Pizza Hutin ihana Linda!

Eastonin Pizza Hutin ravintolapäällikön Linda Vuoririnteen tavoite ei ole vain myydä hyvää pizzaa vaan saada ihmiset iloiseksi. Siksi hän höpöttää, kertoo puujalkavitsejä ja heittäytyy tarvittaessa säännönrikkojaksi.
Linda, mitä kuuluu? Sulla on tänään vapaapäivä, mutta olet töissä jo ennen kymmentä.

– Mun piti tulla tekemään tilaukset. Toisaalta hengaan täällä usein vapaallakin, koska asun ihan lähellä. Mulla ei koskaan ole fiilistä, etten haluaisi lähteä töihin. En oikeastaan edes koe tätä työnä, vaan harrastuksena, josta saa palkkaa.

Vau. Mistä työintosi kumpuaa?

Tärkein juttu on, että tykkään ihmisistä ja tulen iloiseksi asiakkaistamme. Mulla on hyvä muisti ja kyky muistaa asiakkaat ja niiden tilaukset. Monen vakiasiakkaan kanssa jatkan juttua siitä, mihin viimeksi jäätiin.

Töissä tykkään erityisesti perjantaista, jolloin on kiireisintä ja käy eniten kantiksia. Parasta on myös se, että voi toivottaa asiakkaille hyvää viikonloppua ja ihmiset ovat yleensä tosi hyvällä tuulella.

Minun on helppo samaistua ihmisten tunteisiin ja koen, että pizzan syömisessä on jotain tosi lohdullista. Kun ihminen pääse töistä pitkän viikon jälkeen, hän tilaa Super Supremen, menee kotiin, mussuttaa sen ja syö kolmelta yöllä vikat palat kylmänä jääkaapista. Mikä sen parempaa?

Miten päädyit töihin Eastoniin?

Kun kuulin, että tänne avataan uusi ravintola, soitin heti nykyiselle esimiehelleni. Hän otti ison riskin, kun palkkasi minut ravintolapäälliköksi, vaikka olin ollut aiemmin vain kassatyöntekijänä, eikä minulla ollut mitään esimieskokemusta. Voi sanoa, että pitkälle olen päässyt positiivisella asenteella.

Viime vuonna Eastonin piste valittiin vuoden parhaaksi Pizza Hut -ravintolaksi Suomessa ja sitä on käyty katsomassa Briteistä asti. He ihmettelivät, miten selviämme niin vähällä henkilökunnalla.

 Mistä se johtuu?

Olen palkannut kaikki työntekijät ja mulla on käynyt hyvä tuuri, että olen saanut tänne tosi hyvää porukkaa, vaikka alalla on pulaa tekijöistä.

Kuulin, että monet vakiasiakakkaistanne tilaavat pizzan Cittarin jonossa seisoessaan. Kauanko pizzan valmistus kestää?

Olen sen monta kertaa kellottanut. Hitain elementti meillä on uuni, jonka osuus kestää reilut seitsemän minuuttia. Nopein työntekijämme Juuso kokoaa pizzan 15 sekunnissa, joten sanoisin, että kahdeksan minuuttia.

Kaikki eivät kuitenkaan tule Eastonin Pizza Hutiin vain pizzan takia. Osan asiakkaista Linda on tuonut mukanaan aiemmasta työpaikastaan, toisesta pizzaravintolasta.

– Joo, on totta, että osa entisistä asiakkaistani hakee nykyään pizzansa täältä. Heidän joukossaan oli myös vanhempi pariskunta, joka halusi adoptoida mut. Saan paljon työtarjouksia muista ravintoloista, mutta mihin mä täältä lähtisin, kun olen ollut alusta asti päättämässä kaikesta ja täällä on meidän mahtavat asiakkaat.

Sitä paitsi, onhan Pizza Hut maailman suurin ja mukavin pizzatalo. Moni isoista johtajistamme on aloittanut uransa kassalla tai leikkaamassa sipuleja.

Miksi susta tykätään niin paljon?

