Mennään ulos! Tässä parhaat ulkoliikuntapaikat Itä-Helsingissä

Kesällä on hyvä rikkoa rutiineja myös treenaamisessa. Parhaiten se onnistuu siirtämällä treenit ulos. Tässä ideoita kesäiseen liikkumiseen Itä-Helsingissä.
 Retkeile tai viiletä polkujuosten

Itä-Helsingin luonto on ykköskohde retkeilijälle. Rentoon samoiluun tai reippaaseen polkujuoksuun sopivaa luontoa löytyy joka puolelta. Kauniita ja monipuolisia luontokohteita ovat ainakin Uutela, Kallahti ja Mustavuori. Ylämäki-intoilija reippailee Vuosaaren huipulle.

 Melo merelle

Meri-Rastilassa sijaitsevasta Vuosaaren melontakeskuksesta voi vuokrata kajakin pariksi tunniksi tai pidemmälle retkelle. Valikoimaan kuuluu myös isommilla tavaratiloilla varustettuja retkikajakkeja sekä kokeneemmille retkeilijöille tarkoitettuja merikajakkeja.

Kun kajakin työntää vesille, pääsee hetkessä merelliseen tunnelmaan.

– Kun suuntaat kohti Tammisaloa, voit ihastella Itä-Helsingin rannikkoa. Kallalahdenniemeä kohti mentäessä taas voit päätyä johonkin kaupungin ulkosaarista. Telttayöpyminen onnistuu ainakin 40 minuutin melontamatkan päässä olevassa Pikku-Leikosaaressa, jossa kaupungin puusaunaa voi käyttää ilman ajanvarausta, Natura Vivan myynnin ja markkinoinnin assistentti Otto Eskelinen vinkkaa.

Natura Viva järjestää Vuosaaressa parin tunnin alkeiskursseja aloittelijoille ja ohjattuja retkiä kokeneemmille melojille. Keskuksesta voi vuokrata myös SUP-lautoja tai soutuveneen. Kausikortilla käyttöönsä saa kaikki vimpaimet.Laajasalon liikuntapuistossa voi pelata myös futista.

Hurahda padeliin

Padel on mukaansatempaava yhdistelmä tennistä ja squashia. Yllättävyyttä nelinpelinä pelattavaan padeliin tuo se, että pallo saa osua pompun jälkeen myös seinään.

Lajista pääsee nauttimaan Laajasalon Tennishallien ulkokentillä muiden ulkoliikuntapaikkojen yhteydessä. Koska padel-kenttä avattiin vasta kesäkuussa, on varauskalenterissa vielä varsin mukavasti tilaa keskustan kenttiin verrattuna.

Hauskan ja hikisen pelisession jälkeen pelin jälkipuisteihin voi yhdistää uintireissun viereiselle Laajasalon uimarannallaLove testasi Laajasalon liikuntapuiston pururadan kuntoiluvälineet. Antiikkisten puulaitteiden lisäksi puistosta löytyy myös uudempia välineitä.

 Pumppaa hauista

Kesä on loistava syy siirtää myös kuntosalitreenit ulkoilmaan.

Itä-Helsingissä ulkokuntosaleja löytyy ainakin Aurinkolahdesta, Herttoniemenrannasta ja  Puotilan rannasta sekä Roihuvuoren-, Kontulan-, Laajasalon ja Myllypuron liikuntapuistoista.

– Tavallisen tunnin salitreenin voi korvata puolen tunnin tehokkaalla ulkotreenillä, joka 2–3 kertaa viikossa tehtynä ylläpitää kuntoa mukavasti, Eastonin Fitness 24/7:n personal trainer Samuel Lindholm sanoo. Tässä Samulin vinkit tehokkaaseen ja hauskaan kesätreeniin.

Innostu puistojumpasta

 Puistojumppa yhdistää kuntoilun, puistoilun ja kesäisestä säästä nauttimisen ihanteellisesti. Kaikille tarkoitettujen jumppien askelkuviot ovat helppoja ja mukaansatempaavia, eikä niilläkään ole niin väliä, joten mukaan voi mennä milloin vaan.

Katso missä tänä kesänä jumpataan.

Anna Väre

Anna Väre

Anna Väre on Eastorin toimituspäällikkö, joka Hyllyjen välissä -blogissaan kohtaa Eastonin liikkeissä erilaisia ihmisiä ja ilmiöitä.  Minun reseptini -juttusarjassa puolestaan sukelletaan ruokamuistoihin tai annetaan eastonilainen vinkki parempaan arkeen. Love -pentu tuli taloon – blogissa seuraamme Annan ja hänen pentukoiransa Loven yhteisen taipaleen alkua.

Aiheeseen liittyen

Sovi treffit mustikkaan

Idän metsät vilisevät nyt mustikoita, joista valmistuvat kauden parhaat jälkkärit. Hauskinta marjastus on yhdessä, joten sovi siis treffit metsään.

