TOUCH d´ANDRÈ: Ei mitään liian tavallista

TOUCH d´ ANDRÈ vastaa persoonalliseen tyyliin luottavien asiakkaiden tarpeisiin. Vaatemerkin takana seisovan Andrei Grozovskin kunnia-asia on, että hänen asiakkaansa erottuvat tyylillään.

Eastonin Hansakäytävällä sijaitsevassa TOUCH d´ANDRÈ -vaateliikkeessä asioivat kaipaavat ylleen jotain vähemmän tavallista. Liikkeen vakiasiakkaisiin kuuluu esimerkiksi rock-kukko Mike Monroe, joka hankkii Andrelta punaisia kenkiä ja kiiltäviä pikkutakkeja. Osan liikkessää myytävistä kengistä merkin perustaja Andrei Grozovski on suunnitellut itse.

Usein Eastonin liikkeeseen astelevat myös näyttämö- ja tv-puvustajat, jotka kaipaavat jotain erikoisempaa hahmoilleen, kuten Putouksessa nähdylle revitystä valkoisesta farkkuasustaan tunnetulle Abdul Tuiskulle.

Saa kimaltaa!

Yksilöllisen tyylin takaa, että monia vaatteita Andre hankkii vain yhden kokoaan.

–  Minulla on paljon näyttäviä vaatteita suosivia asiakkaita, jotka hankkivat pukuja perhejuhliinsa. Tärkeät juhlat menevät pilalle, jos joku vieraista on pukeutunut identtiseen pukuun.

Andrein kunnia-asia on, että asiakkaat pääsevät loistamaan juhlissaan.Pukujen ja kiiltävien kauluspaitojen ohella tärkeimpiä myyntiartikkeleja ovat farkut, joita valikoimasta löytyy jopa 400 erilaista mallia erilaisine leikkauksineen ja istuvuuksineen. Jotain jokaiselle kropalle siis, mutta ihan pelkistettyä perusfarkkua valikoimasta saa turhaan hakea.

Andren asiakas haluaa farkkuihinsa pesuja, kulutuksia ja muita yksityiskohtia.

Laajaan valikoimaan löytyy lisäksi niin arkeen kuin klubeillekin sopivia t-paitoja, rotseja ja muita asusteita.

– Asiakkaani eivät hae perusvaatteita vaan pukeutuvat näyttävästi. He eivät ole mitään kakaroita tai perusjuntteja vaan yli 35-vuotiaita persoonallisia pukeutuja, jotka haluavat vaatteiltaan näköä, laatua ja kestävyyttä. Valtaosa asiakkaitani on miehiä ja ikähaitari jatkuu 80 vuoteen saakka.

Yrittäjä kuuntelee asiakkaitaan

Vaateensa Andrei hankkii Turkin Istanbulista, jossa sijaitseville tehtaille hän matkustaa kerran parissa kuukaudessa tutkimaan valikoimaa ja tekemään tilauksia Cipo Baxxin ja unisexin Kingzin mallistoista.

– Tehtaalla menee aina koko päivä. Samalla kerron mitä asiakkaani vaatteilta haluavat. Toiveita ovat esimerkiksi povarit ja syvät taskut, joista tavarat eivät putoa liikkuessa.

Ennen ryhtymistään yrittäjäksi Virosta Suomeen 24 vuotta sitten muuttanut Andrei työskenteli vuosia baarimikkona Ruotsin laivoilla, jossa myös pääsi iskemään tarinaa asiakkaiden kanssa.

TOUCH d´ ANDRÈ -vaateliikkeen hän perusti Eerikinkadulle vuonna 2006. Liikkeen nimen keksi hänen ystävänsä, jonka mielestä se kuulosti sopivan ranskalaiselta.Ennen nykyistä liikepaikkaansa Eastonin Hansakäytävää myymälä ehti toimia Forumissa ja Itiksen päädyn Piazzalla. Nykyistä liiketilaansa Andrei pitää sekä sijainniltaan että tiloiltaan ihanteellisena.

– Paikka on sopivan keskeinen ja myymälä sen muotoinen, että tuotteet saa hyvin esille.

Andrein seurana myymälässä hyörii Miska, joka on työskennellyt yrityksessä kaikki 14 vuotta sen alusta alkaen.

– Meillä molemmilla on omat vakiasiakkaamme. Osa heistä pitää vain Miska ja osa minusta, mikä on ok. Laadun lisäksi asiakkaamme arvostavat hyvää palvelua. Suomalaisille se tosin tarkoittaa, että he saavat ensin katsella rauhassa.

Anna Väre

Anna Väre

Anna Väre on vapaa toimittaja, copywriter ja Eastorin toimituspäällikkö, joka Hyllyjen välissä -blogissaan kohtaa ihmisiä ja ilmiöitä Eastonissa ja sen ympärillä. Minun reseptini -juttusarjassa sukelletaan annosten ja asioiden ytimeen ja jaetaan vinkkejä parempaan arkeen.

