Kiitos vuodesta 2019, tervetuloa 2020!

Vuosi on lopuillaan ja sen myötä tulee tunne, että on mukava koostaa asioita yhteen vuodesta. Minulle vuosi 2019 oli kokonaisuudessaan hyvä, tosin tapahtumarikas ja ajoittain raskaskin. Kävimme perheen kanssa monessa upeassa tapahtumassa ja niistä on ihania muistoja. Samalla kun miettii kulunutta vuotta on helpompi katsoa kohti seuraavaa. Mitä sinä toivot vuodelta 2020?

Hetkiä idässä blogin kulunut vuosi

Selasin Hetkiä idässä blogin kuluneen vuoden kirjoituksia ja mietin mitä kaikkea tapahtui vuonna 2019. Tammikuussa oli Eastonin Hyvinvointipäivä ja huhtikuussa oli Kidston lastentapahtuma. Kesällä oli Helsinki-päivä, kesäteatteria sekä kesän lopussa Venetsialaiset. Syksyllä juhlittiin Eastonin kaksivuotisjuhlia ja joulukuussa kaupunki täyttyi erilaisista joulumyyjäisistä ja musiikkitapahtumista. Vuoden aikana tuli käytyä siis useissa tapahtumissa perheen kanssa, nauttimassa elämyksistä ja kaupungin tarjoamasta sykkeestä. Se onkin parasta asuessa itä-Helsingissä, että tienoo on täynnä tapahtumia ja ohjelmaa laajalla tarjonnalla. Aina löytyy jotain mielenkiintoista!

Viime vuonna olin samoissa ajatuksissa ja kirjoitin vuoden viimeiseen blogipostaukseen seuraavasti:

“Minun kulunut vuoteni oli kaiken kaikkiaan hyvä. Toki siihen mahtui paljon töitä, opintoja ja elämää ylipäätään mutta koska olemme perheeni kanssa kaikki terveitä ja hyvinvoivia, en voi valittaa. Tänä vuonna ei tapahtunut mitään suuria surunaiheita ja siitä saan olla kiitollinen. Meidän perhettä myös siunattiin sillä, että odotamme perheenlisäystä keväälle. Olen onnellisessa asemassa, että saan tehdä työtä josta nautin sekä yhdistää siihen perhe-elämän, joka on tuo elämääni suunnattomasti iloa ja onnea.”

Näin myös tapahtui eli huhtikuun alussa saimme ihanan pienen pojan joukon jatkoksi. Lapsi on perheemme neljäs, joten kolme isosisarusta ovat hoitaneet innokkaasti ja ottaneet vauvan hyvin vastaan. Hän on iloinen, rauhallinen ja suloinen koko perheen pieni silmäterä!

Muistathan sinäkin hoitaa itseäsi!

Varsinaista äitiyslomaa en yrittäjänä pitänyt paria viikkoa enempää. Välillä haipakkaa riittää mutta en vaihtaisi hetkeäkään. Jos kuitenkin jotain toivon ensi vuodelle, on se hieman enemmän aikaa omasta itsestäni huolehtimiseen. Ison perheen äitinä tiedän, että koko pakka hajoaa jos vanhemmat eivät jaksa. Siksi omasta hyvinvoinnista huolehtiminen on tärkeää ja näitä teemoja aion nostaa esille lisää vuoden 2020 Hetkiä idässä palstalla. Kenties tämä lokakuussa Eastonin uudesta Intersportista hankittu hula-vanne pysyy ensi vuoden lopussa pidempään vyötärölläni pyörimässä. Meillä vauvavuosi päättyy ensi keväänä ja kiinnostus omaan hyvinvointiin on selkeästi jälleen kasvussa, mikä on tietysti hieno asia. Toiveissani on lisää liikuntaa ja pieniä arkisia tekoja oman hyvinvoinnin eteen. Kuka on mukana? Onko sinulla sama tavoite vuodelle 2020?

Anna Liljeroos

Anna Liljeroos

Neuvosta vaari ja Hetkiä idässä -blogien takana on itähelsinkiläinen perheenäiti Anna Liljeroos. Neuvosta vaari on itäisen Helsingin oma niksipirkka, Hetkiä idässä taas innostaa liikkeelle ruokahalua herättäen.

Aiheeseen liittyen

Vauvatreffit mammaystävien kanssa pitää sosiaaliset suhteet elossa

Kahvi tai lounas ystävän kanssa pitää pään kasassa, vai miten se meni? Muistakaahan, että aikuisenakin on tärkeä pitää huoli sosiaalisista suhteista ja mahduttaa treffit kiireiseenkin kalenteriin.

Hetkiä idässä
13.02.2020

Mitä jäi käteen kuukauden vegaanikokeilusta?

Kokeilin vegaaniruokavaliota kuukauden ja yllätyin kuinka helppoa ja ihanaa se oli. Vegaanihaastetta voi kokeilla milloin vaan – suosittelen!