– Haluan, että asiakkaamme lähtevät meiltä iloisena. Mieleeni tulee jatkuvasti hauskoja juttuja, sellaisia puujalkavitsejä, joita kerron asiakkaille. Kerran yksi asiakas sanoi, että meinasi syödä kotona salaattia, mutta tulikin pizzalle. Keksin sitten, että jos pizzan päälle laittaa rucolaa, on se melkein salaattia.

Millaisista asioista asiakkaat juttelevat?

Yleensä tosi arkisista. Moni myös pahoittelee, että tuli taas hakemaan pizzaa tai, että tilaa saman pizzan joka kerralla. Siinä ei kuitenkaan ole mitään hävettävää, että syö pizzaa joka päivä. Itse syön pizzaa monta kertaa viikossa, ja aina pepperonia.

Kerro joku salaisuus pizzatiskin takaa.

Rikon meistä varmasti eniten lautasia ja tarpeen mukaan myös sääntöjä. Jos lounastarjous päättyy kello 15 ja kello on 20 yli, voin sanoa, että hei, ei kerrota kenellekään. Joskus myös annan salaa asiakkaan vaihtaa jonkun päivänpizzan täytteen toiseen.

Jos joku työntekijöitä mokaa jotain, ajattelen että vika on minun, koska olen hänet itse kouluttanut. Siksi otan syyn mieluummin itselleni. Välillä pizzaan menee vääriä täytteitä, ja silloin hyvitän mokan esimerkiksi lahjakortilla. Usein asia ei haittaa asiakasta ollenkaan, mutta hyvittäminen tuo hyvän mielen ja saa asiakkaan tulemaan uudelleen.

Eastonin Pizza Hutin löydät osoitteesta Kauppakartanonkatu 3.

Tarjous: kaksi Largea mukaan Pizza Hut Eastonista, toinen -50%.

Tarjoamme kahden Large Pan Pizzan ostajalle edullisemman -50%. Tarjous koskee vain take away-listapizzoja. Ei voi yhdistää muihin tarjouksiin. Tarjous on voimassa 12.12.2019 asti.

 

 

Anna Väre

Anna Väre

Anna Väre on vapaa toimittaja, copywriter ja Eastorin toimituspäällikkö, joka Hyllyjen välissä -blogissaan kohtaa ihmisiä ja ilmiöitä Eastonissa ja sen ympärillä. Minun reseptini -juttusarjassa sukelletaan annosten ja asioiden ytimeen ja jaetaan vinkkejä parempaan arkeen.

Aiheeseen liittyen

Mitäs sitä tekisi? 15 vinkkiä arjen kukoistukseen juuri nyt

Eastonissa testattu: 15 vinkkiä hyvään oloon.

Minun reseptini
31.03.2021

Tömistellään Mammutin beesissä turvavälit huomioiden

Mammuttimarkkinoiden ajan Eastonin liikkeistä löytyy tarjouksia Mammutin beesissä. Tule hyödyntämään alennukset! Palvelemme kaikissa liikkeissä koronasuositukset huomioiden.

Neuvosta vaari
09.03.2021

Itä-Helsinkiin palannut Kimmo Sainio: Nykyään itä edustaa minulle rauhaa

– Innostuttuani juoksusta ja palattuani itään olen alkanut nauttia merimaisemista uudella tavalla. Nykyään on aina mukava astua metroon ja palata keskustan metelistä, DJ ja radiotoimittaja Kimmo Sainio sanoo.

Minun reseptini
26.01.2021

Eastonin uusi Maharaja Express hurmaa aidoilla mauilla ja tasokkaalla buffetilla

Eastonin uusi Maharaja Express tarjoilee tuoretta, maukasta ja autenttista intialaista ruokaa tasokkaasta buffetista ja listalta.

Minun reseptini
16.12.2020

Info

Sitä itää -kanta-asiakkuusohjelman säännöt

Sitä itää on Suomen yhteisöllisin kanta-asiakkuusohjelma, joka ilahduttaa yksilön sijasta kokonaista yhteisöä. Jokainen kampanja-ajan asiointikerta Easton Helsingissä kerryttää Sitä itää -pottia, jolla sponsoroidaan äänestyksessä valittua itähelsinkiläistä kehityskohdetta. Sellainen voi olla vaikkapa paikallinen tapahtuma, paikka tai yhteinen toiminta. Parempi Itä-Helsinki ostos kerrallaan!

