Treenaa kesä Fitness24Seven-kuntosaleilla halki Suomen – Miksi kesätreeni kannattaa?

Itähelsinkiläisten oma Fitness24Seven -kuntosali löytyy Easton Helsinki -kauppakeskuksesta. Ketjun jäsenenä voit kuitenkin treenata kaikilla Fitness24Seven -kuntosaleilla ympäri Suomen, tai jopa ulkomailla, mikä on liikkuvalle kesäihmiselle mahtava juttu!

Kesäkuntoilu voi olla hikistä hommaa, mutta treenistä saa antoisaa ja monipuolista tekemällä osan treeneistä ulkona tai kokeilemalla jotain ihan uutta lajia. Liikunnan elimistöllisiin vaikutuksiin perehtynyt ja liikuntafysiologiaa opiskellut, Fitness24Seveninin Personal Trainer Manager Mimmi Iivari kertoo nyt, miksi treenaamista kannattaa jatkaa myös kesällä.

 1. Liikunta parantaa energiatasoja sekä antaa virtaa töihin ja lomailuun. Jo yksi voimaharjoitus viikossa (jo yksi sarja per lihasryhmä riittää) auttaa ylläpitämään voimatasoja ja lihasmassaa kesän yli.
 2. Kesätreeni tukee lihasvoiman, lihasmassan, kestävyyden ja liikkuvuuden säilymistä. Esimerkiksi kahden kuukauden täydellinen kesätauko treeneistä, kuten voimaharjoittelusta, heikentää jo selvästi voimaominaisuuksia ja lisää rasvamassaa lihasten kustannuksella.
 3. Kestävyysominaisuuksien ylläpitoon riittää kaksi kovatehoista 13 minuutin kestävyysharjoitusta viikossa. Kesällä voi siis hyvällä omatunnolla treenata vähemmän ilman, että suorituskyky laskisi.
 4. Säännöllinen liikunta vähentää elimistön matala-asteista tulehdusta, sisäelinten rasvamassaa, laskee verenpainetta sekä parantaa veren sokeri- ja rasva-arvoja. Näillä mekanismeilla on mahdollista ehkäistä elintapasairauksia, kuten sydän- ja verisuonisairauksia, metabolista oireyhtymää, tyypin 2 diabetesta ja syöpää.
 5. Liikunta vähentää stressiä ja antaa mielihyvää. Siksi lyhytkin treeni maksaa itsensä takaisin ja kääntää suun hymyyn. Valitse treeniteho päivän fiiliksen mukaan. Nuutuneena vähempikin riittää.
 6. Kimpassa on kivempaa. Ryhmässä liikkuminen auttaa sitoutumaan säännölliseen liikuntaan, vähentää stressiä, lisää sosiaalista yhteenkuuluvuutta sekä parantaa mielialaa, muiden lukuisten liikkumisen terveysvaikutusten lisäksi.
 7. Fitness24Seven -jäsenyyteen sisältyy aina myös ryhmäliikunta. Ohjattuja ryhmäliikuntatunteja löytyy Suomessa 19 salilta. Eastonin Fitness24Sevenissä ryhmäliikuntatunteja ei ole, mutta kymmeneltä pääkaupunkiseudun salilta löytyy iso kattaus erilaisia ryhmäliikuntatunteja, josta löytyy jokaiselle jotakin.

8. Fitness24Seven -jäsenenä treenaat halki Suomen Rovaniemeltä Helsinkiin ja Mikkelistä Poriin. Paikallisen salin etsiminen on hauska tapa tutustua uuteen paikkakuntaan. Ehkä voit jopa saada hyviä paikallisvinkkejä kanssatreenaajilta.

9. Suunnitteletko reissua Ruotsiin tai Norjaan? Ehkä jopa Thaimaahan tai Columbiaan? Ei hätää! Yksi Fitness24Seven -jäsenyys kattaa yli 270 kuntosalia viidellä eri mantereella.

10. Ulkona liikkuminen vähentää negatiivisuutta ja väsymystä ja tarjoaa energiaa ja lisää treenimotivaatiota. Siksi osa kesän treeneistä kannattaa siirtää sään salliessa ulos. Fitness24Sevenin kesän ulkoliikuntaohjelmasta löydät esimerkiksi pilatesta ja joogaa, jotka toimivat hyvinä mindfullness-harjoitteina salitreenin rinnalla. Ulkoliikuntatunneille voi osallistua myös ilman jäsenyyttä. Ota mukaan vain oma alusta ja saavu nauttimaan liikunnasta!

