Maskista on tullut osa arkea, tällaista on Eastonin maskimuoti

Kauppakeskus Easton suosittelee kaikkia asiakkaitaan käyttämään kasvomaskia. Maskin käytöstä on muodostunut osa arkeamme ja samalla tapa ilmentää persoonaamme. Kävin kyselemässä asiakkailtamme, minkälainen maski on heidän juttunsa.
Useimmille maski on jo luonnollinen asuste

Katugallupin tuloksena oli, että maskia käytetään niin töissä, työmatkoilla ja vapaa-ajan asioillakin. Vastaajilla, joilla oli työ esimerkiksi asiakaspalvelussa, kertyi maskinkäyttötunteja päivässä jopa kymmenen.

Kyselyssä selvisi, yksi maskimalli oli selvästi muita suositumpi. Arvaatko jo, mikä?

Viola 21, Puotila

– Työskentelen kaupan kassalla ja kuljen julkisilla töihin. Töissä ja työmatkoilla käytän aina maskia, joten maski on kasvoillani suuren osan päivistä. Pidän kankaisista maskeista.

Pauli 33, Vartiokylä

– Käytän mielelläni kertakäyttöisiä maskeja, sillä niiden käyttö on helppoa ja huoletonta. Työpaikallani käytetään maskeja. Käytän kertakäyttöisiä maskeja myös kauppareissuilla ja muilla asioilla, joten niitä kuluu kiitettävästi.

Laura 40, Vartioharju

– Omalla työpaikallani käytetään ainoastaan kertakäyttöisiä maskeja mutta vapaa-ajalla suosin kestomaskeja, joissa kaunis kuosi. Kangasmaskeja kuten tämä Marimekon Unikko-kuosinen maski, minulla on kierrossa ainakin viisi kappaletta.

Noora 40, Puotila

– Juuri nyt minulla on kasvoillani kotimainen Tam-Silkin kangasmaski. Pidän myös kuvioiduista maskeista ja käytän näitä kaikilla vapaa-ajan asioilla, kuten nyt Eastonissa.

Pirkko 58, Puotila

– Törmäsin kaupassa pinkkeihin maskeihin ja koska pidän punaisesta ja pinkistä, nämä päätyivät ostoskoriini. Malli istuu kasvoilleni hyvin ja olen siitä iloinen. Kertakäyttöisiä maskeja käytän aina asioilla sekä matkalla töihin ja töistä kotiin.

Astmaatikkona koko päivän pituinen maskinkäyttö on minulle haastavaa, joten töissä pidän visiiriä. Visiirin avulla on helpompi hengittää. Olen hankkinut myös mustia ja kukkakuvioisia kangasmaskeja, mutta ne ovat jääneet pyörimään laatikon pohjalle, koska niitä pitäisi niin usein pestä.

Laura 21, Vantaan Rekola

– Rakastan värikkäitä ja kiiltäviä maskeja, joissa on joku juju! Nyt kasvoillani on hopeinen kiiltävä kangasmaski. Tämän ohella suosikkini on pinkki leopardikuvoitu kangasmaski. Maskia käytän paljon, sillä kuljen matkani julkisilla. Minusta vähän erilaisemmat maskit ovat hienoja!

Lukas 22, Pitäjänmäki

– Olen töissä Eastonin iTapsassa ja pääsin juuri kotiin. Töissä ja työmatkoilla suosikkini on Adidaksen kangasmaski, jota minulla on ainakin kolmessa eri värissä. Pitkien päivien aikana asiakaspalvelussa kangasmaski tuntuu kasvoillani mukavammalta.

Kertakäyttöisen maskin saatan ottaa kauppareissuille, jotka hoituvat nopeammin.

Iisa 27 ja Tinkey 7 kk, Meri-Rastila

– Työskentelen hotellissa vastaanottovirkailijana, joten maski kuuluu jokaiseen työpäivääni. Olemme hankkineet kotiin ison paketin kertakäyttöisiä maskeja ja niitä kuluu runsaasti, sillä kuljen työmatkani myös julkisilla. Tänään kävimme koiranpentuni Tinkeyn kanssa eläintarvikeliikkeessä asioilla ja kasvoillani on luonnollisesti kertakäyttömaski.

Kuvat: Jenna Lehtonen

Anna Liljeroos

Anna Liljeroos

Neuvosta vaari ja Hetkiä idässä -blogien takana on itähelsinkiläinen perheenäiti Anna Liljeroos. Neuvosta vaari on itäisen Helsingin oma niksipirkka, Hetkiä idässä taas innostaa liikkeelle ruokahalua herättäen.

Aiheeseen liittyen

Eläimet on ihania – Lähde Skatan eläinpihan ilmaiselle laidunvierailulle

Itä-Helsingissä pääsee ihastelemaan kotieläinpihan eläimiä Skatan tilalle. Helsingin Uutelassa sijaitseva kotieläinpiha tarjoaa laidunvierailuja ja eläinpäiviä kaikille eläinten ystäville.