Sitä itää -kanta-asiakkuusohjelman kautta Easton sponsoroi yhteensä kahta kohdetta vuodessa, ja ne voivat olla summaltaan 1000–3000 €. Sitä itää -kohteiden valinta ja lopulta sponsorointi rakentuu kolmen eri vaiheen ympärille: 1. Ehdota 2. Äänestä 3. Asioi. Kuka tahansa saa ehdottaa kehitysideoita, kunhan ne sijaitsevat Itä-Helsingin alueella. Sitä itää -kohteelle annettava tarkka summa määräytyy sen mukaan, kuinka paljon Eastonissa on kampanja-ajankohtana tehty yksittäisiä asiointikäyntejä.

Ehdota

Kuka tahansa voi ehdottaa itähelsinkiläistä kehityskohdetta Eastonin verkkosivujen kautta: www.eastonhelsinki.fi/sitäitää. Kohde-ehdotuksia kerätään erillisinä kampanja-aikoina. Ehdotetut kohteet moderoidaan asiattomien julkaisujen eliminoimiseksi ja julkaistaan sivustolla muutaman päivän aikana ehdotuksen jättämisestä. Eastonilla on oikeus jättää kohde julkaisematta, mikäli se kokee sisällön asiaan sopimattomana.

Easton tekee ehdotetuista kohteista esivalinnan seuraavaan vaiheeseen. Valinnan kriteereinä ovat:

  1. Kohde on toteutettavissa kuvatulla summalla
  2. Kohteen toteutukselle on osoitettu selkeä toteuttava taho tai henkilö, ja tältä on saatu alustavasti suostumus hankkeeseen osallistumiselle
  3. Pyydetty kehityssumma vastaa toteutukseen tarvittavaa määrää
  4. Kohde sijaitsee Itä-Helsingin alueella
  5. Kohde auttaa kehittämään paikallista hyvää

Äänestykseen valitaan kolme kohdetta, joihin Easton ottaa yhteyttä henkilökohtaisesti.

Äänestä

Eastonin esivalitseman kolmen kohteen välillä toteutetaan julkinen äänestys Eastonin verkkosivuilla: www.eastonhelsinki.fi/sitäitää. Äänestys on käynnissä kahden viikon ajan. Kuka tahansa voi käydä äänestysajanjakson aikana äänestämässä kohdetta yhden kerran. Eniten ääniä saanut kohde pääsee asiointivaiheeseen mukaan.

Asioi

Eniten ääniä saaneelle kohteelle kerrytetään pottia asioimalla Easton Helsingissä neljän viikon välisenä ajankohtana. Jokainen kampanja-ajankohdan aikainen asiointikerta kerryttää pottia saman verran, 1–5 senttiä. Mikäli tavoitesumma saadaan kasaan etuajassa, kerryttäminen lopetetaan aikaisemmin. Jos summasta ei täyty tarpeeksi kohteen toteutumiseen, kampanja ei toteudu.

Summan antaminen kohteille

Varsinainen tuki menee Eastonin markkinointibudjetista sen mukaan, montako asiointia Eastonissa on ajankohdan aikana tehty, eli yksittäisestä ostoksesta ei mene suoraan rahaa kampanjaan.

Äänestyksen voittaneesta kohteesta tehdään Sitä itää -kampanjan jatkomarkkinointia varten lyhyt video tai haastattelu sekä toteutuneesta kohteesta otetaan kuvia. Osa kohteista tulee olemaan esillä Eastonissa sijaitsevassa Sitä itää -galleriassa. Keskolla ja Easton Helsingillä on oikeus hyödyntää Sitä itää -kampanjan aikana tuotettuja materiaaleja muussa markkinoinnissaan.

Kohteeksi valittu kehityskohde tulee toteuttaa kahden kuukauden kuluttua lahjoitussumman saamisesta ja toteuttajatahon on toimitettava suunnitelma sekä kuvat toteutuksesta Easton Helsingille.

Arvonnan säännöt

Arvonnan järjestää Kesko Oyj yhteistyössä Easton Helsinki -kauppakeskuksen kanssa.

