Chitir Chicken frittailee Eastonissa: nyt syödään kanaa!
Eastonin uusin ravintolatulokas, paistettuun kanaan erikoistunut Chitir Chicken tarjoilee kanaherkkuja monessa muodossa. Rouskuvan rapeiksi fritatun kanan kanssa toimivat maukkaat dipit ja runsaat ja herkulliset lisukkeet.
Mikä on suosituin annoksenne, ravintolapäällikkö Nushan Huseynli?
Kaikki tykkäävät superateriastamme, johon kuuluu hamppari, wingsejä, ranskalaiset ja valinnainen dippi. Suosituimpia dippejä ovat kurkku-, chili- ja valkosipulimajoneesi ja wingsit toimivat hyvin myös tulisen kastikkeen kanssa.
Annos on niin iso, että siitä riittää hyvin kahdelle ja moni pyytääkin puolittamaan burgerin.
Isommalle seurueelle tai perheelle suosittelen myös säästökoriamme, johon kuuluu wingsejä, kanafileitä, koipia, valkosipulileipää, ranskalaisia, dippejä ja limua.
Miten valmistatte kananne?
Käytämme halal-teurastettua kanaa. Kanapalat marinoidaan kypsennystä edeltävänä päivänä omassa supersalaisessa kastikkeessamme. Sen jälkeen ne maustetaan vielä toisella kastikkeella, kunnes ne friteerataan herkullisen rapeiksi.
Mitään vastaavaa ja näin hyvää ei Suomesta saa mistään muualta!
Uuden Eastonin ravintolamme lisäksi Chitir Chicken toimii myös Turussa, Vihdissä, Nummelassa, Järvenpässä ja Rastilassa.
Menultanne löytyy kanaa monessa muodossa; on myös wrapeja ja salaatteja grillatulla tai paistetulla kanalla. Mitä tarjoatte niille, joille kana ei sovi?
Meillä on annoksia myös kasvissyöjille ja vegaaneille. Listalta löytyy mm. halloumisalaatti sekä falafel-burger ja -wrap, jotka molemmat tarjoilemme vegaanisella kastikkeella.
Miten päädyit töihin Eastonin Chitir Chickeniin?
Työskentelin aiemmin muutaman kuukauden Rastilan ravintolassa, ja siirryin tänne kun ravintolamme avattiin.
Tämä on hyvä työpaikka, sillä kanan paistaminen on hauskaa ja tykkään asiakkaistamme. Olen kotoisin Azerbaidzanista, jossa syödään varsin saman typpistä ruokaa.
Nykyään viihdyn hyvin Itä-Helsingissä. Asun Rastilassa ja mielipaikkani on Vuosaaren Aurinkolahti, jossa käyn usein kävelemässä ja kuuntelemassa musiikkia. Tykkään paikan kauneudesta ja rauhasta etenkin syksyisin.
Chitir Chicken palvelee Eastonissa
MA-TO 10:30-22:00
PE-LA 10:30-24:00
SU 10:30-22:00
Anna Väre
Anna Väre on vapaa toimittaja, copywriter ja Eastorin toimituspäällikkö, joka Hyllyjen välissä -blogissaan kohtaa ihmisiä ja ilmiöitä Eastonissa ja sen ympärillä. Minun reseptini -juttusarjassa sukelletaan annosten ja asioiden ytimeen ja jaetaan vinkkejä parempaan arkeen.