Hetkiä idässä
21.06.2023

Vapun menovinkki: lasten ilmainen vappudisco Stoassa

Musiikkia, yhdessäoloa ja hyvää meninkiä on luvassa Stoan vappuetkoilla lauantaina 29.4. Tule mukaan tanssimaan koko perheen kanssa.

Hetkiä idässä
28.04.2023

Isänpäivän ajatuksissa tärkein on rakkaus

Isänpäivän ideana on kertoa isälle, kuinka paljon hänestä välitetään. Sen voi tehdä pienillä eleillä ja muistamisella kuten soitolla, yllätysaamupalalla tai itseleivotulla kakulla.

Hetkiä idässä
11.11.2022

Eastonin uusi Rokotepalvelu palvelee ilman ajanvarausta ja lähetettä

Rokotepalvelu on avannut viidennen rokoteklinikkansa Eastoniin. Toimisteestä saat rokotteet ilman lähetettä ja ajanvarausta. Tämän helpommaksi ei rokotusten ottaminen tule!

Neuvosta vaari
19.10.2022

Info

Sitä itää -kanta-asiakkuusohjelman säännöt

Sitä itää on Suomen yhteisöllisin kanta-asiakkuusohjelma, joka ilahduttaa yksilön sijasta kokonaista yhteisöä. Jokainen kampanja-ajan asiointikerta Easton Helsingissä kerryttää Sitä itää -pottia, jolla sponsoroidaan äänestyksessä valittua itähelsinkiläistä kehityskohdetta. Sellainen voi olla vaikkapa paikallinen tapahtuma, paikka tai yhteinen toiminta. Parempi Itä-Helsinki ostos kerrallaan!

Sitä itää -kanta-asiakkuusohjelman kautta Easton sponsoroi yhteensä kahta kohdetta vuodessa, ja ne voivat olla summaltaan 1000–3000 €. Sitä itää -kohteiden valinta ja lopulta sponsorointi rakentuu kolmen eri vaiheen ympärille: 1. Ehdota 2. Äänestä 3. Asioi. Kuka tahansa saa ehdottaa kehitysideoita, kunhan ne sijaitsevat Itä-Helsingin alueella. Sitä itää -kohteelle annettava tarkka summa määräytyy sen mukaan, kuinka paljon Eastonissa on kampanja-ajankohtana tehty yksittäisiä asiointikäyntejä.

Ehdota

Kuka tahansa voi ehdottaa itähelsinkiläistä kehityskohdetta Eastonin verkkosivujen kautta: www.eastonhelsinki.fi/sitäitää. Kohde-ehdotuksia kerätään erillisinä kampanja-aikoina. Ehdotetut kohteet moderoidaan asiattomien julkaisujen eliminoimiseksi ja julkaistaan sivustolla muutaman päivän aikana ehdotuksen jättämisestä. Eastonilla on oikeus jättää kohde julkaisematta, mikäli se kokee sisällön asiaan sopimattomana.

Easton tekee ehdotetuista kohteista esivalinnan seuraavaan vaiheeseen. Valinnan kriteereinä ovat:

  1. Kohde on toteutettavissa kuvatulla summalla
  2. Kohteen toteutukselle on osoitettu selkeä toteuttava taho tai henkilö, ja tältä on saatu alustavasti suostumus hankkeeseen osallistumiselle
  3. Pyydetty kehityssumma vastaa toteutukseen tarvittavaa määrää
  4. Kohde sijaitsee Itä-Helsingin alueella
  5. Kohde auttaa kehittämään paikallista hyvää

Äänestykseen valitaan kolme kohdetta, joihin Easton ottaa yhteyttä henkilökohtaisesti.

Äänestä

Eastonin esivalitseman kolmen kohteen välillä toteutetaan julkinen äänestys Eastonin verkkosivuilla: www.eastonhelsinki.fi/sitäitää. Äänestys on käynnissä kahden viikon ajan. Kuka tahansa voi käydä äänestysajanjakson aikana äänestämässä kohdetta yhden kerran. Eniten ääniä saanut kohde pääsee asiointivaiheeseen mukaan.

Asioi

Eniten ääniä saaneelle kohteelle kerrytetään pottia asioimalla Easton Helsingissä neljän viikon välisenä ajankohtana. Jokainen kampanja-ajankohdan aikainen asiointikerta kerryttää pottia saman verran, 1–5 senttiä. Mikäli tavoitesumma saadaan kasaan etuajassa, kerryttäminen lopetetaan aikaisemmin. Jos summasta ei täyty tarpeeksi kohteen toteutumiseen, kampanja ei toteudu.

Summan antaminen kohteille

Varsinainen tuki menee Eastonin markkinointibudjetista sen mukaan, montako asiointia Eastonissa on ajankohdan aikana tehty, eli yksittäisestä ostoksesta ei mene suoraan rahaa kampanjaan.

