onneksi kerralla Eastonista.

Moomin by Martinex yöpuku lasten vaateosastolta ja Squishmallows-pehmolelu leluosastolta.

Cittarissa on metritolkulla vauvanhoitotarvikkeita

Kaikista tavarataloista ja marketeista suurin ja kattavin valikoima vauvan tarvikkeita löytyy mielestäni K-Citymarketeista. Ainakin Eastonin Cittarin lastenosasto on todella suuri ja sieltä löytyy kaikki vaipoista voiteisiin ja lastenruokiin. Nostan esille muutaman tärkeän jutun mitä hyllyistä löytyy, joita ei ajattelisi löytyvän ehkä ruokakaupoista.

Erilaiset rintapumput kuten:

Sähkökäyttöinen MAM 2 in 1 Single Brest Pump

Manuaalinen MAM-rintapumppu

Lansinoh Alipainerintapumppu

Philips Avent -manuaalinen rintapumppu

Näiden lisäksi valikoima liivinsuojia puuterina tai valkoisena ihan kestosuojista kertakäyttöisiin. Tutteja löytyy myös joka koossa ja erilaisessa mallissa luonnonkumituteista silikonisiin. Täältä on helppo täydentää varastoja ihan normaalien kauppaostosten yhteydessä!

Philips Aventin rintapumppu, itkuhälytin, mikrosteriloija (ei kuvassa) ja esimerkiksi lasinen tuttipullo ovat Eastonin Cittarin vakiovalikoimaa.

D-vitamiini ja paras talkki löytyvät Eastonin apteekista

Eastonin Apteekista löytyy samoja Lansinoh-tuotteita kuten Cittarista eli esimerkiksi suosittua lanoliinivoidetta. Yksi parhaimmista vauvan talkeista on kuitenkin apteekkituote eli Tenavan rasvatalkki. Tämän nimen olen vannonut jo aiempien lasten hoidossa. Rasvatalkki pitää ihopoimut kuivana mutta levittyy ihanasti ja suojaa ihoa samalla.

Samoin kattavin valikoima vauvojen D-vitamiinitippoja löytyy apteekista.

Kokeile apteekista:

Bioteekin Super D-tippaa

Nordic Healthin suihkautettavaa DLux D3-vitamiinisuihketta

Tenavan Rasvatalkkia

Tällä viikolla tilasin taas ostokset Cittarin Tilaa&Nouda kaistalle ja laatikoissa oli kasa pähkinöitä, smoothieta ja lakuja, jotta voin pakata ne sairaalakassiin odottamaan H-hetkeä. Samoin vauvan lipasto alkaa olla valmiudessa ja sieltä löytyy vaippojen ja vaatteiden lisäksi tikattureunaisia vanutyynyjä, vanupuikkoja, Ainun ja Natusanin pesunesteet, puhdistusaineita, D-vitamiineja ja tutteja. Liivinsuojista suosikkejani ovat Lansinohin liivinsuojat ja nyt olen ensimmäistä kertaa hankkinut paljon kehutun alipainepumpun.

Toivottavasti pumpusta on hyötyä minulle ja näistä vinkeistä teille muille lapsiperheellisille!

Topzin vanutyynyissä on tikattu reuna, joten niistä ei lähde nöyhtää kun puhdistaa esimerkiksi vauvan napaa.

Laatikossa odottaa myös Eastonin ulkoparkkipaikalla sunnuntaisin palvelevalta Bewen kirppikseltä ostettu, Senjan virkkaama violetti vauvojen lonkerolelu <3

Ostokset kotiin tai noutokaistalle on taivaan lahja, etenkin kun on viimeisillään raskaana ja iso perhe ruokittavana. Arjen helpotusta numero 1.

Anna Liljeroos

Anna Liljeroos

Neuvosta vaari ja Hetkiä idässä -blogien takana on itähelsinkiläinen perheenäiti Anna Liljeroos. Neuvosta vaari on itäisen Helsingin oma niksipirkka, Hetkiä idässä taas innostaa liikkeelle ruokahalua herättäen.

Aiheeseen liittyen

Kahvila Twenty Twon kuorrutetut vohvelit ovat 10/10!

Eastonin uusi kahvila on tervetullut lisä kauppakeskuksen tarjontaan. Makeisiin herkkuihin erikoistunut kahvila tarjoaa maailman parhaat minipannukakut sekä herkulliset vohvelit.

Neuvosta vaari
15.10.2021

Easton, idän sankari on 4-vee! Tervetuloa juhlimaan kanssamme!

Eastonin kauppakeskus on jo neljä vuotta! Löydät synttäritarjouksia kaikista liikkeistämme ja lauantaina 9.10. tarjoamme koronaturvallista ohjelmaa ja mukavaa musiikkia. Tervetuloa!