Pst. Huomasithan myös Fitness24Sevenin sporttisen Summer Tour -kiertueen? Lue lisää tästä.

 1. Voimaharjoittelu ja esimerkiksi iskuja sisältävä kestävyysharjoittelu sekä ryhmäliikuntatunnit lisäävät luuston hyvinvointia, kuten luuntiheyttä. Lisäksi voimaharjoittelu vahvistaa jänteitä ja tukikudoksia, vähentäen riskiä loukkaantumisiin.
 2. Tiesitkö, että verbaalinen tai visuaalinen palaute esimerkiksi voimaharjoittelun aikana parantaa suorituskykyä, kuten voiman, nopeuden ja tehon tuottoa? Personal trainerin kanssa treenaaminen voikin johtaa parempiin tuloksiin kuin yksin treenaaminen.
 3. Personal trainerin tai vaikkapa hyvän ystävän kanssa treenaaminen on myös hyvä tapa pitää kiinni kesän treenisuunnitelmasta ja nostattaa motivaatiota.
 4. Monelle kesän tavoitteeksi riittää peruskunnon ylläpitäminen, mutta yhtä hyvin voit innostua tähtäämään aivan uusiin ja entistä kovempiin tavoitteisiin. Anna mennä, jos se tuntuu hyvältä!

 1. Kun urheilet, nukut paremmin. Säännöllinen liikunta voi parantaa unenlaatua ja unen kestoa. Kovaa treeniä ei kuitenkaan kannata tehdä lähellä nukkumaan menoa, sillä se voi häiritä kehon rauhoittumista ja unen saantia.
 2. Tiesitkö, että voimaharjoittelu täysillä liikeradoilla ja pitkillä lihaspituuksilla lisää liikkuvuutta? Voimaharjoittelu toimii siis oivana liikkuvuusharjoitteluna. Uusia ideoita treeniisi saat Fitness24Sevenin personal trainereiden laatimista treeniohjelmista.

Kun oma laji löytyy, on treenaaminen niin palkitsevaa, että sen myötä yleinen elämänlaatu paranee. Tule nauttimaan liikunnan ilosta Fitness24Sevenin kanssa.

Anna Väre

Anna Väre

Anna Väre on vapaa toimittaja, copywriter ja Eastorin toimituspäällikkö, joka Hyllyjen välissä -blogissaan kohtaa ihmisiä ja ilmiöitä Eastonissa ja sen ympärillä. Minun reseptini -juttusarjassa sukelletaan annosten ja asioiden ytimeen ja jaetaan vinkkejä parempaan arkeen.

Aiheeseen liittyen

Itäinen rantareitti tarjoaa upeita kokemuksia pyöräilijälle

Itäinen Rantareitti tarjoaa upean läpileikkauksen itä-Helsingin kauneimmista maisemista ja kiinnostavasta arkkitehtuurista.

Hyllyjen välissä
12.07.2024

Eastonin Perhepäivässä riemastuttivat vauhdikkaat leikit ja suloiset eläimet

Tunnelmia Eastonin lauantaisesta Perhepäivästä, joka keräsi paikalle hyväntuulista yleisöä.

Hyllyjen välissä
27.05.2024

Puuvillapyyhkeistä robotteihin – Näin siivousala on elänyt ja muuttunut

Liisan mukaan siivousala on aina heijastanut yhteiskunnan muutoksia.

Hyllyjen välissä
28.04.2024

”Apteekkityö on ollut aina suurin intohimoni” 

Marjaniemessä asuva Taru Pietiläinen aloitti uutena apteekkarina Eastonissa.

Hyllyjen välissä
04.03.2024

Info

Sitä itää -kanta-asiakkuusohjelman säännöt

Sitä itää on Suomen yhteisöllisin kanta-asiakkuusohjelma, joka ilahduttaa yksilön sijasta kokonaista yhteisöä. Jokainen kampanja-ajan asiointikerta Easton Helsingissä kerryttää Sitä itää -pottia, jolla sponsoroidaan äänestyksessä valittua itähelsinkiläistä kehityskohdetta. Sellainen voi olla vaikkapa paikallinen tapahtuma, paikka tai yhteinen toiminta. Parempi Itä-Helsinki ostos kerrallaan!

