Personal trainer taskussasi – milloin ja missä vain

Syksy on nyt siinä pisteessä, kun puunlehtien murrettu väriloisto ja vaaleanpunaiset auringonlaskut houkuttelevat vielä ulos. Lenkkarit seisovat eteisessä ja odottavat pääsevänsä halkomaan oranssin eri sävyisten lehtien päällystämiä hiekkateitä.

Motivaatio lysähtää sohvalle huutonauraen katsomaan sitä juuri aloitettua sarjaa on kuitenkin suuri. Täytyy sanoa, että molemmille näille kahdelle toiminnalle on täysin oikeutettu olemassaolo, enkä pidä itseäni oikein minään auktoriteettina kehottamaan ihmisiä lenkille.

Digitalisaatio on kuitenkin ottanut elämämme haltuun kouriintuntuvasti. Niin myös jokin niinkin triviaali seikka kuin oman lenkkinsä seuranta jälkikäteen saa aivan järjettömän motivoivan luonteen.

Joskus se raikkaasta syysilmasta nauttiminen jo pelkän sovelluksen kannustuksella oikeuttaa niiden olemassaolon. Kuka vielä sanoo, että digi vie meidät ulkoilmasta pölyisiin läppäriluoliin?Juoksusovelluksia on pilvin pimein. On maksullista ja maksutonta, äänellisiä ja äänettömiä, ihan ok nättejä ja todellisia esteettisiä taideteoksia. Päädyin kuitenkin testaamaan opiskelijaystävällisen, eli maksuttoman Runtastic-sovelluksen.

Mikäs tässä kielikylvyssä?

Ensivilkaisulta tämä sovellus on liian sekava juoksemisen kannustavaksi sovellukseksi. Sovellukseen hieman ensin tutustuttuani löysin yhden sen ultimaattisimmista plussista. Voiceoverin, eli sovelluksessa kuullun ”personal trainerin” kansallisuuden ja täten myös kielen voi valita itse!

Valinnanvaikeus iski heti! Valittavana on muun muassa José Espanjasta, Amelié Ranskasta, Ran Japanista sekä William Englannista. Harkitsen vakavasti valitsevani elämäni ensimmäisen japanilaisen personal trainerini, mutta ottaen huomioon tapahtuman luonteen, päädyin ensimmäisen kerran vuoksi englanninkieliseen opastukseen.

Ensimmäisen kilometrin taitettuani, William kertoo kuinka nopeasti sen juoksin. Six minutes thirteen seconds. Ei paha, ajattelen. Motivaation kannalta parannettavaa pitää kuitenkin aina olla. Toisen kilometrin jälkeen William ilmoittaa äänivalmennuksen loppuvan ja kehottaa päivittämään sovelluksen pro-versioon. Melko vastuutonta pt:ltä, sanoisin.

Miten meni näin omasta mielestä?

Sovelluksesta näkee jälkikäteen juoksulenkkinsä pituuden, poltetut kilokalorit, nousut ja laskut sekä tietenkin oman lenkkinsä kartalta. Kaikki oikein mukavia nippelitietoja. Lenkkiensä ”muotoa” on hauska arvuutella ja suunnitella etukäteen. Sanottakoon vielä se, että tällä sovelluksella voi urheilumuodon vaihtaa myös lukemattomiin eri urheilulajeihin. Vaihtoehtoina muun muassa pyöräily, uinti, murtomaahiihto ja koripallo.

Juoksun voi vielä jälkikäteen arvostella. Mikä oli fiilis? Millainen sää oli? Kommenttikenttä on myös avoin, mikäli sydämellään on jotain lenkkiin liittyvää tai muuta maailmantuskaan liittyvää purettavaa.Väriloistoa ja energiaa syksyynne!

Aiheeseen liittyen

Intersport Eastonista vinkataan, mitä kannattaa etsiä välikausialesta

Intersportin välikausialesta saa nyt edullisesti vaatteita ja talviurheiluvälineitä lopputalveen tai jo seuraavan talven varalle.

Neuvosta vaari
23.02.2023

Rastilan rannan vesipuistossa pompitaan ja polskitaan!

Rastilan vedessä kelluva vesipuisto on koko perheelle sopiva ninjailurata, jossa hurahtaa tunti helposti. Varaudu kuitenkin eväillä ja vesipullolla, sillä kiipeily ja uinti menee reippaasta liikunnasta!

Hetkiä idässä
19.07.2021

Mitäs sitä tekisi? 15 vinkkiä arjen kukoistukseen juuri nyt

Eastonissa testattu: 15 vinkkiä hyvään oloon.

