Pulkkailu on loistavaa koko perheen puuhaa talven ihmemaassa

Tammikuu on pakkaskuu. Helmikuu on hiihtokuu. Maaliskuussa sulaa jää, jää, jää. Huhtikuu jo lämmittää… Näin menee laululorun sanat ja sen mukaan juuri nyt kannattaa panostaa ulkoiluun kauniissa talvisäässä.

Kontulan Kelkkapuistossa on mäet täydessä lumessa. Kuva 1/2022.

Loistavat kelit ulkona liikkumiseen ja leikkimiseen

Sanotaan, että leikki on lapsen työtä. Leikissä mielikuvitus kehittyy ja kaikki on mahdollista. Parasta koko perheen leikkipuuhaa on ilman muuta mäenlasku ja pulkkailu, sillä Helsingissä lumitilanne on jälleen loistava.

Kävimme viime viikolla testaamassa Kontulan Kelkkapuiston ja tällä viikolla ajattelimme ottaa suunnaksi Vuosaaren Mustankivenpuiston pulkkamäen. Tiesithän, että suunnatessasi mäkeen, voit katsoa kaikki Helsingin parhaat pulkkamäet kartasta. Idässä niitä näyttää olevan kymmenittäin.

Kunnon varusteet eivät ole kertakäyttökamaa

Sijoitimme viime vuonna Orthexin pinkkiin pyöreään liukuriin, jota löytyy niin Eastonin Puuilosta kuin Cittaristakin. Orthexit ovat kotimaisia ja ne ovat valmistettu laadukkaasta PE-HD -muovista, jossa on hyvä pakkasenkesto ja luisto. Tämä liukuri kesti hyvin viime talven laskut ja on edelleen ehjä, samoin kuin muutkin alemman kuvat laskuvälineet.

Plastexin musta ahkio metallijalaksilla on lunastanut lupauksensa kestävänä pulkkana. Monesti pulkat repeävät pohjasta, mutta tämä on edelleen kunnossa ja sillä on laskettu tänäkin talvena jo useampaan kertaan. Pitkänmallisiin Tandem-liukureihin mahtuu kaksi laskijaa mutta sanoisin, että pieni perinteinen “yhden pepun” lumiliukuri on ollut meillä kovimmassa käytössä. Sen jaksaa pienikin lapsi kantaa ja se on helppo pujottaa jalkojen välistä.

Viime vuonna ostimme Cittarista liukureita ja pulkan. Samoja tuotteita on myynnissä tänäkin vuonna Stigan uutuuksien lisäksi.

K-Ruoan sivuilta löytyy Stigan uudet Play-kypärät kahdessa koossa ja värissä sekä Stigan Snow Rocket laskuvälineet, joissa on kahvat.

Viime talvena napattiin Eastonista patongit ja kotoa kaakaota termariin ennen kuin suunnattiin mäkeen. Tänä talvena ei ole vielä ehditty eväiden kera ulkoilemaan. Sitä lapset toivoo joku viikonloppu!

Mikäli kaipaat vinkkiä Itä-Helsingin parhaisiin pulkkamäkiin, löydät kolme hyvää pulkkamäkivinkkiä aikaisemmasta postauksestani täältä:

Idän parhaat pulkkamäet

Nautitaan lumesta nyt kun sitä riittää!

Anna Liljeroos

Anna Liljeroos

Neuvosta vaari ja Hetkiä idässä -blogien takana on itähelsinkiläinen perheenäiti Anna Liljeroos. Neuvosta vaari on itäisen Helsingin oma niksipirkka, Hetkiä idässä taas innostaa liikkeelle ruokahalua herättäen.

Aiheeseen liittyen

Ota superstartti syksyyn nauttimalla liikkumisesta ja ulkoilusta

Syksyn ulkoilutrendeissä korostuu kahden erilaisen liikkujaryhmän tarpeet. Toiset kaipaavat vaatteita, jotka sopivat arkipäivään ja toiset taas vaativampaan ulkoiluun ja metsässä liikkumiseen. Ota superstartti syksyyn uusin varustein.

Neuvosta vaari
21.09.2023

Painopeitto rauhoittaa kehon ja auttaa nukahtamaan nopeammin

Painopeitto on kuin lämmin halaus, joka rauhoittaa kehon hyviä yöunia varten. Kauppakeskus Eastonin Puuilosta löydät laadukkaat painopeitot useassa eri koossa. Kokeile ja löydä painopeiton hyödyt.

Neuvosta vaari
15.09.2023

Itäkeskuksen Eurokangas on auki Eastonin Hansakäytävällä

Itäkeskuksen Eurokangas on muuttanut uusiin liiketiloihin Eastonin Hansakäytävälle. Uusi, avara ja valoisa liiketila palvelee vanhoja ja uusia asiakkaita kattavilla ompelun ja sisustuksen tuotteilla sekä palveluilla. Tule tutustumaan!