Sitä itää -kanta-asiakkuusohjelman kautta Easton sponsoroi yhteensä kahta kohdetta vuodessa, ja ne voivat olla summaltaan 1000–3000 €. Sitä itää -kohteiden valinta ja lopulta sponsorointi rakentuu kolmen eri vaiheen ympärille: 1. Ehdota 2. Äänestä 3. Asioi. Kuka tahansa saa ehdottaa kehitysideoita, kunhan ne sijaitsevat Itä-Helsingin alueella. Sitä itää -kohteelle annettava tarkka summa määräytyy sen mukaan, kuinka paljon Eastonissa on kampanja-ajankohtana tehty yksittäisiä asiointikäyntejä.

Ehdota

Kuka tahansa voi ehdottaa itähelsinkiläistä kehityskohdetta Eastonin verkkosivujen kautta: www.eastonhelsinki.fi/sitäitää. Kohde-ehdotuksia kerätään erillisinä kampanja-aikoina. Ehdotetut kohteet moderoidaan asiattomien julkaisujen eliminoimiseksi ja julkaistaan sivustolla muutaman päivän aikana ehdotuksen jättämisestä. Eastonilla on oikeus jättää kohde julkaisematta, mikäli se kokee sisällön asiaan sopimattomana.

Easton tekee ehdotetuista kohteista esivalinnan seuraavaan vaiheeseen. Valinnan kriteereinä ovat:

 1. Kohde on toteutettavissa kuvatulla summalla
 2. Kohteen toteutukselle on osoitettu selkeä toteuttava taho tai henkilö, ja tältä on saatu alustavasti suostumus hankkeeseen osallistumiselle
 3. Pyydetty kehityssumma vastaa toteutukseen tarvittavaa määrää
 4. Kohde sijaitsee Itä-Helsingin alueella
 5. Kohde auttaa kehittämään paikallista hyvää

Äänestykseen valitaan kolme kohdetta, joihin Easton ottaa yhteyttä henkilökohtaisesti.

Äänestä

Eastonin esivalitseman kolmen kohteen välillä toteutetaan julkinen äänestys Eastonin verkkosivuilla: www.eastonhelsinki.fi/sitäitää. Äänestys on käynnissä kahden viikon ajan. Kuka tahansa voi käydä äänestysajanjakson aikana äänestämässä kohdetta yhden kerran. Eniten ääniä saanut kohde pääsee asiointivaiheeseen mukaan.

Asioi

Eniten ääniä saaneelle kohteelle kerrytetään pottia asioimalla Easton Helsingissä neljän viikon välisenä ajankohtana. Jokainen kampanja-ajankohdan aikainen asiointikerta kerryttää pottia saman verran, 1–5 senttiä. Mikäli tavoitesumma saadaan kasaan etuajassa, kerryttäminen lopetetaan aikaisemmin. Jos summasta ei täyty tarpeeksi kohteen toteutumiseen, kampanja ei toteudu.

Summan antaminen kohteille

Varsinainen tuki menee Eastonin markkinointibudjetista sen mukaan, montako asiointia Eastonissa on ajankohdan aikana tehty, eli yksittäisestä ostoksesta ei mene suoraan rahaa kampanjaan.

Äänestyksen voittaneesta kohteesta tehdään Sitä itää -kampanjan jatkomarkkinointia varten lyhyt video tai haastattelu sekä toteutuneesta kohteesta otetaan kuvia. Osa kohteista tulee olemaan esillä Eastonissa sijaitsevassa Sitä itää -galleriassa. Keskolla ja Easton Helsingillä on oikeus hyödyntää Sitä itää -kampanjan aikana tuotettuja materiaaleja muussa markkinoinnissaan.

Kohteeksi valittu kehityskohde tulee toteuttaa kahden kuukauden kuluttua lahjoitussumman saamisesta ja toteuttajatahon on toimitettava suunnitelma sekä kuvat toteutuksesta Easton Helsingille.