Aiheeseen liittyen

“Merelle on raivattava aikaa”. SUP-lauta vie vesille lempeästi

– Laudalla pääsee helposti upeisiin paikkoihin, joihin ei muuten pääsisi. Samalla näkee luontoa uudella tavalla ja kun vesi on kirkasta, tuntuu kuin lentäisi, Sakari summaa SUP-lautailun iloja.

Hyllyjen välissä
06.07.2021

Kesän kuumimmat hiustrendit luottavat retroon: säväytä takatukalla tai avaruussaparoilla!

Millaiset hiusmallit ja -värit kääntävät katseita tänä kesänä ja miten syntyy huoleton ja hyvinvoiva kesätukka?

Hyllyjen välissä
15.06.2021

Kierrätyspisteemme laajentui. Käy myös moikkaamassa älyroskistamme, joka tamppaa maskisi sisuksiinsa

Nakkaa käytetty maski älyroskikseen ja lajittele jätteet kierrätyspisteellämme kätevästi kauppareissun yhteydessä.

Hyllyjen välissä
28.05.2021

Idän vahvin street work -pro Edgar Zindoga: Mahdoton ei tunnu missään

Myllypuron Liikuntamyllyssä treenaava ja valmentava Edgar Zindoga nousi street workout -maailman huipulle opettelemalla lajin tekniikat YouTubesta.

Hyllyjen välissä
19.02.2021

Info

Sitä itää -kanta-asiakkuusohjelman säännöt

Sitä itää on Suomen yhteisöllisin kanta-asiakkuusohjelma, joka ilahduttaa yksilön sijasta kokonaista yhteisöä. Jokainen kampanja-ajan asiointikerta Easton Helsingissä kerryttää Sitä itää -pottia, jolla sponsoroidaan äänestyksessä valittua itähelsinkiläistä kehityskohdetta. Sellainen voi olla vaikkapa paikallinen tapahtuma, paikka tai yhteinen toiminta. Parempi Itä-Helsinki ostos kerrallaan!

Sitä itää -kanta-asiakkuusohjelman kautta Easton sponsoroi yhteensä kahta kohdetta vuodessa, ja ne voivat olla summaltaan 1000–3000 €. Sitä itää -kohteiden valinta ja lopulta sponsorointi rakentuu kolmen eri vaiheen ympärille: 1. Ehdota 2. Äänestä 3. Asioi. Kuka tahansa saa ehdottaa kehitysideoita, kunhan ne sijaitsevat Itä-Helsingin alueella. Sitä itää -kohteelle annettava tarkka summa määräytyy sen mukaan, kuinka paljon Eastonissa on kampanja-ajankohtana tehty yksittäisiä asiointikäyntejä.

Ehdota

Kuka tahansa voi ehdottaa itähelsinkiläistä kehityskohdetta Eastonin verkkosivujen kautta: www.eastonhelsinki.fi/sitäitää. Kohde-ehdotuksia kerätään erillisinä kampanja-aikoina. Ehdotetut kohteet moderoidaan asiattomien julkaisujen eliminoimiseksi ja julkaistaan sivustolla muutaman päivän aikana ehdotuksen jättämisestä. Eastonilla on oikeus jättää kohde julkaisematta, mikäli se kokee sisällön asiaan sopimattomana.

Easton tekee ehdotetuista kohteista esivalinnan seuraavaan vaiheeseen. Valinnan kriteereinä ovat:

  1. Kohde on toteutettavissa kuvatulla summalla
  2. Kohteen toteutukselle on osoitettu selkeä toteuttava taho tai henkilö, ja tältä on saatu alustavasti suostumus hankkeeseen osallistumiselle
  3. Pyydetty kehityssumma vastaa toteutukseen tarvittavaa määrää
  4. Kohde sijaitsee Itä-Helsingin alueella
  5. Kohde auttaa kehittämään paikallista hyvää

Äänestykseen valitaan kolme kohdetta, joihin Easton ottaa yhteyttä henkilökohtaisesti.

Äänestä

Eastonin esivalitseman kolmen kohteen välillä toteutetaan julkinen äänestys Eastonin verkkosivuilla: www.eastonhelsinki.fi/sitäitää. Äänestys on käynnissä kahden viikon ajan. Kuka tahansa voi käydä äänestysajanjakson aikana äänestämässä kohdetta yhden kerran. Eniten ääniä saanut kohde pääsee asiointivaiheeseen mukaan.

Asioi

Eniten ääniä saaneelle kohteelle kerrytetään pottia asioimalla Easton Helsingissä neljän viikon välisenä ajankohtana. Jokainen kampanja-ajankohdan aikainen asiointikerta kerryttää pottia saman verran, 1–5 senttiä. Mikäli tavoitesumma saadaan kasaan etuajassa, kerryttäminen lopetetaan aikaisemmin. Jos summasta ei täyty tarpeeksi kohteen toteutumiseen, kampanja ei toteudu.

Summan antaminen kohteille

Varsinainen tuki menee Eastonin markkinointibudjetista sen mukaan, montako asiointia Eastonissa on ajankohdan aikana tehty, eli yksittäisestä ostoksesta ei mene suoraan rahaa kampanjaan.