Miltä maistui?
06.08.2020

Pian idässäkin huristellaan sporilla – näin pikaraitiotiehankkeet etenevät

Tulevaisuudessa idässä matkataan lukuisilla pikaratikoilla. Jani selvitti, missä linjat kulkevat ja milloin kyytiin pääsee.

Kiikarissa itä
05.08.2020

Kotipizzaa, ananaksella vai ilman?

Kuuluuko ananas pizzaan – monen mielestä kyllä!

Yleinen
23.07.2020

Tästä nautin: luontoelämyksiä rankkasateessa idän omassa Keskuspuistossa!

Jos haluat kokea erilaisen luontoelämyksen, lähde metsään sateella!

Kiikarissa itä
02.07.2020

Info

Sitä itää -kanta-asiakkuusohjelman säännöt

Sitä itää on Suomen yhteisöllisin kanta-asiakkuusohjelma, joka ilahduttaa yksilön sijasta kokonaista yhteisöä. Jokainen kampanja-ajan asiointikerta Easton Helsingissä kerryttää Sitä itää -pottia, jolla sponsoroidaan äänestyksessä valittua itähelsinkiläistä kehityskohdetta. Sellainen voi olla vaikkapa paikallinen tapahtuma, paikka tai yhteinen toiminta. Parempi Itä-Helsinki ostos kerrallaan!

Sitä itää -kanta-asiakkuusohjelman kautta Easton sponsoroi yhteensä kahta kohdetta vuodessa, ja ne voivat olla summaltaan 1000–3000 €. Sitä itää -kohteiden valinta ja lopulta sponsorointi rakentuu kolmen eri vaiheen ympärille: 1. Ehdota 2. Äänestä 3. Asioi. Kuka tahansa saa ehdottaa kehitysideoita, kunhan ne sijaitsevat Itä-Helsingin alueella. Sitä itää -kohteelle annettava tarkka summa määräytyy sen mukaan, kuinka paljon Eastonissa on kampanja-ajankohtana tehty yksittäisiä asiointikäyntejä.

Ehdota

Kuka tahansa voi ehdottaa itähelsinkiläistä kehityskohdetta Eastonin verkkosivujen kautta: www.eastonhelsinki.fi/sitäitää. Kohde-ehdotuksia kerätään erillisinä kampanja-aikoina. Ehdotetut kohteet moderoidaan asiattomien julkaisujen eliminoimiseksi ja julkaistaan sivustolla muutaman päivän aikana ehdotuksen jättämisestä. Eastonilla on oikeus jättää kohde julkaisematta, mikäli se kokee sisällön asiaan sopimattomana.

Easton tekee ehdotetuista kohteista esivalinnan seuraavaan vaiheeseen. Valinnan kriteereinä ovat:

  1. Kohde on toteutettavissa kuvatulla summalla
  2. Kohteen toteutukselle on osoitettu selkeä toteuttava taho tai henkilö, ja tältä on saatu alustavasti suostumus hankkeeseen osallistumiselle
  3. Pyydetty kehityssumma vastaa toteutukseen tarvittavaa määrää
  4. Kohde sijaitsee Itä-Helsingin alueella
  5. Kohde auttaa kehittämään paikallista hyvää

Äänestykseen valitaan kolme kohdetta, joihin Easton ottaa yhteyttä henkilökohtaisesti.

Äänestä

Eastonin esivalitseman kolmen kohteen välillä toteutetaan julkinen äänestys Eastonin verkkosivuilla: www.eastonhelsinki.fi/sitäitää. Äänestys on käynnissä kahden viikon ajan. Kuka tahansa voi käydä äänestysajanjakson aikana äänestämässä kohdetta yhden kerran. Eniten ääniä saanut kohde pääsee asiointivaiheeseen mukaan.

Asioi

Eniten ääniä saaneelle kohteelle kerrytetään pottia asioimalla Easton Helsingissä neljän viikon välisenä ajankohtana. Jokainen kampanja-ajankohdan aikainen asiointikerta kerryttää pottia saman verran, 1–5 senttiä. Mikäli tavoitesumma saadaan kasaan etuajassa, kerryttäminen lopetetaan aikaisemmin. Jos summasta ei täyty tarpeeksi kohteen toteutumiseen, kampanja ei toteudu.

Summan antaminen kohteille

Varsinainen tuki menee Eastonin markkinointibudjetista sen mukaan, montako asiointia Eastonissa on ajankohdan aikana tehty, eli yksittäisestä ostoksesta ei mene suoraan rahaa kampanjaan.