Äänestyksen voittaneesta kohteesta tehdään Sitä itää -kampanjan jatkomarkkinointia varten lyhyt video tai haastattelu sekä toteutuneesta kohteesta otetaan kuvia. Osa kohteista tulee olemaan esillä Eastonissa sijaitsevassa Sitä itää -galleriassa. Keskolla ja Easton Helsingillä on oikeus hyödyntää Sitä itää -kampanjan aikana tuotettuja materiaaleja muussa markkinoinnissaan.

Kohteeksi valittu kehityskohde tulee toteuttaa kahden kuukauden kuluttua lahjoitussumman saamisesta ja toteuttajatahon on toimitettava suunnitelma sekä kuvat toteutuksesta Easton Helsingille.

Arvonnan säännöt

Arvonnan järjestää Kesko Oyj yhteistyössä Easton Helsinki -kauppakeskuksen kanssa.

 

Easton Helsingin Easton Bravuuri -arvonnassa voi voittaa 50 € -arvoisen K-ryhmän lahjakortin julkaisemalla kuvan omasta bravuuristaan Instagramissa ja lisäämällä kuvatekstiin kampanjan virallisen hashtagin #eastonbravuuri. Lahjakortteja arvotaan yhteensä 10 kpl. Arvonta järjestetään 11.9.–13.10.2017. Arvonta suoritetaan ja voittajat julkaistaan jokaisen viikon perjantaina klo 16. Kaikki perjantaisin 12.00 mennessä Instagrammissa julkaistut kuvat otetaan arvonnassa huomioon.

Osallistumalla arvontaan hyväksyt arvonnan järjestäjän säännöt:
1.Voidaksesi osallistua arvontaan Instagram-tilisi tulee olla julkinen. Arvonnan ikäraja on 13 vuotta. Easton Helsingin työntekijät eivät voi osallistua arvontaan.
2. Arvonnassa otetaan huomioon ainoastaan ne kuvat, jotka on julkaistu kampanja-aikana ja merkitty #eastonbravuuri-hashtagilla
3. Kuvan lähettäjällä tulee olla oikeudet kuvan lähettämiseksi arvontaan. Lähettäjällä on oltava suostumus sekä kuvaajalta että kaikilta kuvassa esiintyviltä henkilöiltä.
4. Arvonnan järjestäjällä on oikeus poimia Instagramista #eastonbravuuri-hashtagilla merkittyjä kuvia ja ohjata ne eastonhelsinki.fi-sivuston someseinälle. Kuvia ei käytetä Eastonin markkinoinnissa tai mainonnassa ilman kuvan ottajan lupaa.
5. Arvonnan voittaja julkaistaan Easton Helsingin Instagramissa: https://www.instagram.com/eastonhelsinki/. Mikäli voittajaa ei tavoiteta 10 päivän sisällä, arvonnan järjestäjällä on oikeus suorittaa voittajan valinta uudestaan.
6. Lahjakortin lunastamiseen sovelletaan lahjakortin sääntöjä. Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi.
7. Arvonnan järjestäjän vastuu rajoittuu näissä säännöissä mainitun palkinnon euromääräiseen arvoon. Arvonnan järjestäjä ei vastaa mahdollisista teknisistä syistä tapahtuneista virhearvonnoista, todetuista väärinkäytöksistä tai teknisestä toimimattomuudesta järjestäjästä tai yhteistyökumppanista riippumattomista syistä. Arvontasivu toimii useimmilla yleisin käytössä olevilla selaimilla.
8. Arvonnan sääntöjen lisäksi osallistujat sitoutuvat noudattamaan Instagramin käyttöehtoja. Instagram ei ole mukana arvonnan järjestämisessä.

Aukioloajat

ma–su 24h

 

Palvelut

Noutopiste

Lastenhoitohuone

Kierrätys

Esteettömyys

Julkinen liikenne

Eastonin K-Citymarketin ruuan noutopiste sijaitsee katutasossa, P1-kerroksessa. Tilaa tuotteet verkkokaupasta ja nouda ne kätevästi ostosten tai kotimatkan lomassa!

Lastenhoitohuone löytyy 1. kerroksen wc -tilojen yhteydestä.

Pullonpalautuspiste löytyy P2-kerroksen keskisisäänkäynnin yhteydestä. Rinki-kierrätyspiste löytyy Gotlanninkadun varrelta.

Taksin pysähdyspaikka sijaitsee katutasossa P1-kerroksen keskimmäisen sisäänkäynnin edessä. Invapysäköintipaikkoja löytyy runsaasti sisäänkäyntien välittömästä läheisyydestä.

Easton sijaitsee hyvien julkisten kulkuyhteyksien varrella. Itäkeskuksen metroasemalta pääset Eastoniin Hansasillan kautta tai esimerkiksi bussilla 97V. Lähimmät bussipysäkit sijaitsevat Kauppakartanonkadulla sekä Meripellontiellä.

Löytötavarat

Löytötavaroita voit kysyä K-Citymarketin asiakaspalvelupisteestä.

 

Sulje