Esittelyssä: Sekoitettu-bloggaajakopla
Sekoitettu-blogia pitävät Lasse, Anssi ja Henkka yhdistävät blogissaan huippukokin keittotaitoa ja innokasta amatööritekemistä yllyttäen kotikokkeja uhmaamaan rajojaan.
Keitä olette ja mitä teette?
Olemme kolme eri taustoilla ruoanlaittoon hurahtanutta kokkikolmosta. Ryhmässämme Henkka kantaa kotikokin viittaa kun taas fine dining -ravintola Luomossa työskennellyllä
ja Top Chef -kisoissakin nähdyllä Lassella on alalta pidempi kokemus. Lontoossa näyttelemistä opiskellut Anssi vastaa ruokablogiemme valokuvauksista ja osallistuu satunnaisesti kokkailuihin.
Tuotamme 12kuukautta.com -ruokablogia, jonka kautta jaamme reseptejämme ja kokemuksiamme ruoanlaittoon liittyen. Kokkiasetelmamme pro, semi-pro ja amatööri tarkoittaa, että näemme samat reseptit hieman eri tavalla ja voimme siten haastaa mielikuvitustamme. Sekoitettu-blogissamme aiomme hyödyntää tätä samaa asetelmaa ja muokata tuttuja reseptejä uusiksi versioiksi.
Olemme kaikki kotoisin Järvenpäästä ja tutustuimme toisiimme aikanaan saman kaveriporukan kautta. Lasse ja Anssi toki veljeksinä ovat painineet keskenään jo hiukan pidempään.
Mistä ideanne tulevat ja ketkä ovat esikuvianne keittiössä?
Pidämme ruokahalun herättävistä kuvista ja resepteistä, jotka tekevät arjen ruoista maukkaampia ja kekseliäämpiä. Haluamme havainnollistaa ruoanlaiton helppoutta ja rohkaista ihmisiä kokeilemaan. Teemamme on hyvää, helppoa, edullista ja terveellistä ruokaa sesonkien raaka-aineista.
Esikuvanamme voisi pitää Gordon Ramsayn asennetta, Jamie Oliverin intohimoa ja Heston Blumenthalin tyyliä tehdä ruokaa yllättävällä twistillä.
Mikä on bravuurinne?
Se on heittäytymiskykymme. Uusista tilanteista on turha lähteä ahdistumaan vaan haasteet on helpointa selvittää tilannekomiikalla ja oikealla asenteella!
Miten viihdytte vapaalla?
Anssi pelailee jalkapalloa, katsoo leffoja ja pyörii ympäri ämpäri kamera kourassa.
Henkan vapaa-aika menee vahvasti urheilun parissa, kesällä myös mökillä ja kalastellessa. Lasse puolestaan on keskittynyt viime aikoina perhearjen pyörittämiseen.
Mikä maistuu parhaalta idässä?
Monikulttuurisuus. Lämpimimmät muistot Anssille ja Lasselle tulee varmasti Kontulasta, jossa täti on asunut jo pitkään ja Kontulan skeittihallista, johon vaivauduttiin talvisin rullaamaan Järvenpäästä asti.
Idässä viehättää myös meren läheisyys ja mahtavat ulkoilumahdollisuudet. Henkan mummo asuu Laajasalossa, ja siksi idässä on tullut vietettyä varsinkin lapsena paljon aikaa.