Minun reseptini
31.03.2021

Lasten harrastuspaikat aukesivat, katso mitä idässä on tarjolla

Itä liikkuu taas! Millaisia harrastuksia Itä-Helsinki lapsille nyt tarjoaa?

Neuvosta vaari
16.02.2021

Info

Sitä itää -kanta-asiakkuusohjelman säännöt

Sitä itää on Suomen yhteisöllisin kanta-asiakkuusohjelma, joka ilahduttaa yksilön sijasta kokonaista yhteisöä. Jokainen kampanja-ajan asiointikerta Easton Helsingissä kerryttää Sitä itää -pottia, jolla sponsoroidaan äänestyksessä valittua itähelsinkiläistä kehityskohdetta. Sellainen voi olla vaikkapa paikallinen tapahtuma, paikka tai yhteinen toiminta. Parempi Itä-Helsinki ostos kerrallaan!

Sitä itää -kanta-asiakkuusohjelman kautta Easton sponsoroi yhteensä kahta kohdetta vuodessa, ja ne voivat olla summaltaan 1000–3000 €. Sitä itää -kohteiden valinta ja lopulta sponsorointi rakentuu kolmen eri vaiheen ympärille: 1. Ehdota 2. Äänestä 3. Asioi. Kuka tahansa saa ehdottaa kehitysideoita, kunhan ne sijaitsevat Itä-Helsingin alueella. Sitä itää -kohteelle annettava tarkka summa määräytyy sen mukaan, kuinka paljon Eastonissa on kampanja-ajankohtana tehty yksittäisiä asiointikäyntejä.

Ehdota

Kuka tahansa voi ehdottaa itähelsinkiläistä kehityskohdetta Eastonin verkkosivujen kautta: www.eastonhelsinki.fi/sitäitää. Kohde-ehdotuksia kerätään erillisinä kampanja-aikoina. Ehdotetut kohteet moderoidaan asiattomien julkaisujen eliminoimiseksi ja julkaistaan sivustolla muutaman päivän aikana ehdotuksen jättämisestä. Eastonilla on oikeus jättää kohde julkaisematta, mikäli se kokee sisällön asiaan sopimattomana.

Easton tekee ehdotetuista kohteista esivalinnan seuraavaan vaiheeseen. Valinnan kriteereinä ovat:

  1. Kohde on toteutettavissa kuvatulla summalla
  2. Kohteen toteutukselle on osoitettu selkeä toteuttava taho tai henkilö, ja tältä on saatu alustavasti suostumus hankkeeseen osallistumiselle
  3. Pyydetty kehityssumma vastaa toteutukseen tarvittavaa määrää
  4. Kohde sijaitsee Itä-Helsingin alueella
  5. Kohde auttaa kehittämään paikallista hyvää

Äänestykseen valitaan kolme kohdetta, joihin Easton ottaa yhteyttä henkilökohtaisesti.

Äänestä

Eastonin esivalitseman kolmen kohteen välillä toteutetaan julkinen äänestys Eastonin verkkosivuilla: www.eastonhelsinki.fi/sitäitää. Äänestys on käynnissä kahden viikon ajan. Kuka tahansa voi käydä äänestysajanjakson aikana äänestämässä kohdetta yhden kerran. Eniten ääniä saanut kohde pääsee asiointivaiheeseen mukaan.

Asioi

Eniten ääniä saaneelle kohteelle kerrytetään pottia asioimalla Easton Helsingissä neljän viikon välisenä ajankohtana. Jokainen kampanja-ajankohdan aikainen asiointikerta kerryttää pottia saman verran, 1–5 senttiä. Mikäli tavoitesumma saadaan kasaan etuajassa, kerryttäminen lopetetaan aikaisemmin. Jos summasta ei täyty tarpeeksi kohteen toteutumiseen, kampanja ei toteudu.

Summan antaminen kohteille

Varsinainen tuki menee Eastonin markkinointibudjetista sen mukaan, montako asiointia Eastonissa on ajankohdan aikana tehty, eli yksittäisestä ostoksesta ei mene suoraan rahaa kampanjaan.

Äänestyksen voittaneesta kohteesta tehdään Sitä itää -kampanjan jatkomarkkinointia varten lyhyt video tai haastattelu sekä toteutuneesta kohteesta otetaan kuvia. Osa kohteista tulee olemaan esillä Eastonissa sijaitsevassa Sitä itää -galleriassa. Keskolla ja Easton Helsingillä on oikeus hyödyntää Sitä itää -kampanjan aikana tuotettuja materiaaleja muussa markkinoinnissaan.