Neuvosta vaari
05.10.2021

Pizzaperjantain paras lätty tehdään East Pippurissa

Kun perheeseen tulee uusi vauva, tarvitaan kaikki apukeinot käyttöön: Wolt ja Foodora laulaa tai ruoka haetaan ravintolasta kauppareissulla. Se on viikonlopun kohokohta!

Neuvosta vaari
24.09.2021

Mammutin beesissä -tarjoukset täyttävät Eastonin torstaista sunnuntaihin. Tässä parhaat tärpit!

Eastonin Mammutin beesissä -tarjoukset ovat voimassa loppuviikon. Tule tekemään edullisia löytöjä!

Neuvosta vaari
22.09.2021

Info

Sitä itää -kanta-asiakkuusohjelman säännöt

Sitä itää on Suomen yhteisöllisin kanta-asiakkuusohjelma, joka ilahduttaa yksilön sijasta kokonaista yhteisöä. Jokainen kampanja-ajan asiointikerta Easton Helsingissä kerryttää Sitä itää -pottia, jolla sponsoroidaan äänestyksessä valittua itähelsinkiläistä kehityskohdetta. Sellainen voi olla vaikkapa paikallinen tapahtuma, paikka tai yhteinen toiminta. Parempi Itä-Helsinki ostos kerrallaan!

Sitä itää -kanta-asiakkuusohjelman kautta Easton sponsoroi yhteensä kahta kohdetta vuodessa, ja ne voivat olla summaltaan 1000–3000 €. Sitä itää -kohteiden valinta ja lopulta sponsorointi rakentuu kolmen eri vaiheen ympärille: 1. Ehdota 2. Äänestä 3. Asioi. Kuka tahansa saa ehdottaa kehitysideoita, kunhan ne sijaitsevat Itä-Helsingin alueella. Sitä itää -kohteelle annettava tarkka summa määräytyy sen mukaan, kuinka paljon Eastonissa on kampanja-ajankohtana tehty yksittäisiä asiointikäyntejä.

Ehdota

Kuka tahansa voi ehdottaa itähelsinkiläistä kehityskohdetta Eastonin verkkosivujen kautta: www.eastonhelsinki.fi/sitäitää. Kohde-ehdotuksia kerätään erillisinä kampanja-aikoina. Ehdotetut kohteet moderoidaan asiattomien julkaisujen eliminoimiseksi ja julkaistaan sivustolla muutaman päivän aikana ehdotuksen jättämisestä. Eastonilla on oikeus jättää kohde julkaisematta, mikäli se kokee sisällön asiaan sopimattomana.

Easton tekee ehdotetuista kohteista esivalinnan seuraavaan vaiheeseen. Valinnan kriteereinä ovat:

  1. Kohde on toteutettavissa kuvatulla summalla
  2. Kohteen toteutukselle on osoitettu selkeä toteuttava taho tai henkilö, ja tältä on saatu alustavasti suostumus hankkeeseen osallistumiselle
  3. Pyydetty kehityssumma vastaa toteutukseen tarvittavaa määrää
  4. Kohde sijaitsee Itä-Helsingin alueella
  5. Kohde auttaa kehittämään paikallista hyvää

Äänestykseen valitaan kolme kohdetta, joihin Easton ottaa yhteyttä henkilökohtaisesti.

Äänestä

Eastonin esivalitseman kolmen kohteen välillä toteutetaan julkinen äänestys Eastonin verkkosivuilla: www.eastonhelsinki.fi/sitäitää. Äänestys on käynnissä kahden viikon ajan. Kuka tahansa voi käydä äänestysajanjakson aikana äänestämässä kohdetta yhden kerran. Eniten ääniä saanut kohde pääsee asiointivaiheeseen mukaan.

Asioi

Eniten ääniä saaneelle kohteelle kerrytetään pottia asioimalla Easton Helsingissä neljän viikon välisenä ajankohtana. Jokainen kampanja-ajankohdan aikainen asiointikerta kerryttää pottia saman verran, 1–5 senttiä. Mikäli tavoitesumma saadaan kasaan etuajassa, kerryttäminen lopetetaan aikaisemmin. Jos summasta ei täyty tarpeeksi kohteen toteutumiseen, kampanja ei toteudu.

Summan antaminen kohteille

Varsinainen tuki menee Eastonin markkinointibudjetista sen mukaan, montako asiointia Eastonissa on ajankohdan aikana tehty, eli yksittäisestä ostoksesta ei mene suoraan rahaa kampanjaan.

Äänestyksen voittaneesta kohteesta tehdään Sitä itää -kampanjan jatkomarkkinointia varten lyhyt video tai haastattelu sekä toteutuneesta kohteesta otetaan kuvia. Osa kohteista tulee olemaan esillä Eastonissa sijaitsevassa Sitä itää -galleriassa. Keskolla ja Easton Helsingillä on oikeus hyödyntää Sitä itää -kampanjan aikana tuotettuja materiaaleja muussa markkinoinnissaan.

