Search
Categories
- Categories
Archive
Tags
Grillikausi käyntiin: näin putsaat grillin ja grillailet keväisen aterian
N-y-t grillataan! On kevät ja grillikausi kutsuu herkuttelemaan.
Ravintolamme ovat auki! Tervetuloa!
Ravintoloiden rajoituksia on höllennetty sen verran, että puolet asiakaspaikoista on auki ja ravintoloissa saa ruokailla kello seitsemään saakka. Tervetuloa syömään!
Egotripin Knipi Stierncreutz: Laajasalossa välittyy tiivis yhteisöllisyyden tunne
Egotripin biisintekijälle Knipi Stierncreutzille Laajasalon on tärkeä paikka, mikä kuuluu myös hänen kappaleissaan. Mitä Knipi ajattelee Laajasalon kehityksestä ja mitkä ovat hänen mielipaikkansa saarella?
Villit vinkit sesonkiherkutteluun: parsa pistää nyt parastaan!
Juuri nyt parasta on parsa! Näin valmistat sitä monella tavalla.
Kaupan ekorasiat vastaavat kuluttajien toiveeseen
Ahdistaako muovin määrä? Kaupan muovinvähennystalkoissa muutos näkyy ja valmisruokatiskillä on tarjolla entistä enemmän kartonkipakkauksia sekä kierrätysmateriaaleja.
Pakkausjätteet ja kodin pientekniikka on helppo kierrättää kauppareissun yhteydessä
Kierrätä kotitalouksien pakkausmateriaalit sekä pienelektroniikka Eastonin kierrätyspisteillä. Tsekkaa tästä minne voit tuoda mitäkin.
Tänä vuonna kokeilen taimien esikasvatusta. Tule mukaan!
Maistuisiko oman maan mansikka tai herkulliset kurkkuvoileivät pienillä avomaankurkuilla? Hurahda kasvien kasvattamiseen ja nauti kesän aikana sadosta.
Mitäs sitä tekisi? 15 vinkkiä arjen kukoistukseen juuri nyt
Eastonissa testattu: 15 vinkkiä hyvään oloon.
Sitrukset maustavat pääsiäsmenun. Herkuttele pashalla ja hurmioidu kanapellin aromeista
Pääsiäisen ruoat voi valmistaa perinteitä vaalien, mutta yhtä hyvin voi myös oikoa.