Kohteeksi valittu kehityskohde tulee toteuttaa kahden kuukauden kuluttua lahjoitussumman saamisesta ja toteuttajatahon on toimitettava suunnitelma sekä kuvat toteutuksesta Easton Helsingille.

Arvonnan säännöt

Arvonnan järjestää Kesko Oyj yhteistyössä Easton Helsinki -kauppakeskuksen kanssa.

 

Easton Helsingin Easton Bravuuri -arvonnassa voi voittaa 50 € -arvoisen K-ryhmän lahjakortin julkaisemalla kuvan omasta bravuuristaan Instagramissa ja lisäämällä kuvatekstiin kampanjan virallisen hashtagin #eastonbravuuri. Lahjakortteja arvotaan yhteensä 10 kpl. Arvonta järjestetään 11.9.–13.10.2017. Arvonta suoritetaan ja voittajat julkaistaan jokaisen viikon perjantaina klo 16. Kaikki perjantaisin 12.00 mennessä Instagrammissa julkaistut kuvat otetaan arvonnassa huomioon.

Osallistumalla arvontaan hyväksyt arvonnan järjestäjän säännöt:
1.Voidaksesi osallistua arvontaan Instagram-tilisi tulee olla julkinen. Arvonnan ikäraja on 13 vuotta. Easton Helsingin työntekijät eivät voi osallistua arvontaan.
2. Arvonnassa otetaan huomioon ainoastaan ne kuvat, jotka on julkaistu kampanja-aikana ja merkitty #eastonbravuuri-hashtagilla
3. Kuvan lähettäjällä tulee olla oikeudet kuvan lähettämiseksi arvontaan. Lähettäjällä on oltava suostumus sekä kuvaajalta että kaikilta kuvassa esiintyviltä henkilöiltä.
4. Arvonnan järjestäjällä on oikeus poimia Instagramista #eastonbravuuri-hashtagilla merkittyjä kuvia ja ohjata ne eastonhelsinki.fi-sivuston someseinälle. Kuvia ei käytetä Eastonin markkinoinnissa tai mainonnassa ilman kuvan ottajan lupaa.
5. Arvonnan voittaja julkaistaan Easton Helsingin Instagramissa: https://www.instagram.com/eastonhelsinki/. Mikäli voittajaa ei tavoiteta 10 päivän sisällä, arvonnan järjestäjällä on oikeus suorittaa voittajan valinta uudestaan.
6. Lahjakortin lunastamiseen sovelletaan lahjakortin sääntöjä. Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi.
7. Arvonnan järjestäjän vastuu rajoittuu näissä säännöissä mainitun palkinnon euromääräiseen arvoon. Arvonnan järjestäjä ei vastaa mahdollisista teknisistä syistä tapahtuneista virhearvonnoista, todetuista väärinkäytöksistä tai teknisestä toimimattomuudesta järjestäjästä tai yhteistyökumppanista riippumattomista syistä. Arvontasivu toimii useimmilla yleisin käytössä olevilla selaimilla.
8. Arvonnan sääntöjen lisäksi osallistujat sitoutuvat noudattamaan Instagramin käyttöehtoja. Instagram ei ole mukana arvonnan järjestämisessä.

Aukioloajat

ma–su 24h

 

Palvelut

Noutopiste

Lastenhoitohuone

Kierrätys

Esteettömyys

Julkinen liikenne

Eastonin K-Citymarketin ruuan noutopiste sijaitsee katutasossa, P1-kerroksessa. Tilaa tuotteet verkkokaupasta ja nouda ne kätevästi ostosten tai kotimatkan lomassa!

Lastenhoitohuone löytyy 1. kerroksen wc -tilojen yhteydestä.

Pullonpalautuspiste löytyy P2-kerroksen keskisisäänkäynnin yhteydestä. Rinki-kierrätyspiste löytyy Gotlanninkadun varrelta.

Taksin pysähdyspaikka sijaitsee katutasossa P1-kerroksen keskimmäisen sisäänkäynnin edessä. Invapysäköintipaikkoja löytyy runsaasti sisäänkäyntien välittömästä läheisyydestä.

Easton sijaitsee hyvien julkisten kulkuyhteyksien varrella. Itäkeskuksen metroasemalta pääset Eastoniin Hansasillan kautta tai esimerkiksi bussilla 97V. Lähimmät bussipysäkit sijaitsevat Kauppakartanonkadulla sekä Meripellontiellä.

Löytötavarat

Löytötavaroita voit kysyä K-Citymarketin asiakaspalvelupisteestä.

 

Sulje