Äänestyksen voittaneesta kohteesta tehdään Sitä itää -kampanjan jatkomarkkinointia varten lyhyt video tai haastattelu sekä toteutuneesta kohteesta otetaan kuvia. Osa kohteista tulee olemaan esillä Eastonissa sijaitsevassa Sitä itää -galleriassa. Keskolla ja Easton Helsingillä on oikeus hyödyntää Sitä itää -kampanjan aikana tuotettuja materiaaleja muussa markkinoinnissaan.

Kohteeksi valittu kehityskohde tulee toteuttaa kahden kuukauden kuluttua lahjoitussumman saamisesta ja toteuttajatahon on toimitettava suunnitelma sekä kuvat toteutuksesta Easton Helsingille.

Arvonnan säännöt

Arvonnan järjestää Kesko Oyj yhteistyössä Easton Helsinki -kauppakeskuksen kanssa.

 

Easton Helsingin Easton Bravuuri -arvonnassa voi voittaa 50 € -arvoisen K-ryhmän lahjakortin julkaisemalla kuvan omasta bravuuristaan Instagramissa ja lisäämällä kuvatekstiin kampanjan virallisen hashtagin #eastonbravuuri. Lahjakortteja arvotaan yhteensä 10 kpl. Arvonta järjestetään 11.9.–13.10.2017. Arvonta suoritetaan ja voittajat julkaistaan jokaisen viikon perjantaina klo 16. Kaikki perjantaisin 12.00 mennessä Instagrammissa julkaistut kuvat otetaan arvonnassa huomioon.

Osallistumalla arvontaan hyväksyt arvonnan järjestäjän säännöt:
1.Voidaksesi osallistua arvontaan Instagram-tilisi tulee olla julkinen. Arvonnan ikäraja on 13 vuotta. Easton Helsingin työntekijät eivät voi osallistua arvontaan.
2. Arvonnassa otetaan huomioon ainoastaan ne kuvat, jotka on julkaistu kampanja-aikana ja merkitty #eastonbravuuri-hashtagilla
3. Kuvan lähettäjällä tulee olla oikeudet kuvan lähettämiseksi arvontaan. Lähettäjällä on oltava suostumus sekä kuvaajalta että kaikilta kuvassa esiintyviltä henkilöiltä.
4. Arvonnan järjestäjällä on oikeus poimia Instagramista #eastonbravuuri-hashtagilla merkittyjä kuvia ja ohjata ne eastonhelsinki.fi-sivuston someseinälle. Kuvia ei käytetä Eastonin markkinoinnissa tai mainonnassa ilman kuvan ottajan lupaa.
5. Arvonnan voittaja julkaistaan Easton Helsingin Instagramissa: https://www.instagram.com/eastonhelsinki/. Mikäli voittajaa ei tavoiteta 10 päivän sisällä, arvonnan järjestäjällä on oikeus suorittaa voittajan valinta uudestaan.
6. Lahjakortin lunastamiseen sovelletaan lahjakortin sääntöjä. Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi.
7. Arvonnan järjestäjän vastuu rajoittuu näissä säännöissä mainitun palkinnon euromääräiseen arvoon. Arvonnan järjestäjä ei vastaa mahdollisista teknisistä syistä tapahtuneista virhearvonnoista, todetuista väärinkäytöksistä tai teknisestä toimimattomuudesta järjestäjästä tai yhteistyökumppanista riippumattomista syistä. Arvontasivu toimii useimmilla yleisin käytössä olevilla selaimilla.
8. Arvonnan sääntöjen lisäksi osallistujat sitoutuvat noudattamaan Instagramin käyttöehtoja. Instagram ei ole mukana arvonnan järjestämisessä.

Aukioloajat

ma–su 24h

 

Palvelut

Noutopiste

Lastenhoitohuone

Kierrätys

Esteettömyys

Julkinen liikenne

Eastonin K-Citymarketin ruuan noutopiste sijaitsee katutasossa, P1-kerroksessa. Tilaa tuotteet verkkokaupasta ja nouda ne kätevästi ostosten tai kotimatkan lomassa!

Lastenhoitohuone on remontin vuoksi toistaiseksi pois käytöstä.

Pullonpalautuspiste löytyy P2-kerroksen keskisisäänkäynnin yhteydestä. Rinki-kierrätyspiste löytyy Gotlanninkadun varrelta.

Taksin pysähdyspaikka sijaitsee katutasossa P1-kerroksen keskimmäisen sisäänkäynnin edessä. Invapysäköintipaikkoja löytyy runsaasti sisäänkäyntien välittömästä läheisyydestä.

Easton sijaitsee hyvien julkisten kulkuyhteyksien varrella. Itäkeskuksen metroasemalta pääset Eastoniin Hansasillan kautta tai esimerkiksi bussilla 97V. Lähimmät bussipysäkit sijaitsevat Kauppakartanonkadulla sekä Meripellontiellä.

Löytötavarat

Löytötavaroita voit kysyä K-Citymarketin asiakaspalvelupisteestä.

 

Sulje