Hetkiä idässä
10.01.2020

Eastonissa hyvinvoidaan lauantaina. Katso päivän ohjelma!

Eastonin Hyvinvointipäivä on täällä taas. Nappaa mukaasi tarjouksesta Intersportista hulavanne, Jungle Juice Barin smoothie ja tule nauttimaan tunnelmasta. Luvassa ilmaista niska-hartiahierontaa, musiikkia, koko perheen joogahetkiä ja paljon muuta!

Neuvosta vaari
06.01.2020

Vuosi vaihtuu – niinkö minäkin?

Haluatko ottaa lentävän lähdön vuoden vaihteen elämänmuutoksiin? YOU-sovellus auttaa ymmärtämään mitä järkeä prosessissa voisi olla.

Parempaan syyniin
30.12.2019

Info

Sitä itää -kanta-asiakkuusohjelman säännöt

Sitä itää on Suomen yhteisöllisin kanta-asiakkuusohjelma, joka ilahduttaa yksilön sijasta kokonaista yhteisöä. Jokainen kampanja-ajan asiointikerta Easton Helsingissä kerryttää Sitä itää -pottia, jolla sponsoroidaan äänestyksessä valittua itähelsinkiläistä kehityskohdetta. Sellainen voi olla vaikkapa paikallinen tapahtuma, paikka tai yhteinen toiminta. Parempi Itä-Helsinki ostos kerrallaan!

Sitä itää -kanta-asiakkuusohjelman kautta Easton sponsoroi yhteensä kahta kohdetta vuodessa, ja ne voivat olla summaltaan 1000–3000 €. Sitä itää -kohteiden valinta ja lopulta sponsorointi rakentuu kolmen eri vaiheen ympärille: 1. Ehdota 2. Äänestä 3. Asioi. Kuka tahansa saa ehdottaa kehitysideoita, kunhan ne sijaitsevat Itä-Helsingin alueella. Sitä itää -kohteelle annettava tarkka summa määräytyy sen mukaan, kuinka paljon Eastonissa on kampanja-ajankohtana tehty yksittäisiä asiointikäyntejä.

Ehdota

Kuka tahansa voi ehdottaa itähelsinkiläistä kehityskohdetta Eastonin verkkosivujen kautta: www.eastonhelsinki.fi/sitäitää. Kohde-ehdotuksia kerätään erillisinä kampanja-aikoina. Ehdotetut kohteet moderoidaan asiattomien julkaisujen eliminoimiseksi ja julkaistaan sivustolla muutaman päivän aikana ehdotuksen jättämisestä. Eastonilla on oikeus jättää kohde julkaisematta, mikäli se kokee sisällön asiaan sopimattomana.

Easton tekee ehdotetuista kohteista esivalinnan seuraavaan vaiheeseen. Valinnan kriteereinä ovat:

  1. Kohde on toteutettavissa kuvatulla summalla
  2. Kohteen toteutukselle on osoitettu selkeä toteuttava taho tai henkilö, ja tältä on saatu alustavasti suostumus hankkeeseen osallistumiselle
  3. Pyydetty kehityssumma vastaa toteutukseen tarvittavaa määrää
  4. Kohde sijaitsee Itä-Helsingin alueella
  5. Kohde auttaa kehittämään paikallista hyvää

Äänestykseen valitaan kolme kohdetta, joihin Easton ottaa yhteyttä henkilökohtaisesti.

Äänestä

Eastonin esivalitseman kolmen kohteen välillä toteutetaan julkinen äänestys Eastonin verkkosivuilla: www.eastonhelsinki.fi/sitäitää. Äänestys on käynnissä kahden viikon ajan. Kuka tahansa voi käydä äänestysajanjakson aikana äänestämässä kohdetta yhden kerran. Eniten ääniä saanut kohde pääsee asiointivaiheeseen mukaan.

Asioi

Eniten ääniä saaneelle kohteelle kerrytetään pottia asioimalla Easton Helsingissä neljän viikon välisenä ajankohtana. Jokainen kampanja-ajankohdan aikainen asiointikerta kerryttää pottia saman verran, 1–5 senttiä. Mikäli tavoitesumma saadaan kasaan etuajassa, kerryttäminen lopetetaan aikaisemmin. Jos summasta ei täyty tarpeeksi kohteen toteutumiseen, kampanja ei toteudu.

Summan antaminen kohteille

Varsinainen tuki menee Eastonin markkinointibudjetista sen mukaan, montako asiointia Eastonissa on ajankohdan aikana tehty, eli yksittäisestä ostoksesta ei mene suoraan rahaa kampanjaan.