Arvonnan säännöt

Arvonnan järjestää Kesko Oyj yhteistyössä Easton Helsinki -kauppakeskuksen kanssa.

 

Easton Helsingin Easton Bravuuri -arvonnassa voi voittaa 50 € -arvoisen K-ryhmän lahjakortin julkaisemalla kuvan omasta bravuuristaan Instagramissa ja lisäämällä kuvatekstiin kampanjan virallisen hashtagin #eastonbravuuri. Lahjakortteja arvotaan yhteensä 10 kpl. Arvonta järjestetään 11.9.–13.10.2017. Arvonta suoritetaan ja voittajat julkaistaan jokaisen viikon perjantaina klo 16. Kaikki perjantaisin 12.00 mennessä Instagrammissa julkaistut kuvat otetaan arvonnassa huomioon.

Osallistumalla arvontaan hyväksyt arvonnan järjestäjän säännöt:
1.Voidaksesi osallistua arvontaan Instagram-tilisi tulee olla julkinen. Arvonnan ikäraja on 13 vuotta. Easton Helsingin työntekijät eivät voi osallistua arvontaan.
2. Arvonnassa otetaan huomioon ainoastaan ne kuvat, jotka on julkaistu kampanja-aikana ja merkitty #eastonbravuuri-hashtagilla
3. Kuvan lähettäjällä tulee olla oikeudet kuvan lähettämiseksi arvontaan. Lähettäjällä on oltava suostumus sekä kuvaajalta että kaikilta kuvassa esiintyviltä henkilöiltä.
4. Arvonnan järjestäjällä on oikeus poimia Instagramista #eastonbravuuri-hashtagilla merkittyjä kuvia ja ohjata ne eastonhelsinki.fi-sivuston someseinälle. Kuvia ei käytetä Eastonin markkinoinnissa tai mainonnassa ilman kuvan ottajan lupaa.
5. Arvonnan voittaja julkaistaan Easton Helsingin Instagramissa: https://www.instagram.com/eastonhelsinki/. Mikäli voittajaa ei tavoiteta 10 päivän sisällä, arvonnan järjestäjällä on oikeus suorittaa voittajan valinta uudestaan.
6. Lahjakortin lunastamiseen sovelletaan lahjakortin sääntöjä. Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi.
7. Arvonnan järjestäjän vastuu rajoittuu näissä säännöissä mainitun palkinnon euromääräiseen arvoon. Arvonnan järjestäjä ei vastaa mahdollisista teknisistä syistä tapahtuneista virhearvonnoista, todetuista väärinkäytöksistä tai teknisestä toimimattomuudesta järjestäjästä tai yhteistyökumppanista riippumattomista syistä. Arvontasivu toimii useimmilla yleisin käytössä olevilla selaimilla.
8. Arvonnan sääntöjen lisäksi osallistujat sitoutuvat noudattamaan Instagramin käyttöehtoja. Instagram ei ole mukana arvonnan järjestämisessä.

Aukioloajat

ma–su 24h

 

Palvelut

Noutopiste

Lastenhoitohuone

Kierrätys

Esteettömyys

Julkinen liikenne

Eastonin K-Citymarketin ruuan noutopiste sijaitsee katutasossa, P1-kerroksessa. Tilaa tuotteet verkkokaupasta ja nouda ne kätevästi ostosten tai kotimatkan lomassa!

Lastenhoitohuone löytyy 1. kerroksen wc -tilojen yhteydestä.

Pullonpalautuspiste löytyy P2-kerroksen keskisisäänkäynnin yhteydestä. Rinki-kierrätyspiste löytyy Gotlanninkadun varrelta.

Taksin pysähdyspaikka sijaitsee katutasossa P1-kerroksen keskimmäisen sisäänkäynnin edessä. Invapysäköintipaikkoja löytyy runsaasti sisäänkäyntien välittömästä läheisyydestä.

Easton sijaitsee hyvien julkisten kulkuyhteyksien varrella. Itäkeskuksen metroasemalta pääset Eastoniin Hansasillan kautta tai esimerkiksi bussilla 97V. Lähimmät bussipysäkit sijaitsevat Kauppakartanonkadulla sekä Meripellontiellä.

Löytötavarat

Löytötavaroita voit kysyä K-Citymarketin asiakaspalvelupisteestä.

 

Sulje