Kohteeksi valittu kehityskohde tulee toteuttaa kahden kuukauden kuluttua lahjoitussumman saamisesta ja toteuttajatahon on toimitettava suunnitelma sekä kuvat toteutuksesta Easton Helsingille.

Arvonnan säännöt

Arvonnan järjestää Kesko Oyj yhteistyössä Easton Helsinki -kauppakeskuksen kanssa.

 

Easton Helsingin Easton Bravuuri -arvonnassa voi voittaa 50 € -arvoisen K-ryhmän lahjakortin julkaisemalla kuvan omasta bravuuristaan Instagramissa ja lisäämällä kuvatekstiin kampanjan virallisen hashtagin #eastonbravuuri. Lahjakortteja arvotaan yhteensä 10 kpl. Arvonta järjestetään 11.9.–13.10.2017. Arvonta suoritetaan ja voittajat julkaistaan jokaisen viikon perjantaina klo 16. Kaikki perjantaisin 12.00 mennessä Instagrammissa julkaistut kuvat otetaan arvonnassa huomioon.

Osallistumalla arvontaan hyväksyt arvonnan järjestäjän säännöt:
1.Voidaksesi osallistua arvontaan Instagram-tilisi tulee olla julkinen. Arvonnan ikäraja on 13 vuotta. Easton Helsingin työntekijät eivät voi osallistua arvontaan.
2. Arvonnassa otetaan huomioon ainoastaan ne kuvat, jotka on julkaistu kampanja-aikana ja merkitty #eastonbravuuri-hashtagilla
3. Kuvan lähettäjällä tulee olla oikeudet kuvan lähettämiseksi arvontaan. Lähettäjällä on oltava suostumus sekä kuvaajalta että kaikilta kuvassa esiintyviltä henkilöiltä.
4. Arvonnan järjestäjällä on oikeus poimia Instagramista #eastonbravuuri-hashtagilla merkittyjä kuvia ja ohjata ne eastonhelsinki.fi-sivuston someseinälle. Kuvia ei käytetä Eastonin markkinoinnissa tai mainonnassa ilman kuvan ottajan lupaa.
5. Arvonnan voittaja julkaistaan Easton Helsingin Instagramissa: https://www.instagram.com/eastonhelsinki/. Mikäli voittajaa ei tavoiteta 10 päivän sisällä, arvonnan järjestäjällä on oikeus suorittaa voittajan valinta uudestaan.
6. Lahjakortin lunastamiseen sovelletaan lahjakortin sääntöjä. Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi.
7. Arvonnan järjestäjän vastuu rajoittuu näissä säännöissä mainitun palkinnon euromääräiseen arvoon. Arvonnan järjestäjä ei vastaa mahdollisista teknisistä syistä tapahtuneista virhearvonnoista, todetuista väärinkäytöksistä tai teknisestä toimimattomuudesta järjestäjästä tai yhteistyökumppanista riippumattomista syistä. Arvontasivu toimii useimmilla yleisin käytössä olevilla selaimilla.
8. Arvonnan sääntöjen lisäksi osallistujat sitoutuvat noudattamaan Instagramin käyttöehtoja. Instagram ei ole mukana arvonnan järjestämisessä.

Aukioloajat

ma–su 24h

 

Palvelut

Noutopiste

Lastenhoitohuone

Kierrätys

Esteettömyys

Julkinen liikenne

Eastonin K-Citymarketin ruuan noutopiste sijaitsee katutasossa, P1-kerroksessa. Tilaa tuotteet verkkokaupasta ja nouda ne kätevästi ostosten tai kotimatkan lomassa!

Lastenhoitohuone on remontin vuoksi toistaiseksi pois käytöstä.

Pullonpalautuspiste löytyy P2-kerroksen keskisisäänkäynnin yhteydestä. Rinki-kierrätyspiste löytyy Gotlanninkadun varrelta.

Taksin pysähdyspaikka sijaitsee katutasossa P1-kerroksen keskimmäisen sisäänkäynnin edessä. Invapysäköintipaikkoja löytyy runsaasti sisäänkäyntien välittömästä läheisyydestä.

Easton sijaitsee hyvien julkisten kulkuyhteyksien varrella. Itäkeskuksen metroasemalta pääset Eastoniin Hansasillan kautta tai esimerkiksi bussilla 97V. Lähimmät bussipysäkit sijaitsevat Kauppakartanonkadulla sekä Meripellontiellä.

Löytötavarat

Löytötavaroita voit kysyä K-Citymarketin asiakaspalvelupisteestä.

 

Sulje