Äänestyksen voittaneesta kohteesta tehdään Sitä itää -kampanjan jatkomarkkinointia varten lyhyt video tai haastattelu sekä toteutuneesta kohteesta otetaan kuvia. Osa kohteista tulee olemaan esillä Eastonissa sijaitsevassa Sitä itää -galleriassa. Keskolla ja Easton Helsingillä on oikeus hyödyntää Sitä itää -kampanjan aikana tuotettuja materiaaleja muussa markkinoinnissaan.

Kohteeksi valittu kehityskohde tulee toteuttaa kahden kuukauden kuluttua lahjoitussumman saamisesta ja toteuttajatahon on toimitettava suunnitelma sekä kuvat toteutuksesta Easton Helsingille.

Arvonnan säännöt

Arvonnan järjestää Kesko Oyj yhteistyössä Easton Helsinki -kauppakeskuksen kanssa.

 

Easton Helsingin Easton Bravuuri -arvonnassa voi voittaa 50 € -arvoisen K-ryhmän lahjakortin julkaisemalla kuvan omasta bravuuristaan Instagramissa ja lisäämällä kuvatekstiin kampanjan virallisen hashtagin #eastonbravuuri. Lahjakortteja arvotaan yhteensä 10 kpl. Arvonta järjestetään 11.9.–13.10.2017. Arvonta suoritetaan ja voittajat julkaistaan jokaisen viikon perjantaina klo 16. Kaikki perjantaisin 12.00 mennessä Instagrammissa julkaistut kuvat otetaan arvonnassa huomioon.

Osallistumalla arvontaan hyväksyt arvonnan järjestäjän säännöt:
1.Voidaksesi osallistua arvontaan Instagram-tilisi tulee olla julkinen. Arvonnan ikäraja on 13 vuotta. Easton Helsingin työntekijät eivät voi osallistua arvontaan.
2. Arvonnassa otetaan huomioon ainoastaan ne kuvat, jotka on julkaistu kampanja-aikana ja merkitty #eastonbravuuri-hashtagilla
3. Kuvan lähettäjällä tulee olla oikeudet kuvan lähettämiseksi arvontaan. Lähettäjällä on oltava suostumus sekä kuvaajalta että kaikilta kuvassa esiintyviltä henkilöiltä.
4. Arvonnan järjestäjällä on oikeus poimia Instagramista #eastonbravuuri-hashtagilla merkittyjä kuvia ja ohjata ne eastonhelsinki.fi-sivuston someseinälle. Kuvia ei käytetä Eastonin markkinoinnissa tai mainonnassa ilman kuvan ottajan lupaa.
5. Arvonnan voittaja julkaistaan Easton Helsingin Instagramissa: https://www.instagram.com/eastonhelsinki/. Mikäli voittajaa ei tavoiteta 10 päivän sisällä, arvonnan järjestäjällä on oikeus suorittaa voittajan valinta uudestaan.
6. Lahjakortin lunastamiseen sovelletaan lahjakortin sääntöjä. Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi.
7. Arvonnan järjestäjän vastuu rajoittuu näissä säännöissä mainitun palkinnon euromääräiseen arvoon. Arvonnan järjestäjä ei vastaa mahdollisista teknisistä syistä tapahtuneista virhearvonnoista, todetuista väärinkäytöksistä tai teknisestä toimimattomuudesta järjestäjästä tai yhteistyökumppanista riippumattomista syistä. Arvontasivu toimii useimmilla yleisin käytössä olevilla selaimilla.
8. Arvonnan sääntöjen lisäksi osallistujat sitoutuvat noudattamaan Instagramin käyttöehtoja. Instagram ei ole mukana arvonnan järjestämisessä.

Aukioloajat

ma–su 24h

 

Palvelut

Noutopiste

Lastenhoitohuone

Kierrätys

Esteettömyys

Julkinen liikenne

Eastonin K-Citymarketin ruuan noutopiste sijaitsee katutasossa, P1-kerroksessa. Tilaa tuotteet verkkokaupasta ja nouda ne kätevästi ostosten tai kotimatkan lomassa!

Lastenhoitohuone on remontin vuoksi toistaiseksi pois käytöstä.

Pullonpalautuspiste löytyy P2-kerroksen keskisisäänkäynnin yhteydestä. Rinki-kierrätyspiste löytyy Gotlanninkadun varrelta.

Taksin pysähdyspaikka sijaitsee katutasossa P1-kerroksen keskimmäisen sisäänkäynnin edessä. Invapysäköintipaikkoja löytyy runsaasti sisäänkäyntien välittömästä läheisyydestä.

Easton sijaitsee hyvien julkisten kulkuyhteyksien varrella. Itäkeskuksen metroasemalta pääset Eastoniin Hansasillan kautta tai esimerkiksi bussilla 97V. Lähimmät bussipysäkit sijaitsevat Kauppakartanonkadulla sekä Meripellontiellä.

Löytötavarat

Löytötavaroita voit kysyä K-Citymarketin asiakaspalvelupisteestä.

 

Sulje