Neuvosta vaari
11.09.2023

Ihana Eurokangas avaa liikkeensä Eastonissa 2.9.

Itäkeskuksen Eurokangas muuttaa Eastonin Hansakäytävälle uusiin liiketiloihin. Uusi liike on aiempaa suurempi ja avajaisia vietetään lauantaina 2.9.

Neuvosta vaari
31.08.2023

Info

Sitä itää -kanta-asiakkuusohjelman säännöt

Sitä itää on Suomen yhteisöllisin kanta-asiakkuusohjelma, joka ilahduttaa yksilön sijasta kokonaista yhteisöä. Jokainen kampanja-ajan asiointikerta Easton Helsingissä kerryttää Sitä itää -pottia, jolla sponsoroidaan äänestyksessä valittua itähelsinkiläistä kehityskohdetta. Sellainen voi olla vaikkapa paikallinen tapahtuma, paikka tai yhteinen toiminta. Parempi Itä-Helsinki ostos kerrallaan!

Sitä itää -kanta-asiakkuusohjelman kautta Easton sponsoroi yhteensä kahta kohdetta vuodessa, ja ne voivat olla summaltaan 1000–3000 €. Sitä itää -kohteiden valinta ja lopulta sponsorointi rakentuu kolmen eri vaiheen ympärille: 1. Ehdota 2. Äänestä 3. Asioi. Kuka tahansa saa ehdottaa kehitysideoita, kunhan ne sijaitsevat Itä-Helsingin alueella. Sitä itää -kohteelle annettava tarkka summa määräytyy sen mukaan, kuinka paljon Eastonissa on kampanja-ajankohtana tehty yksittäisiä asiointikäyntejä.

Ehdota

Kuka tahansa voi ehdottaa itähelsinkiläistä kehityskohdetta Eastonin verkkosivujen kautta: www.eastonhelsinki.fi/sitäitää. Kohde-ehdotuksia kerätään erillisinä kampanja-aikoina. Ehdotetut kohteet moderoidaan asiattomien julkaisujen eliminoimiseksi ja julkaistaan sivustolla muutaman päivän aikana ehdotuksen jättämisestä. Eastonilla on oikeus jättää kohde julkaisematta, mikäli se kokee sisällön asiaan sopimattomana.

Easton tekee ehdotetuista kohteista esivalinnan seuraavaan vaiheeseen. Valinnan kriteereinä ovat:

  1. Kohde on toteutettavissa kuvatulla summalla
  2. Kohteen toteutukselle on osoitettu selkeä toteuttava taho tai henkilö, ja tältä on saatu alustavasti suostumus hankkeeseen osallistumiselle
  3. Pyydetty kehityssumma vastaa toteutukseen tarvittavaa määrää
  4. Kohde sijaitsee Itä-Helsingin alueella
  5. Kohde auttaa kehittämään paikallista hyvää

Äänestykseen valitaan kolme kohdetta, joihin Easton ottaa yhteyttä henkilökohtaisesti.

Äänestä

Eastonin esivalitseman kolmen kohteen välillä toteutetaan julkinen äänestys Eastonin verkkosivuilla: www.eastonhelsinki.fi/sitäitää. Äänestys on käynnissä kahden viikon ajan. Kuka tahansa voi käydä äänestysajanjakson aikana äänestämässä kohdetta yhden kerran. Eniten ääniä saanut kohde pääsee asiointivaiheeseen mukaan.

Asioi

Eniten ääniä saaneelle kohteelle kerrytetään pottia asioimalla Easton Helsingissä neljän viikon välisenä ajankohtana. Jokainen kampanja-ajankohdan aikainen asiointikerta kerryttää pottia saman verran, 1–5 senttiä. Mikäli tavoitesumma saadaan kasaan etuajassa, kerryttäminen lopetetaan aikaisemmin. Jos summasta ei täyty tarpeeksi kohteen toteutumiseen, kampanja ei toteudu.

Summan antaminen kohteille

Varsinainen tuki menee Eastonin markkinointibudjetista sen mukaan, montako asiointia Eastonissa on ajankohdan aikana tehty, eli yksittäisestä ostoksesta ei mene suoraan rahaa kampanjaan.

Äänestyksen voittaneesta kohteesta tehdään Sitä itää -kampanjan jatkomarkkinointia varten lyhyt video tai haastattelu sekä toteutuneesta kohteesta otetaan kuvia. Osa kohteista tulee olemaan esillä Eastonissa sijaitsevassa Sitä itää -galleriassa. Keskolla ja Easton Helsingillä on oikeus hyödyntää Sitä itää -kampanjan aikana tuotettuja materiaaleja muussa markkinoinnissaan.