Äänestyksen voittaneesta kohteesta tehdään Sitä itää -kampanjan jatkomarkkinointia varten lyhyt video tai haastattelu sekä toteutuneesta kohteesta otetaan kuvia. Osa kohteista tulee olemaan esillä Eastonissa sijaitsevassa Sitä itää -galleriassa. Keskolla ja Easton Helsingillä on oikeus hyödyntää Sitä itää -kampanjan aikana tuotettuja materiaaleja muussa markkinoinnissaan.

Kohteeksi valittu kehityskohde tulee toteuttaa kahden kuukauden kuluttua lahjoitussumman saamisesta ja toteuttajatahon on toimitettava suunnitelma sekä kuvat toteutuksesta Easton Helsingille.

Arvonnan säännöt

Arvonnan järjestää Kesko Oyj yhteistyössä Easton Helsinki -kauppakeskuksen kanssa.

 

Easton Helsingin Easton Bravuuri -arvonnassa voi voittaa 50 € -arvoisen K-ryhmän lahjakortin julkaisemalla kuvan omasta bravuuristaan Instagramissa ja lisäämällä kuvatekstiin kampanjan virallisen hashtagin #eastonbravuuri. Lahjakortteja arvotaan yhteensä 10 kpl. Arvonta järjestetään 11.9.–13.10.2017. Arvonta suoritetaan ja voittajat julkaistaan jokaisen viikon perjantaina klo 16. Kaikki perjantaisin 12.00 mennessä Instagrammissa julkaistut kuvat otetaan arvonnassa huomioon.

Osallistumalla arvontaan hyväksyt arvonnan järjestäjän säännöt:
1.Voidaksesi osallistua arvontaan Instagram-tilisi tulee olla julkinen. Arvonnan ikäraja on 13 vuotta. Easton Helsingin työntekijät eivät voi osallistua arvontaan.
2. Arvonnassa otetaan huomioon ainoastaan ne kuvat, jotka on julkaistu kampanja-aikana ja merkitty #eastonbravuuri-hashtagilla
3. Kuvan lähettäjällä tulee olla oikeudet kuvan lähettämiseksi arvontaan. Lähettäjällä on oltava suostumus sekä kuvaajalta että kaikilta kuvassa esiintyviltä henkilöiltä.
4. Arvonnan järjestäjällä on oikeus poimia Instagramista #eastonbravuuri-hashtagilla merkittyjä kuvia ja ohjata ne eastonhelsinki.fi-sivuston someseinälle. Kuvia ei käytetä Eastonin markkinoinnissa tai mainonnassa ilman kuvan ottajan lupaa.
5. Arvonnan voittaja julkaistaan Easton Helsingin Instagramissa: https://www.instagram.com/eastonhelsinki/. Mikäli voittajaa ei tavoiteta 10 päivän sisällä, arvonnan järjestäjällä on oikeus suorittaa voittajan valinta uudestaan.
6. Lahjakortin lunastamiseen sovelletaan lahjakortin sääntöjä. Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi.
7. Arvonnan järjestäjän vastuu rajoittuu näissä säännöissä mainitun palkinnon euromääräiseen arvoon. Arvonnan järjestäjä ei vastaa mahdollisista teknisistä syistä tapahtuneista virhearvonnoista, todetuista väärinkäytöksistä tai teknisestä toimimattomuudesta järjestäjästä tai yhteistyökumppanista riippumattomista syistä. Arvontasivu toimii useimmilla yleisin käytössä olevilla selaimilla.
8. Arvonnan sääntöjen lisäksi osallistujat sitoutuvat noudattamaan Instagramin käyttöehtoja. Instagram ei ole mukana arvonnan järjestämisessä.

Aukioloajat

ma–su 24h

 

Palvelut

Noutopiste

Lastenhoitohuone

Kierrätys

Esteettömyys

Julkinen liikenne

Eastonin K-Citymarketin ruuan noutopiste sijaitsee katutasossa, P1-kerroksessa. Tilaa tuotteet verkkokaupasta ja nouda ne kätevästi ostosten tai kotimatkan lomassa!

Lastenhoitohuone on remontin vuoksi toistaiseksi pois käytöstä.

Pullonpalautuspiste löytyy P2-kerroksen keskisisäänkäynnin yhteydestä. Rinki-kierrätyspiste löytyy Gotlanninkadun varrelta.

Taksin pysähdyspaikka sijaitsee katutasossa P1-kerroksen keskimmäisen sisäänkäynnin edessä. Invapysäköintipaikkoja löytyy runsaasti sisäänkäyntien välittömästä läheisyydestä.

Easton sijaitsee hyvien julkisten kulkuyhteyksien varrella. Itäkeskuksen metroasemalta pääset Eastoniin Hansasillan kautta tai esimerkiksi bussilla 97V. Lähimmät bussipysäkit sijaitsevat Kauppakartanonkadulla sekä Meripellontiellä.

Löytötavarat

Löytötavaroita voit kysyä K-Citymarketin asiakaspalvelupisteestä.

 

Sulje