 

Easton Helsingin Easton Bravuuri -arvonnassa voi voittaa 50 € -arvoisen K-ryhmän lahjakortin julkaisemalla kuvan omasta bravuuristaan Instagramissa ja lisäämällä kuvatekstiin kampanjan virallisen hashtagin #eastonbravuuri. Lahjakortteja arvotaan yhteensä 10 kpl. Arvonta järjestetään 11.9.–13.10.2017. Arvonta suoritetaan ja voittajat julkaistaan jokaisen viikon perjantaina klo 16. Kaikki perjantaisin 12.00 mennessä Instagrammissa julkaistut kuvat otetaan arvonnassa huomioon.

Osallistumalla arvontaan hyväksyt arvonnan järjestäjän säännöt:
1.Voidaksesi osallistua arvontaan Instagram-tilisi tulee olla julkinen. Arvonnan ikäraja on 13 vuotta. Easton Helsingin työntekijät eivät voi osallistua arvontaan.
2. Arvonnassa otetaan huomioon ainoastaan ne kuvat, jotka on julkaistu kampanja-aikana ja merkitty #eastonbravuuri-hashtagilla
3. Kuvan lähettäjällä tulee olla oikeudet kuvan lähettämiseksi arvontaan. Lähettäjällä on oltava suostumus sekä kuvaajalta että kaikilta kuvassa esiintyviltä henkilöiltä.
4. Arvonnan järjestäjällä on oikeus poimia Instagramista #eastonbravuuri-hashtagilla merkittyjä kuvia ja ohjata ne eastonhelsinki.fi-sivuston someseinälle. Kuvia ei käytetä Eastonin markkinoinnissa tai mainonnassa ilman kuvan ottajan lupaa.
5. Arvonnan voittaja julkaistaan Easton Helsingin Instagramissa: https://www.instagram.com/eastonhelsinki/. Mikäli voittajaa ei tavoiteta 10 päivän sisällä, arvonnan järjestäjällä on oikeus suorittaa voittajan valinta uudestaan.
6. Lahjakortin lunastamiseen sovelletaan lahjakortin sääntöjä. Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi.
7. Arvonnan järjestäjän vastuu rajoittuu näissä säännöissä mainitun palkinnon euromääräiseen arvoon. Arvonnan järjestäjä ei vastaa mahdollisista teknisistä syistä tapahtuneista virhearvonnoista, todetuista väärinkäytöksistä tai teknisestä toimimattomuudesta järjestäjästä tai yhteistyökumppanista riippumattomista syistä. Arvontasivu toimii useimmilla yleisin käytössä olevilla selaimilla.
8. Arvonnan sääntöjen lisäksi osallistujat sitoutuvat noudattamaan Instagramin käyttöehtoja. Instagram ei ole mukana arvonnan järjestämisessä.

Aukioloajat

ma–su 24h

 

Palvelut

Noutopiste

Lastenhoitohuone

Kierrätys

Esteettömyys

Julkinen liikenne

Eastonin K-Citymarketin ruuan noutopiste sijaitsee katutasossa, P1-kerroksessa. Tilaa tuotteet verkkokaupasta ja nouda ne kätevästi ostosten tai kotimatkan lomassa!

Lastenhoitohuone on remontin vuoksi toistaiseksi pois käytöstä.

Pullonpalautuspiste löytyy P2-kerroksen keskisisäänkäynnin yhteydestä. Rinki-kierrätyspiste löytyy Gotlanninkadun varrelta.

Taksin pysähdyspaikka sijaitsee katutasossa P1-kerroksen keskimmäisen sisäänkäynnin edessä. Invapysäköintipaikkoja löytyy runsaasti sisäänkäyntien välittömästä läheisyydestä.

Easton sijaitsee hyvien julkisten kulkuyhteyksien varrella. Itäkeskuksen metroasemalta pääset Eastoniin Hansasillan kautta tai esimerkiksi bussilla 97V. Lähimmät bussipysäkit sijaitsevat Kauppakartanonkadulla sekä Meripellontiellä.

Löytötavarat

Löytötavaroita voit kysyä K-Citymarketin asiakaspalvelupisteestä.

 

Sulje