Kohteeksi valittu kehityskohde tulee toteuttaa kahden kuukauden kuluttua lahjoitussumman saamisesta ja toteuttajatahon on toimitettava suunnitelma sekä kuvat toteutuksesta Easton Helsingille.

Arvonnan säännöt

Arvonnan järjestää Kesko Oyj yhteistyössä Easton Helsinki -kauppakeskuksen kanssa.

 

Easton Helsingin Easton Bravuuri -arvonnassa voi voittaa 50 € -arvoisen K-ryhmän lahjakortin julkaisemalla kuvan omasta bravuuristaan Instagramissa ja lisäämällä kuvatekstiin kampanjan virallisen hashtagin #eastonbravuuri. Lahjakortteja arvotaan yhteensä 10 kpl. Arvonta järjestetään 11.9.–13.10.2017. Arvonta suoritetaan ja voittajat julkaistaan jokaisen viikon perjantaina klo 16. Kaikki perjantaisin 12.00 mennessä Instagrammissa julkaistut kuvat otetaan arvonnassa huomioon.

Osallistumalla arvontaan hyväksyt arvonnan järjestäjän säännöt:
1.Voidaksesi osallistua arvontaan Instagram-tilisi tulee olla julkinen. Arvonnan ikäraja on 13 vuotta. Easton Helsingin työntekijät eivät voi osallistua arvontaan.
2. Arvonnassa otetaan huomioon ainoastaan ne kuvat, jotka on julkaistu kampanja-aikana ja merkitty #eastonbravuuri-hashtagilla
3. Kuvan lähettäjällä tulee olla oikeudet kuvan lähettämiseksi arvontaan. Lähettäjällä on oltava suostumus sekä kuvaajalta että kaikilta kuvassa esiintyviltä henkilöiltä.
4. Arvonnan järjestäjällä on oikeus poimia Instagramista #eastonbravuuri-hashtagilla merkittyjä kuvia ja ohjata ne eastonhelsinki.fi-sivuston someseinälle. Kuvia ei käytetä Eastonin markkinoinnissa tai mainonnassa ilman kuvan ottajan lupaa.
5. Arvonnan voittaja julkaistaan Easton Helsingin Instagramissa: https://www.instagram.com/eastonhelsinki/. Mikäli voittajaa ei tavoiteta 10 päivän sisällä, arvonnan järjestäjällä on oikeus suorittaa voittajan valinta uudestaan.
6. Lahjakortin lunastamiseen sovelletaan lahjakortin sääntöjä. Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi.
7. Arvonnan järjestäjän vastuu rajoittuu näissä säännöissä mainitun palkinnon euromääräiseen arvoon. Arvonnan järjestäjä ei vastaa mahdollisista teknisistä syistä tapahtuneista virhearvonnoista, todetuista väärinkäytöksistä tai teknisestä toimimattomuudesta järjestäjästä tai yhteistyökumppanista riippumattomista syistä. Arvontasivu toimii useimmilla yleisin käytössä olevilla selaimilla.
8. Arvonnan sääntöjen lisäksi osallistujat sitoutuvat noudattamaan Instagramin käyttöehtoja. Instagram ei ole mukana arvonnan järjestämisessä.

Aukioloajat

ma–su 24h

 

Palvelut

Noutopiste

Lastenhoitohuone

Kierrätys

Esteettömyys

Julkinen liikenne

Eastonin K-Citymarketin ruuan noutopiste sijaitsee katutasossa, P1-kerroksessa. Tilaa tuotteet verkkokaupasta ja nouda ne kätevästi ostosten tai kotimatkan lomassa!

Lastenhoitohuone löytyy 1. kerroksen wc -tilojen yhteydestä.

Pullonpalautuspiste löytyy P2-kerroksen keskisisäänkäynnin yhteydestä. Rinki-kierrätyspiste löytyy Gotlanninkadun varrelta.

Taksin pysähdyspaikka sijaitsee katutasossa P1-kerroksen keskimmäisen sisäänkäynnin edessä. Invapysäköintipaikkoja löytyy runsaasti sisäänkäyntien välittömästä läheisyydestä.

Easton sijaitsee hyvien julkisten kulkuyhteyksien varrella. Itäkeskuksen metroasemalta pääset Eastoniin Hansasillan kautta tai esimerkiksi bussilla 97V. Lähimmät bussipysäkit sijaitsevat Kauppakartanonkadulla sekä Meripellontiellä.

Löytötavarat

Löytötavaroita voit kysyä K-Citymarketin asiakaspalvelupisteestä.

 

Sulje